08 / 05 / 2024

çırpıcı çayırı parkı nerede

çırpıcı çayırı parkı nerede

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Zeytinburnu' ndaki Çırpıcı Çayırı Parkı çevresinde bulunan büyükşehir belediye arazisinde 2015 yılında büyük bir cami inşaatı başlanacağını ifade etti...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Kırşehir'de Gezegenevi ve Kültür Parkı inşa edilecek!

Kırşehir Belediye Başkanlığı, ilimizin tarihi ve kültürel değerlerini öne çıkartmak ve kamuya açık, insanca yaşanabilir, sürdürülebilir bir merkez elde etme amacıyla “Kırşehir Gezegenevi ve Kültür Parkı Mimari Proje Yarışması” düzenliyor.

Elazığ Harput'a kültür parkı inşa edilecek!

Elazığ İl Özel İdaresi, Harput'taki Buzluk Mağarası yolu üzerinde bulunan Ejderha Taşı bölgesinde Kültür Park inşa edecek. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kerim Çayır: Sivas'ta konut almanın tam zamanı!

Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Çayır, “Vatandaş bu ayları iyi değerlendirsin şu an ev almanın ve kiralamanın tam zamanı çünkü fiyatlar çok uygun ve seçenek çok fazla” dedi.

Bağcılar Nurol Park Evleri satış ofisi!

Bağcılar Nurol Park Evleri satış ofisi irtibat ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Nurol Park Evleri'nde daire fiyatları 545 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Konya Meram Dutlukırı Kültür Parkı'nda revizyon çalışmaları denetlendi!

Konya ’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dutlukırı Kültür Parkı ’ndaki çalışmaları denetleyerek ilgili birimlerden bilgi aldı.

Dutlukırı Parkı'ndaki çalışmalar sezon sonunda tamamlanacak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru yaptığı açıklamada 800 bin metrekarelik alanı kapsayan Dutlukırı Kültür Parkı'ndaki revizyon çalışmalarını sezon sonuna kadar tamamlayacaklarını söyledi...

Zeytinburnu Çırpıcı Şehir Parkı yıl sonunda tamamlanacak!

Bakırköy ile Zeytinburnu arasında Veliefendi Hipodromu'na komşu alanda hayata geçirilen Çırpıcı Şehir Parkı yıl sonunda tamamlanıyor. Marmara Forum'un karşısında yer alan üçüncü etabın Mayıs ayına kadar açılması planlanıyor.

Bayburt Çayırözü Göleti inşaatı tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nce Bayburt’ta inşa edilen Çayırözü Göleti ve sulaması tamamlandı. Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu projeyi yakından takip ettiğini belirtti.

Kocaeli'deki Seka Kültür Parkı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Seka Film Platosu yanındaki Seka Kültür Parkı çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Kadıköy Kuşdili Çayırı'na yapılması planlanan AVM'ye ret!

Kadıköy’deki Kuşdili Çayırı’na yapılması planlanan AVM ve otopark planına iptal kararı çıktı. İstanbul 1. İdare Mahkemesi alanın yapılaşmaya açılması yerine, 'çayır özelliği koşullarında yeşil alan’ olarak kullanılması gerektiğinin altını çizdi.

Bağcılar Nurol Park satış ofisi telefon!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteren proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli'de yükseliyor. Bağcılar Nurol Park satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Bağcılar Nurol Park satılık daire fiyatları!

Bağcılar Nurol Park Projesi İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor. Bağcılar Nurol Park satılık daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor.

çırpıcı çayırı parkı nerede Haberi

çırpıcı çayırı parkı nerede


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çırpıcı Çayırı Parkı çevresinde bulunan büyükşehir belediye arazisinde 2015 yılında büyük bir cami inşaatı başlayacağını söyledi. Topbaş,” Burada hem Merter’in, hem Güngören’in, hem Zeytinburnu’nun önemli ihtiyacını karşılayacak büyük bir cami düşünüyoruz.” dedi. 


Kadir Topbaş, Zeytinburnu Dutluk Camii’nde kıldığı Cuma namazının ardından çalışmaları devam eden Çırpıcı Çayırı Parkı’nı ziyaret etti. Çırpıcı Çayırı Parkı hakkında bilgi veren Topbaş, parkın 500 bin metrekarelik bir alanda yapıldığını söyledi. Topbaş, “Bunun 150 bin metrekarelik kısmı daha çok sportif aktivitelerin olduğu yer. Değişik sporların yapılabileceği bir alan. Bize ait olan 250 bin dönümlük kamulaştırdığımız alanda daha çok yeşillik ve insanlarımızın rahat dolaşabileceği bir alan haline gelecek.” ifadelerini kullandı.


Çırpıcı Çayırı Parkı çevresinde bulunan büyükşehir belediye arazisi 2015 yılında kontratı bittiğini söyleyen...