17 / 07 / 2024

citroen 9 temmuz fiyat listesi

citroen 9 temmuz fiyat listesi

Citroen, temmuz ayında da sunulan avantajlı kampanyalarla yeni bir otomobil ve hafif ticari araç almak isteyen sürücüleri bekliyor. Citroen, temmuz ayında da birbirinden özel kredi fırsatları ve nakit indirimi kampanyaları sunuyor.

Citroen’den temmuz ayı güncel fırsatları! Citroen temmuz ayı kampanyalı otomobil fiyatlarını duyurdu...

Türkiye’de en çok satış yapan markalardan biri olan Citroen, temmuz ayı otomobil fiyatlarını kampanyalı bir şekilde açıkladı. Citroen temmuz ayı otomobil fiyatları ne kadar?

A101'in 9 Temmuz-12 Temmuz 2024 yepyeni aktüel kataloğu yayımlandı! A101'de salça, deterjan, toz şeker indirimde!

A101'in merakla beklenen 9 Temmuz-12 Temmuz 2024 yepyeni aktüel kataloğu yayımlandı. A101'de bu hafta domates salçası, bulaşık deterjanı, toz şeker indirime girdi.

Benzin, motorin, LPG'de fiyatlar kaç TL oldu? Akaryakıt alacaklar dikkat! ÖTV zammı sonrası...

3 Temmuz tarihinden itibaren benzine 2.20 TL, motorine 2.07 TL, LPG'ye 1.70 TL zam yapılmıştı. Peki son dakika benzin, motorin, LPG litre fiyatları hangi ilde ne kadar oldu? İşte 9 Temmuz 2024 fiyat listesi...

ABD'nin büyük bankasından altın fiyatları açıklaması! Tam bu rakama yükselecek! Elinde altını olan buz kesti! 

ABD'nin büyük bankalarından olan Citi, altın fiyatları ile ilgili çarpıcı bir son dakika rakamını açıkladı. İşte detaylar ve son dakika güncel altın fiyatları 9 Temmuz 2024... 

Eski tarihli ile yeni tarihli altın fiyatları arasındaki fark hesaplandı! Harem altın alış satış fiyatları 9 Temmuz Salı

Kuyumcularda altınlar eski ve yeni tarihli olarak satılıyor. Gram altından, Ata altına kadar tüm altın çeşitleri eski ve yeni tarihli olarak fiyatlandırılıyor. Peki eski ve yeni tarihli altın fiyatları arasındaki fark ne kadar?  Harem altın alış satış fiyatları 9 Temmuz Salı..

BİM'e yarın ne geliyor? 9 Temmuz BİM Kataloğu belli oldu! Yarın BİM'de neler var? 

BİM'de yarın satışa sunulacak indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. BİM'de yarın neler var? Yarın BİM'e neler gelecek? İşte 9 Temmuz BİM Aktüel ürünler Kataloğu...

9 Temmuz BİM kataloğu! Yağlı Tost Peyniri 1500 gr 249 TL, Tereyağı 1 Kg 289 TL, Sek Yarım Yağlı Yoğurt 5 Kg 149 TL!

BİM'de bu hafta 9 Temmuz ile 16 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olacak haftanın fırsat kataloğu belli oldu. Bu hafta BİM'de neler var? İşte 9 Temmuz BİM kataloğu...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, orman alanlarını, tarım arazilerini satıyor! Kadıköy'de 292 milyon TL'lik dev satış!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın ihalelerini 9 Temmuz'da başlatacağı 51 ildeki 865 adet arsa satışının detayları dikkatleri çekti. İşte o satışla ilgili tüm ayrıntılar...

BİM'e yarın ne geliyor? En uygun fiyatlarla fırsat ürünler BİM'de! 2 Temmuz BİM aktüel ürünler kataloğu!

BİM Market 2 Temmuz ile 9 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olacak Temmuz ayının ilk haftasının kataloğu belli oldu. BİM'de yarından itibaren geçerli olacak kampanyada en uygun fiyatlarla fırsat ürünler yer alıyor. İşte 2 Temmuz BİM aktüel ürünler kataloğu!

İki şehirde satılık iki arsa!

Zonguldak ve Ağrı'da yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 9 Temmuz ve 12 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

Belediyelerin son bir ayda satışa çıkardığı gayrimenkullerin değeri 10 milyar lira yaklaştı!

Türkiye genelinde, belediyelerin, son bir ayda satışa çıkardığı gayrimenkullerin değeri 10 milyar liraya yaklaştı. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin 9 Temmuz - 13 Ağustos tarihleri arasında 633 taşınmazı satışa çıkardı.

İstanbul'da sıkı denetim! 7 günde 35 bin 988 sürücüye cezai işlem uygulandı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından 3-9 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 35 bin 988 sürücüye cezai işlem uygulandığı kaydedildi.

Zam yağmuruna tutulan iPhone 14 Pro Max, A101'de! Bu fırsatı sakın kaçırmayın, hemen buraya bakın!

Apple devasa bir zam yaptı ama A101'de uygun fiyatlı iPhone satışı sürüyor... Zam yağmuruna tutulan iPhone 14 Pro Max, A101'de... Peki, A101'de iPhone 14 Pro Max fiyatları ne kadar? İşte 9 Temmuz 2023 fiyat listesi...

citroen 9 temmuz fiyat listesi Haberi

citroen 9 temmuz fiyat listesi

Otomobil ve hafif ticari ürün yelpazesine yönelik sıfır faizli avantajlı krediler veya indirimli nakit alım seçeneklerini müşterilerine sunan Citroen, müşterilerine ay boyunca PSA Finans avantajı sağlıyor.

Düşük yakıt tüketimi ve yüksek performansa sahip Citroen C-Elysee, 35 bin TL için 12 ay vade ve sıfır faizli veya 55 bin TL için 12 ay ve yüzde 0,89 faizli kredi imkanlarıyla 491 bin TL'den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor.

Çeşitli kişiselleştirme kombinasyonlarıyla heyecan verici deneyimler yaşatan ve otomatik şanzıman seçeneğiyle kullanıcısına daha fazla konfor imkanı sunan 2022 model Citroen C3, hem tüm modellerinde geçerli 35 bin TL için 12 ay sıfır faizli kredi seçeneğiyle hem de 461 bin TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

 

55 BİN LİRAYA KADAR SIFIR FAİZ VE 12 AY VADE

Tasarım ve teknolojiyi buluşturan 2022 model Citroen C4...