03 / 05 / 2024

Cityscape Global Fuarına katılacak olan firmalar

Cityscape Global Fuarına katılacak olan firmalar

İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de yükselen, Avrupa’nın ilk Trump markalı projesi Trump Towers İstanbul, 8-10 Ekim 2013 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden Cityscape Global Fuarı’na katılıyor

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Mehmet Özhaseki, Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ortadoğu'nun önemli gayrimenkul fuarları arasında yer alan Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Kale, BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na damga vurdu!

BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı. Dünyanın önde gelen markalarının katıldığı global fuarda Türkiye’yi temsil eden Kale’nin inovatif, nitelikli ve yenilikçi ürünleri ziyaretçilerden tam not aldı.

Alea Global, CNR Emlak Fuarı’na geliyor!

Kuveyt merkezli ve dünya çapında yatırımları bulunan Alea Global’in kurucuları ünlü Al Duaij ailesinin son kuşak temsilcisi CEO Mr. Al Duaij, Türkiye’deki yatırım fırsatlarını değerlendirmek üzere CNR Emlak Fuarı’na geliyor.

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

Dubai Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu!

6-8 Eylül’de Dubai’de düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu. Körfez yatırımcısı, darbe girişimi sonrası fuarda sergilenen projelerden toplam 1.2 milyar liralık konut ve ofis rezerve etti.

Garanti Koza, Cityscape Global'de 3 projesini tanıttı!

Dubai’de 6-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Garanti Koza’nın 3 projesinin tanıtımına sahne oldu. Yurtdışındaki yatırımlarda rotayı Balkanlar'a kıran Garanti Koza, Sofya ve İstanbul’daki projelerini Dubai’de tanıttı.

Manzara Adalar, Cityscape Global 2016’da sergilendi!

Cityscape Global 2016 Fuarı’na katılan İş GYO, İstanbul’un eşsiz noktalarından birinde konumlanan Manzara Adalar projesini bir kez daha ziyaretçilerle buluşturdu.

CitysCape Global Fuarı'nda ülke tanıtımına öncelik verildi!

Dubai'de her yıl yapılan dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarlarından CitysCape Global Fuarı kapılarını açtı. Sıcak satış yapılan fuar olarak dikkat çeken CitysCape'te firmalar bu yıl sıcak satıştan öte ülke tanıtımına öncelik verdiler.

Cityscape Global Fuarına katılacak olan firmalar Haberi

Cityscape Global Fuarına katılacak olan firmalar


Fuarla ilk kez yurtdışında projeyi sergileyeceklerini söyleyen Trump Towers Genel Müdürü Bülent Kural, “Trump markası dünyadaki bilinirliği ve prestiji ile yabancıya yakın geliyor. Trump’ın kalitesini, ayrıcalıklarını anlatmanıza gerek yok, zaten tüm dünya net olarak bunu biliyor. Körfez yatırımcısının gözü şu anda İstanbul’da, özellikle de projemizin bulunduğu lokasyonlarda. Trump’ın yüksek marka gücü ve lokasyon avantajımızla fuarda sıcak satışa hazırlanıyoruz” dedi


Doğan Holding yatırımı ile İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de yükselen, rezidans &ofis & AVM bölümlerinden oluşan Avrupa’nın ilk Trump markalı projesi Trump Towers İstanbul, ilk kez yurtdışında bir gayrimenkul fuarında yatırımcılarla buluşmak için gün sayıyor. 37 katlı residence kulesi, 36 katlı ofis kulesi ve 128 mağazası bulunan Trump Alışveriş Merkezi bölümlerinden oluşan Trump Towers Istanbul, 8-10 Ekim’de Dubai'de gerçekleştirilecek olan dünyanın en büyük...