01 / 05 / 2024

City People 2014 Ankara

City People 2014 Ankara

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kent kimliğinin korunmasına ve tanınmasına büyük katkı sağlayan aydınlatma projeleri uluslararası bir Aydınlık Şehir Ankarayarışmada, ön elemeleri geçerek 16 ülke arasındaki halk oylamasına kaldı.

Sign of the City Awards 4 Kasım'da başlayacak!

Birincisi 2014 yılında mükemmel bir organizasyonla gerçekleştirilen Sign of the City Awards gayrimenkul yarışmasının ikincisi 4 Kasım 2015’ te yapılacak.

Akfen GYO'dan şehir rehberi konseptli 2014 Faaliyet Raporu!

İddialı faaliyet raporlarıyla dikkat çeken Akfen GYO, yatırımcılarının karşısına şehir rehberi (city guide) konsepti ile hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu ile çıkıyor..

En iyi ofis Bulvar 216 seçildi!

Özak GYO tarafından Ataşehir'de inşa edilen Bulvar 216, Türk inşaat sektöründe önemli yeri olan "Sign of the City Awards 2014" yarışmasında 'En İyi Ofis' ödülünün sahibi oldu.

Bulvar 216 ödüle doymuyor!

Özak GYO tarafından Ataşehir’de inşa edilen Bulvar 216, Türk inşaat sektöründe önemli yeri olan ‘‘Sign of the City Awards 2014’’yarışmasında ‘En İyi Ofis’ ödülünün sahibi oldu.

Sign of the City Awards'ta En iyi AVM ödülü Prime Mall Gaziantep’in!

“Sign of the City”de en iyi AVM ödülü Prime Mall Gaziantep’in oldu. İnşaat sektörünün yoğun ilgi gösterdiği ödül töreni, 6 Kasım 2014 Perşembe günü Four Seasons Bosphorus Otel’de gerçekleşti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, City People 2014'te halk oylamasına kaldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kent kimliğinin korunmasına ve tanınmasına büyük katkı sağlayan aydınlatma projeleri uluslararası bir Aydınlık Şehir Ankarayarışmada, ön elemeleri geçerek 16 ülke arasındaki halk oylamasına kaldı.

Özyurtlar, Emlak 2014'te Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini tanıtacak!

Özyurtlar İnşaat, Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda (Emlak 2014) gayrimenkul alıcısının karşısına çıkacak. Firma Emlak 2014'te Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini tanıtacak.

Özyurtlar Emlak 2014'te Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini tanıtacak!

Özyurtlar İnşaat, Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda (Emlak 2014) gayrimenkul alıcısının karşısına çıkacak. Firma Emlak 2014'te Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini tanıtacak...

Kurtköy Euro City ne zaman teslim?

Euroil İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Kurtköy Euro City ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılının Aralık ayında deniliyor. Daire satışlarına devam edilen projede banka kredisi kullanılıyor...

Tekirdağ Armada City Plus Sitesi'nde icradan satılık 15 adet gayrimenkul!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Armada City Plus Sitesi'nde yer alan gayrimenkuller Çorlu 3. İcra Dairesi tarafından 22 Eylül 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kaya City'de 297 bin liraya 2+1!

Celaloğlu tarafından inşa edilen Kaya City projesi İstanbul Avrupa yakası Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. Projenin teslimleri için 2014 yılının Ağustos ayı hedefleniyor. Projede 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 297 bin liradan başlıyor.

Kaya City Rezidans Başakşehir ne zaman teslim?

Toplamda 236 adet daireden meydana gelen Kaya City Rezidans Başakşehir ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Ağustos 2014 deniliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir'de inşa ediliyor...

Euro City Kurtköy ne zaman teslim?

Dairelerin; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildiği Euro City Kurtköy ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılının Aralık ayı deniliyor.

City People 2014 Ankara Haberi

City People 2014 Ankara

City People Light 2014 başlığı altında düzenlenen uluslararası aydınlatma yarışmasında “ANKARA URBAN LIGHTING PROJECTS” adı altında Ankara’da gerçekleştirilen 22 aydınlatma projesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi yarışmada büyük ilgi gördü. Ankara’daki aydınlatma projeleri internet üzerinden halk oylaması finaline kaldı.


Youtube’da “Başkent Ankara Led’ler ile aydınlanıyor” başlığı altında http://www.youtube.com/watch?v=4cz7QDkQ7Q4 adresinde tanıtılan Ankara’nın  güzellikleri,  http://www.peoplechoiceaward.eu/  adresinde verilen link ile de Ankaralıların ve tüm Türkiye’nin beğenisine ve oylamasına sunuldu.


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin internette yayınlanan gece aydınlatma projeleri ile ilgili Ankaralıları oy kullanmaya çağıran Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Sevgili hemşehrilerimizden internette hem Ankara’nın güzelliklerini görmelerini hem de oy kullanarak Ankara’yı temsil etmelerini bekliyoruz” çağrısında bulundular.


Philips Global ve LUCI (Lighting Urban Community International) işbirliği ile bu yıl 12. defa düzenlenen Yarışmada...