04 / 05 / 2024

Çinli yatırımcılar yurtdışı

Çinli yatırımcılar yurtdışı

ÇİNLİ zenginler, Yuan'daki devalüsyon, ekonomideki soğuma ve Şanghay borsasındaki oynaklık sonrası yurt dışında gayrimenkul alımına yöneldi.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Trakya bölgesi yabancı yatırımcıların radarında! Çinli yatırımcılar Trakya'da fabrika arıyor!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Trakya bölgesi yatırımcıların yeniden gözdesi haline geldi. Yabancı yatırımcılar fabrika yatırımı için Trakya bölgesinde arayışa girdi.

Binance ve Huobi, Çinli yatırımcıları kabul etmeyecek!

Çin'in en büyük kripto para borsası Huobi ile dünyanın en büyük borsalarından Binance önemli bir açıklamada bulundu. Şirketler Çinli yatırımcıları kabul etmeyeceklerini duyurdu.

Çinli yatırımcılar Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışından çekiliyor!

İstanbul’daki üçüncü köprü projesinde ortak olmak için görüşmeleri sürdüren bir grup Çinli yatırımcı, konsorsiyumdan çekilmek istediğini dile getirdi.

Moldova'da inşaat ve turizmde Türk yatırımcılar için fırsatlar var!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yurtdışı Yatırımlar Konseyi Üyesi Selman Özgün yaptığı açıklamada, "Türk yatırımcılar için Moldova ve Gagauz Yeri'nde önemli fırsatlar var. Özellikle tarım, inşaat, altyapı, sanayi ve sağlık sektörlerinde önemli fırsatlar Türk yatırımcıları bekliyor" dedi.

Şanlıurfa Çinli yatırımcılar için hazır!

2007'de Şanlıurfa Milletvekili seçilen A.Emin Önen, Şanlıurfa'yı Çinli yatırımcılara tanıtıyor. Bölgenin yatırım potansiyelleri Çince kitapçıkları haline getirilerek, öneriler yapıldı. 

Rus ve Çinli gayrimenkul yatırımcıları Maraş'a yöneldi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) hükümetinin Kapalı Maraş’ın açılması için çalışmalara başlaması Rus ve Çinli gayrimenkul yatırımcılarını bölgeye yöneltti.

Çinli yatırımcılar 50 milyondan fazla boş ev satın aldı!

Çin'de bulunan boş evlerin toplam konut stoku içindeki oranı yüzde 22 olarak gerçekleşti. Chengdu Southwestern Finans ve Ekonomi Üniversitesi'nin yaptığı araştırmaya göre, bu oran, yatırımcıların satın aldığı 50 milyondan fazla evin halen kullanılmadığını gösteriyor.

Çinli yatırımcılar Türkiye'ye yatırım yapacak!

İkinci Uluslararası Ekonomik Gelişme Zirvesi 26 Eylül’de gerçekleşecek. Toplantıda buluşacak Çinli ve Türk yatırımcılar işbirlikleri ile gündeme gelecek.

Türk yatırımcılar ABD'de gayrimenkul kiralıyor!

Uluslararası Emlak Uzmanı Almila Gözen, yüksek kira getirileri ve değer artış potansiyeli ile birikimlerini yurtdışında değerlendirmek isteyen Türk gayrimenkul yatırımcılarının ilk tercihi Kaliforniya oluyor dedi.

Körfezli yatırımcılar Cityscape Turkey'e yoğun ilgi gösterdi!

Cityscape dün İstanbul’da kapılarını açtı. 67 şirketin katıldığı fuara Körfezli yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Bugüne kadar yabancıya satış için yurtdışı fuarlarına odaklanan Türk şirketleri bu defa Araplara yerinde satış yaptı.

Çinli yatırımcılar gözünü Antalya'ya dikti!

G20 zirvesi dünya liderlerini Türkiye’de bir araya getirmekle kalmadı küresel yatırımcıların ilgisini de Antalya’ya çekti.

Türkiye'de yeni döneme Çinli yatırımcılar damga vuracak!

Arap coğrafyasındaki yüksek hacimli yatırım harcamaları, Ortadoğu'daki karışıklıktan kaçanların güvenli liman olarak Türkiye'yi görmeleri ülkemizin son yıllarda yabancı yatırımcıların uğrak durağı olmasını da beraberinde getirdi.

Çinli yatırımcılar yurtdışı Haberi

Çinli yatırımcılar yurtdışı

ÇİNLİ zenginler, Yuan'daki devalüsyon, ekonomideki soğuma ve Şanghay borsasındaki oynaklık sonrası yurt dışında gayrimenkul alımına yöneldi. Financial Times'ın haberine göre FT Confidential'ın araştırmasına göre; Çinli zenginlerin yüzde 60'ı önümüzdeki iki yıl boyunca yurt dışındaki varlıklarını arttırmayı planlıyor. Çinli zenginler için en popüler yatırım ise konut yatırımı, bunu sabit getirili menkul kıymetler, ticari mülkiyetler...