29 / 06 / 2024

Çipli Emlak müşteri memnuniyeti

Çipli Emlak müşteri memnuniyeti

Gayrimenkul sektöründen faaliyet gösteren Çipli Emlak, Urla'daki müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamayı planlıyor.

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü'nden Sultan Ahmet'te kiralık dükkan ilanı!

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü, Azap Kapıda Hacı Ama Mahallesi'nin, Yenikapı Caddesi'ndeki beş dükkan kiralıkmış.

1935'te Milli Emlak Müdürlüğü'nden 13 bin 977 TL'ye satılık han!

1935 yılında Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Mercan Ağa Mahallesi'nin Çakmacılar yokuşunda yer alan Yusufyan Hanı 13 bin 977 liraya satılmış.

Peugeot Türkiye, ‘yılın en iyi müşteri markası' seçildi

Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası olarak seçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları... 

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Artık ev sahibi istediği saatte müşteri getiremeyecek!

Kiracı ve ev sahipleri arasında arabulucuya taşınan anlaşmazlıklara "satılık konutu alıcıya gösterme" de taşındı. Ankara'da meydana gelen olayda arabulucu, yüksek yargı kararları kapsamında konut malikinin istediği saatte müşteri getirmesini kişinin özel hayatına müdahale olarak değerlendirdi.

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

Uzaktan müşteri olma başvurularını 2023’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artıran Türkiye İş Bankası, görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığını bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de sunmaya başladı.

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ileYaşar Erkoç tarafından kuruldu.

Koçtaş, toptan müşteri uygulamasıyla profesyonellere hizmet veriyor!

‘Toptan Müşteri’ uygulamasını devreye sokan Koçtaş, yapı ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren profesyonellere geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık hizmeti ve özel fiyat teklifleri gibi pek çok avantaj sunmaya başladı.

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Osman Karaman tarafından kuruldu.

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurdu! 30 bin TL teminatla 190 bin TL’ye araba sahibi olabilirsiniz!

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurusunda 30 bin TL teminatla ekonomik ömrünü doldurmuş arabaların satış ihalesine çıkacağını duyurdu. Son tarih 7 Şubat 2023! Sakın kaçırmayın! İşte haberin detayları…

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdollah Hashparast ve Masoumeh Ghopodoosınezhad ortaklığında kuruldu.

Sk Emlak Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sk Emlak Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Semih ;Kurt tarafından kuruldu.

Çipli Emlak müşteri memnuniyeti Haberi

Çipli Emlak müşteri memnuniyeti

Urla'da gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Çipli Emlak, alanında deneyimli personeli ile müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı hedefliyor. Urla'nın temiz havası, şifalı otları, lezzetli deniz ürünleri ve şarap bağları ile son yılların popüler adreslerinden biri olduğunu dile getiren firma yetkilileri, "Urla, Ege'nin en güzel ilçelerinden biri. İşte tam bu doğrultuda Urla'da yaşamak isteyenlerin hayalindeki gayrimenkule ulaşabilmesi için Çipli Emlak olarak buradayız. Sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi, değerli müşterilerimiz ile paylaşmanın heyecanını taşıyoruz" diye konuştu.


ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ

Kuruldukları günden bu yana emlak sektöründe hizmet kalitesini yükseltmeyi amaçladıklarını da vurgulayan firma yetkilileri şöyle devam etti: "Çipli Emlak olarak sektörde doğru ve dürüst projelerin yanındayız. Önceliğimiz kaliteli ve düzeyli emlakçılıkla beraber müşteri memnuniyetini sağlamak. Bu yüzden onların ne zaman ve nasıl doğru yatırım yapacakları...