08 / 05 / 2024

çırpıcı parkı imar

çırpıcı parkı imar

Türkiye’nin en büyük parkı için ilk adım atıldı ve Emlak GYO’nun arsasına Büyükşehir Belediye metrekaresine 1.900 TL ödedi. Ancak bölgedeki özel arazi sahipleri en az 4 bin TL bekliyor...

Zeytinburnu Veliefendi Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki son binalar da yıkılıyor! Yeni projeyle 185 bağımsız birim geliyor!

Çırpıcı Veliefendi Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etabındaki son 6 bina da yıkılıyor. Söz konusu alanda hayata geçirilecek olan yeni projeyle 185 bağımsız bölümün hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Toplu taşıma için yüzde 57'lik zam hazırlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) yüzde 57'lik bir zam talebi ile başlayacak olan toplantı, yarın saat 13.00'da Bakırköy Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde yapılacak.

Mudo Concept’te 1 alana 1 bedava! Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Mudo Concept’te seçili ürünlerde 1 alana 1 bedava kampanyası başladı. Çırpıcılar, tencereler, fırın güveçleri, soyacaklar ve daha birçok üründe aldığınızı iki üründen biri hediye oluyor. Sizde bu fırsatı kaçırmamak için acele edin. İşte, Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Zeytinburnu Çırpıcı ve Veliefendi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı ve Veliefendi Mahalleleri Rezerv Yapı Alanı'ndaki bazı parsellere ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kırpıcı ve İzel Kırpıcı ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Zeytinburnu kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

 Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçedeki Telsiz, Çırpıcı, Merkezefendi İETT Blokları ve Beştelsiz Mahallesi’ndeki  kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bazı açıklamalar yaptı.

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, 3961 parsel ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, parkına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin imar değişikliği askıda!

İBB tarafından Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı..

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

Bağcılar imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar Mehmet Akif Bulvarı - Fatih Caddesi Kesişimi Yol, Kavşak Revize Ön Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

çırpıcı parkı imar Haberi

çırpıcı parkı imar


İstanbul’a yeşil alan kazandırma çalışmaları bütün hızıyla sürüyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Avrupa Yakası’nda ‘Dünya Ormanı’, Anadolu Yakası’nda da ‘Asya Ormanı’ kurulması için çalışmalarını sürdürürken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de Türkiye’nin en büyük parkını inşa etmek için kolları sıvadı. 


İstanbul Bakırköy’de ‘Çırpıcı Çayırı’ olarak bilinen bölgede 1 milyon metrekarelik alana sahip bir park inşa etmek için düğmeye basan İBB, 2 hafta önce Emlak Konut’tan 196 milyon lira + KDV karşılığında 103 bin metrekarelik bir parsel satın aldı.


Emlak GYO emsal mi?


103 bin metrekarelik alan için KDV dahil 231 milyon lira ödeyen Belediye, bu alana Veliefendi Hipodromunu da eklemeyi planlıyor. Mevcut tabloya göre, kamuya ait alanların toplam büyüklüğü 700 bin metrekareyi geçiyor. Ancak 1 milyon metrekarelik park için 250 bin metrekarelik...