19 / 05 / 2024

çırçır tesisi ihale

çırçır tesisi ihale

Antalya' da yaptırılacak olan Çırçır Tesisi inşaatı 20 Haziran Çarşamba günü saat 13:00'de ihalesi başlayacak olup, kapalı teklif açık eksiltme usulü ihale edilecektir

Bor rezervinde lider! Türkiye'nin ilk ve tek bor karbür tesisinin açılış tarihi belli oldu!

Türkiye'nin ilk bor karbür tesisi 19 Mart 2023 tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde faaliyete başlayacak. Tam kapasite çalıştığında 279 kişinin istihdam edileceği tesiste, senede bin ton bor karbür üretileceği öğrenildi.

TOKİ'den ucuz konut bekleyen Diyarbakırlılar dikkat! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileileri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Diyarbakır projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Dilovası'nda 44.8 milyon TL'ye icradan satılık kömür tesisi!

T.C. Gebze İcra Dairesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Çerkeşli Mahallesi 428 ada 2 parselde yer alan kömür tesisini ve binaları 44 milyon 834 bin 60 TL'ye icradan satıyor...

Kamu İhale Kanunu revize ediliyor!

TMB Başkanı Erdal Eren, inşaat sektöründe ihale veya davetle kazanılan işlerle ve 4734 sayılı Kanunun 21/b maddesiyle ilgili açıklamalar yaptı ve yeniden revize etme çalışmasını başlatıldığına dikkat çekti.

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Vakıf GYO'nun portföyünde 1.5 milyar TL değerinde gayrimenkul bulunuyor!

Özgür Karabat, ihale kanunundan istisna tutulan Vakıf GYO’nun portföyünde 1.5 milyar TL değerinde arsa ve gayrimenkul olduğunu belirtti...

ETİ Maden Bor Karbür Tesisi’nin temeli atıldı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ETİ Maden Bor Karbür Tesisi Temel Atma Töreni'ne, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez katıldı. Dönmez, “Tesisimizi 24 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi…

Uludağ Üniversitesi'nden akademik yaşam alanı irtifak hakkı ihalesi!

Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından akademik yaşam alanı irtifak hakkı tesisi ihale ediliyor. İhale için teklifler en son 11 Haziran'da verilebilecek..

İstanbul İmar Yönetmeliği tam metni!

İstanbul İmar Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni yönetmeliğe göre 4 ve daha fazla kata sahip yapılarda asansör tesisi zorunlu hale geldi. 

İstanbul İmar Yönetmeliği tam metni!

İstanbul İmar Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni yönetmeliğe göre 4 ve daha fazla kata sahip yapılarda asansör tesisi zorunlu hale geldi. 

Trakya Üniversitesi 4 bin 500 kişilik yurt yaptırıyor!

Trakya Üniversitesi, 4 bin 500 kişilik öğrenci yurtları ve sosyal tesisleri yapım işi irtifak hakkı tesisi ihale ediyor. İhale 29 Mayıs'ta gerçekleşecek..

TOKİ Antalya 583 konut ihalesi yarın!

Antalya İli, Serik İlçesi, Yukarıkocayatak Mahallesi 583 Adet Konut, 1 Adet Camii ve 1 Adet Kültür Tesisi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ankara Yenimahalle'ye 4 yeni kültür merkezi!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesine 4 yeni kültür merkezi geliyor. İnşa edilecek Turgut Özal ve Kaletepe kültür merkezlerinin ihale süreci devam ediyor.

çırçır tesisi ihale Haberi

çırçır tesisi ihale
Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Rollergin Çırçır Tesisi inşaatı işi yaptırılacak.

Rollergin Çırçır Tesisi içerisine, işletme binaları, idari binalar, depolar yaptırtılacak.


Antalya Serik'de yer alacak olan tesis, sözleşme imzalandıktan on gün içerisinde yer teslimi yapılarak işe başlanılacak ve yer teslimi yapıldıktan 300 gün içerisinde işin bitip teslim edilmesi gerekmektedir.


İlan için