28 / 04 / 2024

Cityscape fuarına kimler katılıyor

Cityscape fuarına kimler katılıyor

Rezidans, Villa, Çarşı ve Dubleks Konaklardan oluşan, bugüne kadar İstanbul boğazı manzaralı inşa edilen en kapsamlı proje olma özelliği taşıyan Çengelköy Park evlerinde Dubleks konaklar 845.000 dolardan başlıyor.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Mehmet Özhaseki, Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ortadoğu'nun önemli gayrimenkul fuarları arasında yer alan Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

Dubai Global Cityscape Fuarı'na katılan firma sayısı azaldı!

Gayrimenkul şirketlerinin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yabancı yatırımcıyla karşılaştığı ilk fuar olan Dubai Global Cityscape başladı. Bu yıl fuara katılan 20 kadar Türk firmasının sergilediği projeler büyük ilgi görüyor.

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape Fuarı'na 6 projeyle çıkarma yapıyor!

Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Artaş İnşaat, Dubai Cityscape fuarına 6 projeyle çıkarma yapıyor.

Metropol İstanbul projesi Dubai Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alan ve ticareti, finansı, modasıyla modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren Metropol İstanbul, bu yıl 6- 8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Fuarı’na katılıyor.

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

Cityscape Fuarı'nda yeni projeler sahnede!

Cityscape Fuarı’na Emlak Konut, TOKİ, Ağaoğlu Şirketler Grubu, Ege Yapı, DKY İnşaat, Ofton, Sinpaş GYO, Kuzu Grup, Sur Yapı, Varyap-Gap gibi sektörün önde gelen firmaları katıldı.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Fuarı'nda sergileyecek!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Cityscape Fuarı'nın İstanbul'da gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yaparak, "Cityscape Fuarı, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı'' dedei.

Cityscape Turkey 2016 Fuarı kapılarını açtı!

Cityscape Turkey bugün kapılarını açtı. Dünyanın en büyük gayrimenkul organizasyonlarından Cityscape fuarına, Türkiye bu yıl ilk kez ev sahipliği yapıyor.

Avrupark Bahçekent, İstanbul Cityscape Fuarı’nda tanıtılacak!

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerin

Alpiş Group Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt'de düzenlenen Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı.

Cityscape fuarına kimler katılıyor Haberi

Cityscape fuarına kimler katılıyor

İstanbul'un en özellikli semtlerinden olan Çengelköy'de 65 dönüm arazi içerisinde bambaşka bir yaşam şekli sunmaya hazırlanan Çengelköy Park evlerinde 15 ay sonra teslimler yapılması planlanıyor.


Yoğun peyzaj dokusu, göletleri, Boğaziçi manzarası, sosyal olanakları, ulaşım akslarına yakınlığı ve 5 farklı konak mimarisi ile dikkat çeken projede ilk olarak sene başında 73 adet Rezidans ve 27 adet Villa görücüye sunulmuştu. Şimdi ise 116 adet dubleks konak satışa Dubai- Cityscape fuarında sunuluyor. 


Konaklarda bahçe dubleksler 228 m2 4+1, çatı dubleksler ise 218m2  3+1 olarak tasarlandı. Projedeki eğimden dolayı her dubleksin bahçe kullanımı bulunuyor. En büyük bahçe kullanımı 158 m2 ve en küçük bahçe kullanımı 39 m2 olarak şehrin içerisinde yeşile olan özlemimizi gideren Çengelköy Park evlerinde sosyal olanaklarda da çeşitli imkanlar var. Açık havuz,...