27 / 04 / 2024

Çırağan Palace Kempinski istanbula ödül

Çırağan Palace Kempinski istanbula ödül

Çırağan Palace Kempinski istanbul, dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Conde Nast Traveller'ın ingiliz baskısının okurları tarafından bir kez daha "Okur Seyahat Ödülleri 2014"de dünyanın en iyi otelleri arasında seçildi.

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Tarımla uğraşanlar için altın tavsiye! Çekirdeğini sakın çöpe atmayın

Tarımla uğraşan vatandaşlar kendilerine fayda sağlayacak yöntemleri merak ediyor. İşte o yöntemlerden biri hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

Emeklilere 55 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: SGK, SSK ve Bağ-Kur'lu emekliler için…

Emeklilere yönelik bankacık sektöründe düzenlenen kampanyalar, önemli fırsatlar sağlıyor. Emeklilerin maaşlarını kendi bankalarından almasını sağlamak için uğraşan bankaların, SSK, Bağ-Kur ve diğer kurumlardan emekli olanlar için farklı fırsatları bulunuyor.

San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı ertelendi!

Selim Uyar,  150 milyon Euro’ya satın aldığı Venedik’teki San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı koronavirüs nedeniyle ertelediği haberleri üzerine, açıklama yaptı...

Çırağan Sarayı bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu!

Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda dünya evine girecek. Çiftin düğününün olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Saray'ın bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu.

Çimento kralının oğlu Çırağan'da evlendi!

Hintli çimento kralının oğlu, Çırağan Sarayı'nda evlendi. 5 milyon dolara yapılan düğüne 300'ü aşkın davetli katıldı.

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Sakacı ve Onur Sertkaya ortaklığında kuruldu.

Sinpaş GYO Gökorman'ın lansmanı 22 Eylül'de!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Gökorman basına tanıtılacak. Basın lansmanı 22 Eylül'de Çırağan Palace'ta gerçekleşecek.

Tülin Şahin Çırağan Palace Kempinski'de 1 aylık oda tuttu!

12 yıllık evliliklerini bitireceği konuşulan ünlü top model Tülin Şahin, Çırağan’da 1 aylık oda tuttu.

Çırağan Proje Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Proje Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Berat Kentkur, Cevat Şar, Faris Ertekin, Ünsal Erdaş ve Semagül Sezen ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün Sarıyer'de kuruldu

Adıyaman Çırağan Sosyal tesisleri hizmete açıldı!

Adıyaman'nın Çelikhan ilçesi Çat Barajı kenarında bulunan ve Yüzen ada manzaralı olan Çırağan Sosyal tesisleri Halkın hizmetine girdi.

Çırağan Palace Kempinski istanbula ödül Haberi

Çırağan Palace Kempinski istanbula ödül

Çırağan Palace Kempinski istanbul, dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Conde Nast Traveller'ın ingiliz baskısının okurları tarafından bir kez daha "Okur Seyahat Ödülleri 2014"de dünyanın en iyi otelleri arasında seçildi. Seyahat, kültür, macera, yeni fikirler gibi perspektiflere sahip prestijli seyahat dergisinin okurları "Okur Seyahat Ödülleri 2014" kapsamında "En İyi Denizaşırı iş Oteli" kategorisinde Çırağan Palace Kempinski'yi pek çok rakibini geride bırakarak üst sıralara yerleştirdi. Boğaz kıyısındaki tek Osmanlı İmparatorluğu saray ve oteli olan Çırağan Palace Kempinski, Çırağan'ın geleneksel zarafetini ve ihtişamını yansıtan büyüklü küçüklü etkinlik odaları, eşsiz lokasyonu, yüksek konaklama kapasitesi gibi dünya çapında lüks bir otelden beklenebilecek tüm olanaklara sahip. Büyük Britanya ve Amerika Birleşik Devletleri'nin önde gelen yayınlarından Conde Nast Traveller 1988'den bu yana turizm ve...