06 / 05 / 2024

City\'s AVM

City\'s AVM

Açtığı Cahide, Al Jamal, Limonata gibi yeme içme ve eğlence mekanlarıyla İstanbul eğlence hayatına yön verenler arasında bulunan İzzet Çapa, kendi kuracağı mahalleye muhtar oluyor

Kozyatağı City's için geri sayım başladı!

Türkiye'deki ilk açılan alışveriş merkezlerinin ilk sırasında yer alan Kozyatağı Carrefour Alışveriş Merkezi, 1993'ye Türkiye'nin en büyük Hipermarketi Carrefour Türkiye ismiyle kapılarını açtı. Ünlü AVM, bir süredir yenileme yatırımları sebebiyle kapalı duruyordu. Açılış için geri sayım başladı.

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

Geç açılan mağazalara para cezası gelebilir!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü Marmara Park, Forum İstanbul ve City's Nişantaşı'ndaki geç açılan mağazalara para cezası kesilebileceğini belirtti

Kira ödemelerinde TL’ye geçen AVM'ler açıklanacak!

Hükümet TL ile kiralama konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Yüksek kira yüzünden Marmarapark, Forum İstanbul ve City's'de markalar 2 saat mağazalarını geç açtılar. 

Home City Pendik AVM açılıyor!

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere ev ve ofislerin ihtiyacı olan bütün her şeyi tek bir çatı altında toplayacak olan Home City Pendik AVM 2018 ilk çeyrekte kapılarını açıyor.

Home City Pendik AVM yılın ilk çeyreğinde açılıyor!

Home City Pendik AVM 2018 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan AVM konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak.

Yüksek kira sokak popülaritesini arttırdı!

Perakendecilerin sokak mağaza sayısı, AVM’lerde yer alan mağaza sayısından , daha fazla. AVM kiralarının yüksekliği sokağın popülaritesini artıran önemli bir neden.

Esenyurt City Center AVM açıldı!

Esenyurt'ta yer alan City Center AVM açıldı. 130 mağazanın yer aldığı AVM, 60 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor.

Bilecik Seven Çarşısı AVM ihalesi 12 Eylül'de!

Kamuoyunda Seven Çarşısı olarak bilinen ve yeni adıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanında yapılması planlanan alışveriş merkezi, yer altı otoparkı ve meydan düzenlemesi için ihale tarihi belirlendi.

City Van AVM'deki 77 adet işyeri ve otopark kiraya veriliyor!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan City Van AVM'deki 77 adet işyeri ve otoparkın yüzde 50'lik hissesini kiraya verilecek. Gayrimenkullerin 3 yıllık kira bedeli 23 milyon 542 bin TL olarak belirlendi.

Esenyurt City Center kamu binaları Mayıs'ta teslim edilecek!

Kamu binalarının, AVM'nin, üniversitenin ve home ofislerin yer aldığı Esenyurt City Center projesinde kamu binaları Mayıs ayında, AVM ise 19 Ağustos'ta açılacak.

City's Nişantaşı yılbaşında açık mı?

City's Nişantaşı, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, City's Nişantaşı yılbaşında açık mı? City's Nişantaşı yılbaşında kaçta açılıyor? İşte City's Nişantaşı 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Mosafer Nişantaşı City’s'de mağaza açtı!

Abu Issa Holding’in sahibi, Katarlı ünlü işadamı Ashraf Abu Issa’nın seyahate olan özel ilgisiyle hayat bulan, dünyanın en büyük ve en ünlü seyahat mağaza zinciri Mosafer, dördüncü mağazasını Nişantaşı City’s’de açtı.

City\'s AVM Haberi

City\'s AVM

Nişantaşı’ndaki City’s alışveriş merkezinin sergi alanı olarak ayrılan üst katına mahalle kuracaklarını belirten İzzet Çapa, “Bu mahallenin muhtarı da mahallenin delisi de olacak. Mahallenin muhtarı benim. Galiba mahallenin deliliği de bana kalacak” dedi. 


2.500 metrekarelik bir alan

Alışveriş merkezlerindeki shop-mix 

(marka karması) kavramını rafa kaldırıp bunun yerine ‘ortaya karışık’ kavramını kullanacaklarını belirten İzzet Çapa, 2500 metrekare alanda kurulacak mahallenin 6.5 milyon Euro’ya mal olacağını söyledi. Çapa üzerinde üç yıl çalıştıkları projeyle ilgili şu bilgileri verdi: “City’s yılda 8 milyon kişinin gezdiği bir alışveriş merkezi. Ama burada mahalle kültürü elit bir kültüre dönüşmüş. Benim gibi bir mahalle çocuğu City’s ile önce Limonata markasıyla buluştu. Burası bir marka bense biraz deliyim. Buluşmamız Louis Vuitton-Marc Jacobs işbirliği gibi. Nasıl Louis Vuitton, deli dolu bir modacıyla...