04 / 05 / 2024

çırpıcı parkı nerede

çırpıcı parkı nerede

Çırpıcı Şehir Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi. 150 bin metrekarelik Çırpıcı Şehir Parkı’nın açılışını, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın gerçekleştirdi.

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

Zeytinburnu Çırpıcı ve Veliefendi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı ve Veliefendi Mahalleleri Rezerv Yapı Alanı'ndaki bazı parsellere ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

Selenium Park nerede? 

Selenium Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Viduşlu Park nerede?

Viduşlu Park projesi çok yakında satışa çıkıyor. Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi nerede?

Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Kartal Yücel Park nerede?

Kartal Yücel Park projesi denize 900 metre mesafede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Park nerede?

Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin imar değişikliği askıda!

İBB tarafından Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı..

Akın Tekstil'in Bakırköy'deki arsası kamulaştırılıyor!

İBB, Akın Tekstil'in Bakırköy Osmaniye'deki Çırpıcı Şehir Parkı'nın yanında yer alan 51 bin 383 metrekarelik arsasını kamulaştırıyor.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi açılıyor!

Ferahevler Mahallesi’nin girişindeki 10 dönümlük Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi Pazar günü gerçekleştirilecek görkemli bir törenle hizmete girecek.

Avrupa Konutları Arıcılar nerede?

Avrupa Konutları Arıcılar projesi dört blokta toplam 384 daire ve 9 ticari birimden meydana geliyor. Peki Avrupa Konutları Arıcılar nerede?

çırpıcı parkı nerede Haberi

çırpıcı parkı nerede


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, 99 yeni itfaiye aracı ve 2 yeni itfaiye binasıyla birlikte toplam yatırımların 121 milyon 962 bin 203 TL’ye mal olduğu İstanbul’un en büyük parkı olan 150 bin metrekarelik Çırpıcı Şehir Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi. Açılışta Başakşehir ve Silivri Belediyelerine ait 2 adet yeni itfaiye binası ve 99 adet itfaiye aracının hizmete alım töreni de gerçekleştirdi. Açılış törenine İBB Başkanı Kadir Topbaş ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın yanı sıra AK Parti Milletvekili Adayı Akif Köse, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve çok sayıda vatandaş da katıldı.


500 BİN METREKAREYLE İSTANBUL’UN EN BÜYÜK PARKI ÇIRPICI OLACAK


İçerisinde 5 adet tenis kortu, 2 adet halı saha, 2 adet basketbol sahası,...