17 / 05 / 2024

Çırçır tesisi

Çırçır tesisi

Antbirlik Antalya pamuk ve narenciye tarım satış kooperatifleri birliği Rollergin Çırçır Tesisi inşaatı işi yaptıracak. İhale, 20 Haziran Çarşamba günü saat 13:00'de yapılacak

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Bor rezervinde lider! Türkiye'nin ilk ve tek bor karbür tesisinin açılış tarihi belli oldu!

Türkiye'nin ilk bor karbür tesisi 19 Mart 2023 tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde faaliyete başlayacak. Tam kapasite çalıştığında 279 kişinin istihdam edileceği tesiste, senede bin ton bor karbür üretileceği öğrenildi.

Dilovası'nda 44.8 milyon TL'ye icradan satılık kömür tesisi!

T.C. Gebze İcra Dairesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Çerkeşli Mahallesi 428 ada 2 parselde yer alan kömür tesisini ve binaları 44 milyon 834 bin 60 TL'ye icradan satıyor...

Kırıkkale Bahşili'de 14.2 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi ve arsa!

Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale Bahşili'de yer alan  akaryakıt dolum tesisi ve arsayı 14 milyon 202 bin 465 TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır'daki sporcu ve spor tesisi sayıları mecliste!

Diyarbakır ilindeki sporcu ve spor tesisi sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

ÇİMKO'nun yeni hazır beton tesisi Gaziantep’te açıldı!

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri kuruluşları arasında yer alan Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş.'nin 25’inci hazır beton tesisi Gaziantep’in Taşlıca bölgesinde hizmete açıldı. 

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Bursa'da Cargill'in mısır işleme tesisi imar planı iptal oldu!

Bursa'da Gemiç köyünde Cargill tarafından kurulan mısır işleme tesisi imar planı 11 yıl sonra mahkeme kararıyla iptal edildi. Bursa Barosu “Cargill tesisinin hiçbir hukuki dayanağı kalmıyor” dedi.

ETİ Maden Bor Karbür Tesisi’nin temeli atıldı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ETİ Maden Bor Karbür Tesisi Temel Atma Töreni'ne, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez katıldı. Dönmez, “Tesisimizi 24 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi…

Çırçır tesisi Haberi

Çırçır tesisi
İlan şöyle;


Antbirlik Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Rollergin Çırçır Tesisi İnşaatı iş yaptırılacaktır.


Antbirlik Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Rollergin Çırçır Tesisi İnşaatı (işletme binaları, idari bina, depolar, diğer inşa i tesisler, saha betonlanması takribi inşaat 11.699 m2, saha betonlanması 10.000 m2) yapım işi Kapalı teklif Açık eksiltme usuiü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


1-İhalenin

Adresi: Macun Mah. iplik Yolu Cad. No:28 Aksu/ANTALYA 

Tel : 0 242 426 21 43 (pbx)

Fax : 0 242 4262919 

E-Mail: [email protected]


2-İhale konusu yapım işi


Niteliği, türü ve miktarı: İhalenin niteliği, İhaleye katılabilme şartları,türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. 

Yapılacağı yer: ANTALYA/Serik

İşe başlama tarihi: Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.


3-İşin süresi:  ...