06 / 05 / 2024

Cityscape 2014 Gayrimenkul Fuarı

Cityscape 2014 Gayrimenkul Fuarı

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai'deki Cityscape 2014 Gayrimenkul Fuarı'na bu yıl Türk firmaları adeta çıkarma yaptı. Torunlar son dakikada fuar listesinden çıktı...

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Eroğlu Gayrimenkul, Cityscape Fuarı’nda yatırımcılarıyla buluşuyor!

Eroğlu Gayrimenkul, bu yıl 15.si düzenlenecek olan dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan Cityscape Global’da projelerini yatırımcılarına tanıtıyor.

Cihan İnşaat, Cityscape Turkey'de 25 milyonluk rezervasyon aldı!

Cihan'dan 25 milyonluk satış Cityscape İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katılan Cihan İnşaat, Körfez ülkelerinden konut satışı için 25 milyon liralık rezervasyon aldı. Bu rakamın üçte ikisini yatırımcılar oluşturdu.

Cityscape Turkey Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

Cityscape Fuarı, 24-26 Mart tarihleri arasında binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Firmaların sıcak satışlarına da sahne olan fuarda, Körfez ülkelerinden gelen ziyaretçiler Türkiye’den milyonlarca dolarlık gayrimenkul aldı.

2016 Metal Yapı Konut'un yılı olacak!

Metal Yapı Konut, Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yaptığı Cityscape Turkey Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor. Blue Lake Küçükçekmece projesi olmak üzere, birçok projesiyle ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Körfez ülkelerinin Türkiye'deki emlak yatırımları artacak!

Türk-Katar ortaklı Larinvest Gulf Trading&Consultancy firmasının yönetici ortağı Gökhan Çağlar, 26-28 Nisan tarihleri arasında Katar'ın başkenti Doha'da yapılacak olan Cityscape Katar gayrimenkul fuarında açılış gecesi konuşması yapacak.

Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Fuarı İstanbul'da başlıyor!

Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı ilk kez kapılarını İstanbul'da açacak. İstanbul gayrimenkul pazarının prestjini artıracak olan fuar heyecanında son 2 güne girildi

Cityscape Turkey, gayrimenkul sektörü için kaldıraç olacak!

Gayrimenkul sektörünün küresel çapta en büyük organizasyonu CITYSCAPE’in Grup Direktörü Wouter Molman, “Cityscape Turkey, 2016 yılında özellikle yabancıya satışta agresif büyüme hedefine sahip Türkiye gayrimenkul sektörü için kaldıraç olacaktır“ dedi.

Eroğlu Gayrimenkul projelerini Cityscape'te görücüye çıkardı!

Eroğlu Gayrimenkul, dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan Cityscape Global’da, projelerini yatırımcılarına tanıttı. Fuara bu yıl, 300’e yakın yerel, bölgesel ve uluslararası gayrimenkul şirketi ve 61 Türk firması katıldı.

​Veziroglu Gayrimenkul arazi portfoyünü ​Cityscape'te yatırımcıya sundu!

Veziroğlu Gayrimenkul, Körfez gayrimenkul yatırımcıları ve Türk İnşaat firmaları için önemli fırsatlar sunan Dubai ​​Cityscape Global fuarında arazi portfoyünü görücüye çıkardı.

Çalık Gayrimenkul, Cityscape Fuarı'nda 300 milyon dolar satış yapmayı hedefliyor!

Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin, Cityscape Fuarı'nda Körfez yatırımcısına 300 milyon dolarlık satış yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Babacan Yapı, Babacan Premium'u Dubai'de tanıttı!

Babacan Yapı Dubai Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na bu yıl istanbul'un Esenyurt ilçesinde yapılmaya başlanan Babacan Premium projesi ile katıldı. Projenin yabancı yatırımcılardan ilgi gördüğü belirtildi.

Cityscape 2014 Gayrimenkul Fuarı Haberi

Cityscape 2014 Gayrimenkul Fuarı

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai'deki Cityscape 2014 Gayrimenkul Fuarı'na bu yıl Türk firmaları adeta çıkarma yaptı. Fuara 31 Türk firması katılırken, Türkiye 179 gayrimenkul projesiyle birinci sırada bulunan ev sahibi Birleşik Arap Emirlikleri'nin ardından ikinci sırada yer aldı. 


Fuara 110 ülkeden 35 bin yatırımcı katılıyor. Türkiye'den 32 olan katılımcı sayısı Mecdiyeköy'deki inşaatında asansör kazası yaşayan Torunlar GYO'nun katılmama kararı almasıyla...