26 / 05 / 2024

Cityscape Abu Dhabi Fuarı ne zaman

Cityscape Abu Dhabi Fuarı ne zaman

Mütekabiliyet Kanunu ile birlikte Türkiye gayrimenkul pazarının en aktifi konumundaki Körfez ülkelerinin birarada olduğu Cityscape Abu Dhabi Fuarı, 22 – 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor...

Bursa Kebap Evi’nden Birleşik Arap Emirlikleri’ne üç şube! 

Bursa Kebap Evi, yatırım ataklarına Birleşik Arap Emirlikleri’nde üç şube birden açarak devam ediyor. Toplamda 750 Bin Dolar yatırımla Abu Dhabi Deerfields Mall ve Dubai City Walk’ta şube açacak olan Bursa Kebap Evi, Arap yatırımcıların markajına girerek One Stop Khalifa City şubesi için MBI Mubarak

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

MİNT E-5 ve MİNT Şişli projelerinde ön talep toplanıyor!

MİNT, yeni projesi ‘MİNT E-5’ ve ‘MİNT Şişli’ için ön talep toplamaya başladı. MİNT E-5’te; İskoç Parlamentosu, Çin Ulusal Kongre Merkezi ve Abu Dhabi’deki Kapital Kapısı gibi dev projelere imza atan dünyaca ünlü mimarlık şirketi RMJM İstanbul ile işbirliği yapılıyor.

AGÜ İnşaat Bölümü öğrencilerinden Dubai’ye teknik gezi!

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yapı Kulübü’nün, Dubai ve Abu Dhabi’ye düzenlediği teknik gezide, İnşaat Bölümü öğrencileri, yapılan projeleri yerinde inceledi.

Kulak İnşaat Körfez'de 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi!

Kulak İnşaat, Körfez bölgesi için lüks otel inşasına başlıyor. Abu Dhabi'deki otelinin yapımına başlayan Kulak İnşaat aynı bölgede 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi.

Kulak İnşaat, Abu Dhabi’deki otel projesine başladı!

Kulak İnşaat, şimdi de Körfez’in simgesi olacak lüks otellerin inşası için kolları sıvadı. İlk olarak 200 milyon dolarlık Abu Dhabi’deki otele start veren Kulak İnşaat, 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi.

Ağaoğlu, Cityscape’te İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ni tanıttı!

Bu sene ‘United Nations of Ağaoğlu’ mottosu ile Dubai Cityscape 2015’e katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesini tüm dünyaya tanıttı.

Dubai Cityscape Global 2015 bugün başladı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından olan ‘Cityscape Global 2015’ bugün Dubai’de başladı. Dev fuara Türk firmalarının ilgisi oldukça yoğun. Firmalar fuarda en iyi projelerini uluslararası mecrada sergilerken sıcak satışını da yapabiliyor.

Cityscape Turkey 24-26 Mart 2016'da düzenlenecek!

ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey'in ilkinin 24-26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenleneceğini söyledi.

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na Türk akını!

Dünyanın en önemli fuarlarından Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor. Yaklaşık 60 Türk şirketinin gayrimenkul fuarına çıkarma yapması bekleniyor.

Cityscape Global 2015 fuarı Dubai'de başladı!

Yabancıya konut satışını yüzde 24 artıran Türkiye'nin gayrimenkul şirketleri, Dubai'de gövde gösterisi yapacak. Gayrimenkul sektörünün üç gün süre ile kalbinin atacağı Cityscape Global 2015 fuarı bugün 14'üncü kez kapılarını açacak.

Cityscape Global 2015 Fuarı'na 61 Türk firma katılıyor!

Dünya gayrimenkul piyasasının nabzı Dubai’de atıyor. 10 Eylül akşamına kadar sürecek Cityscape Global 2015 Fuarı’na Türkiye’den 61 gayrimenkul şirketi katılıyor.

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir ilk kez Cityscape’te tanıtılacak!

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Global 2015’e, dört projesiyle katıldı. Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtacak olan Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda anlatacak

Cityscape Abu Dhabi Fuarı ne zaman Haberi

Cityscape Abu Dhabi Fuarı ne zaman


Mütekabiliyet Kanunu ile birlikte Türkiye gayrimenkul pazarının en aktifi konumundaki Körfez ülkelerinin birarada olduğu Cityscape Abu Dhabi Fuarı, 22 – 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. 


Türkiye temsilciliğini ISTexpo Fuarcılık’ın yaptığı Cityscape Abu Dhabi’ye, bu yıl Torunlar, Viatrans, Özyurtlar, Bak Yapı, FCC, Beytturk, Altıntürk ve Turesta firmaları kendi standlarıyla katılacak. 


Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen fuar esnasında yapılan anket sonunda, ziyaretçilerin en fazla yatırım yapmak istedikleri ülke, İngiltere ile birlikte Türkiye oldu.


Abu Dhabi prensi, General Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan’ın himayesinde bu yıl 8.si düzenlecek Cityscape Abu Dhabi Fuarı, 22 – 24 Nisan tarihleri arasında Adu Dhabi Ulusal Fuar Alanı’nda(ADNEC) düzenleniyor.


2013 yılında Abu Dhabi ile birlikte Suudi Arabistan, Dubai, Katar, Kuveyt, Lübnan gibi çevre ülkelerden yaklaşık 16.000 kişinin ziyaret ettiği fuarda, katılımcı firmalar,...