05 / 05 / 2024

çıplaklı uygulamalı imar

çıplaklı uygulamalı imar

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

Alanya Çıplaklı'nın uygulama imar planında sorunlar çözülüyor!

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları askıda!

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları bir aylık askıya çıkartıldı. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi almak isteyen mahalle sakinleri bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve Adapazarı Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne müracaat edebilir.

Balıkesir Erdek'in imar planı onaylandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden beklenen hamle geldi. Erdek'in Kastri bölgesinin 1/1000 uygulamalı imar planı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda onaylandı.

Uygulamalı imar planıyla otopark sorunu çözülecek!

Türkiye'de araç sayısının her geçen gün artması otopark sorununun doğmasına neden oluyor. Doğru imar planı ve çevre planlamasıyla sorunun ortadan kalkacağı belirtiliyor.

Muratpaşa Obruk Ormanı imar çalışmaları başladı!

Ermenek Mahallesi sınırları içinde olan ancak mezbelelik haliyle Hayalet Orman olarak anılan Obruk Devlet Ormanı için, Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunarak, uygulamalı imar planı çalışmalarına başladı.

Okmeydanı’nda imar sorunu çözüldü!

Okmeydanı’nda 50 yıllık imar sorunu çözüldü. Bölgenin imar planları İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylandı

Altınşehir'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, yaklaşık 120 bin 500 dönümlük bölgeye ilişkin imar kararını kabul etti

Başakşehir Güvercintepe’nin imar sorunu çözüldü!

Başakşehir ilçesine bağlı Güvercintepe Mahallesi’nde toplam 3 bin 500 dönümlük alanda şu an 120 bin nüfusun yaşadığı gecekondu bölgesine imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı. Kararla bölgeye yüzde 15 ile yüzde 60 arasında imar artışı verildi

Güzelyalı'daki "imar planında usulsüzlük" iddiası!

Mudanya ilçesine bağlı Güzelyalı beldesinde 5 yıl önce inşaat yapacak bir müteahhitten imar planlarında değişiklik yapılması için para istendiği iddiasıyla, beldenin eski belediye başkanının da aralarında bulunduğu 3 kişinin yargılanmasına devam...

Isparta'da imar plansız konut yapılması su baskınına neden oldu!

DSİ 18. Bölge Müdürü Acu: ''Yapılan incelemede, derelerin üzerinin tamamen kapatıldığı ve imar planına işlenmeyerek yerleşime açılıp konut ve yol yapıldığı tespit edildi''

Bağcılar’da imar artışına onay çıktı!

Kentsel dönüşüm projesini cazip kılacak adımla Bağcılar’da bin metrekare ve üzeri parsellerde yüzde 10’dan 30’a kadar imar artışına onay çıktı.

Ataşehir halkı 1/5000'lik imar planı reddini protesto etti!

Ataşehir halkı Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde 3,5 yıldır 1/5000’lik imar planlarının onaylanmamasını protesto etti

Karsusan Karadeniz Su Ürünleri'nde imar değişikliği!

Karsusan Karadeniz Su Ürünleri'nin Trabzon Yomra'daki arsasında imar değişikliği yapıldı.

çıplaklı uygulamalı imar Haberi

çıplaklı uygulamalı imar

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak 1/1000 ölçekli imar planında sorun kalmadı. Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmeti verecek.

Milliyet'te yer alan habere göre; Alanya Belediyesi'nin hızlı ve aktif bir şekilde yapılaşmaya devam eden Çıplaklı Mahallesi'nde, kontrollü yapılaşmanın temelini oluşturacak imar planı sorunsuz şekilde oluşturulacak. 

Askı sürecinde yapılan itirazların, geçtiğimiz Kasım meclislerinde hem Alanya Belediyesi hem de Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından reddine karar verilmesiyle birlikte, Alanya Belediyesi Çıplaklı Mahallesi için imar ve bayındırlık hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek.

KASAPOĞLU: ÇIPLAKLI'DA BAYINDIRLIK VE İMAR HİZMETLERİNE TEKRAR BAŞLIYORUZ 

Çıplaklı Mahallesi'nin 1/1000 ölçekli imar planında sorun kalmadığını müjdeleyen Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, şu açıklamalarda bulundu: 

"Çıplaklı Mahallesi için hazırladığımız imar planına...