07 / 05 / 2024

Cityscape paneli

Cityscape paneli

Önde gelen gayrimenkul şirketlerine ve uluslararası yatırımcılara ev sahipliği yapan Cityscape Dubai 2013 kapsamında, GYODER “Türkiye'de büyüyen gayrimenkul yatırımları ve yabancı yatırımcılarının ilgisi" konulu bir panel düzenledi...

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na Türk akını!

Dünyanın en önemli fuarlarından Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor. Yaklaşık 60 Türk şirketinin gayrimenkul fuarına çıkarma yapması bekleniyor.

Cityscape Global 2015 fuarı Dubai'de başladı!

Yabancıya konut satışını yüzde 24 artıran Türkiye'nin gayrimenkul şirketleri, Dubai'de gövde gösterisi yapacak. Gayrimenkul sektörünün üç gün süre ile kalbinin atacağı Cityscape Global 2015 fuarı bugün 14'üncü kez kapılarını açacak.

Cityscape Global 2015 Fuarı'na 61 Türk firma katılıyor!

Dünya gayrimenkul piyasasının nabzı Dubai’de atıyor. 10 Eylül akşamına kadar sürecek Cityscape Global 2015 Fuarı’na Türkiye’den 61 gayrimenkul şirketi katılıyor.

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir ilk kez Cityscape’te tanıtılacak!

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Global 2015’e, dört projesiyle katıldı. Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtacak olan Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda anlatacak

Cityscape Global 2015 Dubai Fuarı kapılarını açtı!

10 Eylül'e kadar devam edecek olan Cityscape Global 2015 Dubai Fuarı kapılarını açtı. 'En Büyük Uluslararası Katılımı Gerçekleştiren Ülke' unvanına sahip olan Türkiye, fuara 61 firma ile katılarak rekor kırdı.

Eroğlu Gayrimenkul Cityscape Fuarı'nda boy gösterecek!

Eroğlu Gayrimenkul8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında, Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen Cityscape Global’da dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılarına projelerini tanıtmak üzere yerini alıyor.

Cityscape Global 2015 Dubai yarın açılıyor!

Yarın kapılarını ziyaretçilere açacak olan Cityscape Global 2015 Fuarı 28 ülkeden 300'den fazla katılımcıyı ağırlayacak. Bu yıl yine Türk rüzgarının eseceği fuar 10 Eylül'e kadar devam edecek.

Cityscape Global 2015 yarın açılıyor!

Yarın kapılarını ziyaretçilere açacak olan Cityscape Global 2015 Fuarı 10 Eylül'e kadar devam edecek. 28 ülkeden 300'den fazla katılımcıyı ağırlayacak olan fuara 61 Türk firması katılacak.

Gayrimenkulün kalbi Dubai Cityscape Fuarı'nda atacak!

Dünyanın en önemli fuarlarından Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı, 08-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. Fuarda, Yeni Şafak Gazetesi de 3 dilde hazırlanan ek ile Körfez yatırımcılarına Türkiye'deki fırsatları anlatacak.

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 8-10 Eylül'de!

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı, 08-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. Dünyanın birçok ülkesindeki emlak yatırımcısı ve geliştiricisi ile katılımların yüksek fuarda Türkiye'den katılım geçen yıla göre iki kat artış gösterdi.

Türkiye'den 50 firma Dubai Cityscape Global 2015'te!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından olan Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 50 firma katılımıyla Türkiye şovuna dönüşecek. Türk katılımcı firma sayısı geçen yıl 31 iken bu yıl 50 ile rekor kırdı.

Vadistanbul Bulvar Cityscape Fuarı’nda basın karşısına çıkacak!

Artaş İnşaat - Aydınlı Grup - İnvest İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen Vadistanbul Bulvar, 8 Eylül'de Cityscape Fuarı’nda basın karşısına çıkıyor

EgeYapı, 4 projesiyle Cityscape'e katılacak!

EgeYapı Group, 8-10 Eylül arasında düzenlenecek Cityscape Global 2015'te yerli ve yabana yatırımcılarla bir araya gelecek. EgeYapı Group, Dubai World Trade Center'da yerli ve yabancı konut yatırımaları için de özel fırsatlar sunacak.

Cityscape paneli Haberi

Cityscape paneli


Önde gelen gayrimenkul şirketlerine ve uluslararası yatırımcılara ev sahipliği yapan Cityscape Dubai 2013 kapsamında, GYODER “Türkiye'de büyüyen gayrimenkul yatırımları ve yabancı yatırımcılarının ilgisi" konulu bir panel düzenledi. Panelde konuşan Bio City Development Company Group CEO’su ve Bio İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Elie Haddad dünyanın ilk akıllı ve sürdürebilir şehri Bio Istanbul’u anlattı.



Dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Cityscape bu yıl 8-10 Ekim tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirildi. Uluslararası yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği fuar kapsamında, gayrimenkul sektörünün tartışıldığı oturumlar da düzenlendi. Cityscape Dubai 2013’ün ikinci günü, GYODER tarafından düzenlenen “Türkiye'de büyüyen gayrimenkul yatırımları ve yabancı yatırımcılarının ilgisi" konulu panel yoğun katılımcı profiliyle dikkat çekti. GYODER Başkan Yardımcısı Özlem Gökçe'nin moderatörlüğünü yaptığı panelde Bio City Development Company Group CEO’su ve...