30 / 04 / 2024

citys de bulunan markalar

citys de bulunan markalar

18 Ocak'ta Nişantaşı'nda açılacak olan 126 mağazalı City's, hafta içi 25, hafta sonu 35 bin ziyaretçi ve yılda 1 milyar dolar ciro hedefliyor.

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Karadeniz'de bulunan doğal gaz taşıma çalışmalarında yeni safha

Karadeniz'de bulunan doğal gazın Türkiye'de hizmete alınmasına ilişkin çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İlk gazın 1 yıl sonra vandan açılması bekleniyor. Bölgeden çıkarılan doğal gaz ilk olarak günlük 10 milyon metreküp şeklinde tüketiciye ulaşacak ve kademeli olarak artacak.

TOKİ İstanbul Maltepe'de bulunan askeri alana sosyal konutlar yapacak

İstanbul Çekmeköy'de bulunan Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası'nın tamamen boşlatılarak Çınarköy Evleri projesi adı altında başlayan inşaat çalışmalarının ardından bir askeri kışlaya daha sosyal konut projesi yapılması kararı alındı. Proje TOKİ tarafından inşa edilecek.

Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi mecliste!

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hazinenin özel mülkiyetinde bulunan taşınmazlar TBMM'de!

Kayseri'de bulunan ve Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ile devletin hüküm ve tasarrufu altında olan yerler meclis gündemine taşındı. MHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karadeniz'de bulunan rezervin değeri 80 milyar dolar!

Uluslararası Enerji Ajansı (UEA) Başkanı Fatih Birol, Karadeniz'de bulunan doğalgaz rezervinin değerinin 80 milyar dolar olduğunu söyledi.

Kocaeli'de bulunan OSB'ler meclise konu oldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli'de bulunan büyük sanayi kuruluşlarına, OSB'lere ve ilin son altı yıldaki imalat sanayi ve dış ticaret verilerine ilişkin soru önergesi hazırladı...

İşte AirBnB’de bulunan en muhteşem 12 kulübe!

Tatil anlayışınız rahat, konforlu ve biraz da lüks otellerden yana mı? Bu kulübeleri görünce bunu bir kez daha düşünmek isteyeceksiniz… Mail OnlineTravel, son dönemin en popüler tatil uygulaması AirBnB’de bulunan en muhteşem 12 kulübeyi seçti

Reysaş GYO Kocaeli'de bulunan fabrika binası ve arsanın değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kocaeli'de bulunan fabrika binası ve arsanın değerleme raporunu yayınladı.

Alarko GYO Kent AVM'de bulunan 39 bağımsız bölümün değerleme raporunu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kent AVM'de bulunan 39 bağımsız bölümün değerleme raporunu yayınladı.

Avrasya GYO Arnavutköy'de bulunan gayrimenkullerinin raporlarını yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Arnavutköy'de bulunan gayrimenkullerinin raporlarını yayınladı

1935 yılında Serçehatun Cami arsası 710 liraya satılacakmış, Laleli'de bulunan bir arsa ise 229 liraya satılacakmış

1935 yılında Üsküdar'da bulunan Serçehatun Cami yıkılarak enkazıyla birlikte arsası 710 liraya satılacakmış. Pangaltı'da Elmadağ Caddesi'nde bulunan 430 metrekare bir arsa 710 liradan satılacakmış. Laleli'de bulunan arsa ise 229 liraya satılacakmış.

Demetevler'de bulunan 900 binaya iskan verildi!

YILLARDIR iskan alamadığı için tapuları olmayan ailelerin sesine kulak veren Yenimahalle Belediyesi, 5 yıl içerisinde Demetevler'de bulunan 900 binaya iskan verdi. Bu süreçte yaklaşık 20 bin aile ve 6 bin iş yeri sahibi tapularına kavuştu...

citys de bulunan markalar Haberi

citys de bulunan markalar


İşte City's'in getirdiği 'ilk'ler İstanbul Nişantaşı'nda inşaatı 1 yıl önce başlayan City's alışveriş merkezi, 18 Ocak'ta kapılarını açacak. City's Nişantaşı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Gülay, 129 mağazalı alışveriş merkezinden yılda 1 milyar dolar ciro beklediklerini söyledi. 125 milyon dolar olarak planladıkları yatırım miktarının kurlar nedeniyle 150 milyon dolara mal olduğunu belirten Gülay, "1 milyar dolar cirodan sadece KDV vergisinden yaklaşık 200 milyon dolar sağlanacak, buna ek olarak istihdamdan doğacak vergiler, diğer vergiler de var" diye konuştu. Gülay ayrıca, alışveriş merkezinde toplam 2 bin 200 kişiye istihdam sağlanacağını kaydetti.


6 MAĞAZA REZERVE


126 mağazadan 120'sinin kiralandığını anlatan Gülay, "6 mağaza ise önümüzdeki 3 ay içinde Türkiye'ye ilk defa...