07 / 05 / 2024

çırpıcı arazisinin bedeli ne kadar

çırpıcı arazisinin bedeli ne kadar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çırpıcı olarak bilinen arazinin bedelinin belediyenin kendi kasasından ödendiğini, kredi kullanılmadığını ifade etti. Çırpıcı arazisi 196 milyon+KDV ücretiyle alınmıştı...

Toplu taşıma için yüzde 57'lik zam hazırlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) yüzde 57'lik bir zam talebi ile başlayacak olan toplantı, yarın saat 13.00'da Bakırköy Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde yapılacak.

Mudo Concept’te 1 alana 1 bedava! Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Mudo Concept’te seçili ürünlerde 1 alana 1 bedava kampanyası başladı. Çırpıcılar, tencereler, fırın güveçleri, soyacaklar ve daha birçok üründe aldığınızı iki üründen biri hediye oluyor. Sizde bu fırsatı kaçırmamak için acele edin. İşte, Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Zeytinburnu Çırpıcı ve Veliefendi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı ve Veliefendi Mahalleleri Rezerv Yapı Alanı'ndaki bazı parsellere ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

3 boyutlu yazıcıyla basılan ilk ev kullanıma sunuldu!

3 boyutlu yazıcı aracılığıyla Avrupa’daki ilk ‘Taş Devri’ konutu Hollanda Eindhoven'da kullanılıyor. 94 metrekare büyüklüğe sahip olan konut için ödenecek kira bedeli aylık 800 Euro olarak belirlendi.

Taşcıoğlu Teknik Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Taşcıoğlu Teknik Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Taşçıoğlu tarafından kuruldu.

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kırpıcı ve İzel Kırpıcı ortaklığında kuruldu.

Cşr Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cşr Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Coşar tarafından kuruldu.

Dynamıc Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dynamıc Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Z.A. Shaıkh ve Saleha M.Z. Shaıkh ortaklığında kuruldu.

Savaşcı Group İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Savaşcı Group İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Savaşçı tarafından kuruldu.

Vesta Technıc İnşaat Elektrik Ve Mekanik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vesta Technıc İnşaat Elektrik Ve Mekanik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çetin tarafından kuruldu.

Cıty Of Angels Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Cıty Of Angels Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi bugün Şişli'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Melih Altınışık tarafından kuruldu.

çırpıcı arazisinin bedeli ne kadar Haberi

çırpıcı arazisinin bedeli ne kadar


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şehir Parkı yapılması planlanan ve Çırpıcı olarak bilinen arazi için 196 Milyon TL artı KDV'nin peşin ödendiğinin altını çizdi. Arazinin krediyle alınmadığını ifade eden Topbaş, "Birileri diyor ki 'belediye kredi ile aldı'. Hayır kredi ile almadık, sanki krediyle almışız gibi düşünenler var. Hayır, kasamızdan ödedik. Hamdolsun sıkıntımız yok, kaynağımız var. Kendi kaynağımızla kendi yağımızla kavruluyoruz. Birileri çünkü algılayamıyor, 'Belediye bir arsaya bir anda 196 milyon TL nasıl verebilir' diyor. Kredi aldık zannediyorlar, hayır bu para kasamızdan ödendi" diye...