07 / 05 / 2024

çırpıcı arazisi

çırpıcı arazisi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çırpıcı olarak bilinen arazinin bedelinin belediyenin kendi kasasından ödendiğini, kredi kullanılmadığını ifade etti. Çırpıcı arazisi 196 milyon+KDV ücretiyle alınmıştı...

Toplu taşıma için yüzde 57'lik zam hazırlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) yüzde 57'lik bir zam talebi ile başlayacak olan toplantı, yarın saat 13.00'da Bakırköy Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde yapılacak.

Mudo Concept’te 1 alana 1 bedava! Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Mudo Concept’te seçili ürünlerde 1 alana 1 bedava kampanyası başladı. Çırpıcılar, tencereler, fırın güveçleri, soyacaklar ve daha birçok üründe aldığınızı iki üründen biri hediye oluyor. Sizde bu fırsatı kaçırmamak için acele edin. İşte, Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Skoda Fabia Eylül fiyatlarıyla sürücülere göz kırpıyor. İşte Skoda Fabia’nın 8 Eylül 2022 fiyatları

Skoda Fabia tasarım ve teknolojinin bir araya gelişiyle sürücülere müthiş deneyimler yaşatıyor. Fabia Eylül ayı fiyatlarıyla da alıcılarını bekliyor. İşte Skoda Fabia'nın 8 Eylül 2022 fiyatları

Zeytinburnu Çırpıcı ve Veliefendi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı ve Veliefendi Mahalleleri Rezerv Yapı Alanı'ndaki bazı parsellere ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Ankara'da kamu arazisi satma vaadiyle 25 milyon TL'lik dolandırıcılık!

Başkent Ankara'da kamu arazisi satma vaadiyle 5 kişiden toplamda 25 milyon TL alan 4 şüpheli yakalandı.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kırpıcı ve İzel Kırpıcı ortaklığında kuruldu.

Muş'ta yaklaşık 480 bin metrekare hazine arazisi kullanıcılara satılacak!

Muş Hasköy'de 478 bin metrekare civarındaki hazine arazisi kullanıcılara satılmak üzere belediyeye devredildi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Zeytinburnu kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

 Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçedeki Telsiz, Çırpıcı, Merkezefendi İETT Blokları ve Beştelsiz Mahallesi’ndeki  kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bazı açıklamalar yaptı.

Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin imar değişikliği askıda!

İBB tarafından Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı..

Arsa dolandırıcılarına dikkat!

TOKİ tarafından inşa edilen Kapaklı-İkitelli OSB, dolandırıcıların radarına girdi. Dolandırıcılar, arazisi devlet teşvikiyle verilen OSB’den arazi almak isteyen işadamlarına hayali arsa satıyor.

Türker Proje'den Kartal arazisi açıklaması!

Türker Proje Kartal arazisi ile ilgili bir internet sitesinde yer alan forumda bir kullanıcı tarafından yazılar iddialara yanıt verdi.

çırpıcı arazisi Haberi

çırpıcı arazisi


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şehir Parkı yapılması planlanan ve Çırpıcı olarak bilinen arazi için 196 Milyon TL artı KDV'nin peşin ödendiğinin altını çizdi. Arazinin krediyle alınmadığını ifade eden Topbaş, "Birileri diyor ki 'belediye kredi ile aldı'. Hayır kredi ile almadık, sanki krediyle almışız gibi düşünenler var. Hayır, kasamızdan ödedik. Hamdolsun sıkıntımız yok, kaynağımız var. Kendi kaynağımızla kendi yağımızla kavruluyoruz. Birileri çünkü algılayamıyor, 'Belediye bir arsaya bir anda 196 milyon TL nasıl verebilir' diyor. Kredi aldık zannediyorlar, hayır bu para kasamızdan ödendi" diye...