11 / 05 / 2024

Cityscape projeleri

Cityscape projeleri

Gayrimenkul şirketlerinin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yabancı yatırımcıyla karşılaştığı ilk fuar olan Dubai Global Cityscape başladı. Bu yıl fuara katılan 20 kadar Türk firmasının sergilediği projeler büyük ilgi görüyor.

Nivo Projeleri Körfez yatırımcısıyla buluştu!

Cathay Group, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy Projeleri’ni, 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’de gerçekleşen Cityscape Dubai’de tanıttı.

Sinpaş, Cityscape Katar 2017'nin gözdesi oldu!

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Cityscape Katar 2017’de yerini almaya hazırlanıyor. Sinpaş GYO, Cityscape Katar 2017’ye, Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile katılacak.

Sinpaş GYO, Cityscape Fuarı'na Queen Central Park ile katılıyor!

Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016’ya, Şişli Bomonti’de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor.

Türkiye'nin konut projeleri Cityscape Global Fuarı'nda tanıtılıyor!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Uluslararası platformda başarılar sağlayan ülkemiz müteahhit firmaları, dünyanın en prestijli ve en geniş kapsamlı gayrimenkul fuarı olan Cityscape'te de yer alarak, kapılarını tüm Körfez ülkeleri gayrimenkul yatırımcılarına açmaktadır.''dedi.

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

Cityscape Turkey'e 67 şirket katılacak!

Cityscape'in Türkiye'deki ilk fuarı 24-26 Mart tarihlerinde 50'den fazla ülkeden yatırımcının katılımıyla gerçekleşecek. Binlerce kişi ve kurumun ön kayıt yaptırdığı fuarda 7 farklı ülkeden 67 katılımcı şirketin projeleri yer alacak

İzPark projeleri Cityscape Turkey Fuarı'nda tanıtılacak!

Ege Yapı, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul'da ilk kez düzenlenecek olan Cityscape Turkey Fuarı'na katılacak. Şirket, fuarda Batışehir, Pega Kartal, IzPark projelerini tanıtacak.

İstanbul'daki konut projeleri Cityscape'te yoğun ilgi gördü!

Dubai’deki Cityscape Emlak Fuarı’na katılan Türk şirketleri memnun döndü. Fuarın ilk günü 250 milyon dolarlık satışa imza atılırken, bu rakam son gün 2 katına çıktı. Fuarda en çok ilgiyi İstanbul’un yeni projeleri gördü.

Dubai Cityscape Emlak Fuarı’nda en çok ilgi İstanbul'a!

Dubai’deki Cityscape Emlak Fuarı’na katılan Türk şirketleri memnun döndü. Fuarın ilk günü 250 milyon dolarlık satışa imza atılırken, bu rakam son gün 2 katına çıktı. Fuarda en çok ilgiyi İstanbul’un yeni projeleri gördü.

Soyak, Cityscape Global'de 6,5 milyon dolarlık teklif aldı!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Soho projesi için Cityscape Global'de 3 kişiden, gelecek projeleri için de 35 kişiden ön rezervasyon aldıklarını ifade etti. Çamlıbel, bunun yaklaşık değerinin 6,5 milyon dolar olduğunu söyledi.

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projesine Cityscape’te büyük ilgi!

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projeleri uluslararası yatırımcıdan tam not aldı. Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015’te her iki projeye de uluslararası yatırımcı yoğun ilgi gösterdi

Dubai Cityscape Fuarı'nda ilk günden 250 milyon dolarlık satış!

Türkiye'nin en yeni gayrimenkul projeleri Dubai'deki Cityscape Emlak Fuarı'nda görücüye çıktı. Körfez yatırımcısının yoğun ilgi gösterdiği projeler ilk günde 250 milyon dolarlık satış yaptı.

Cityscape’in ilk gün hasılatı 250 milyon dolar!

Ortadoğu’nun en büyük emlak fuarı Cityscape Global 2015'te Türk firmalarının projeleri yoğun ilgi gördü. Fuarda ilk günde yaklaşık 250 milyon dolarlık satış yapıldı.

Cityscape projeleri Haberi

Cityscape projeleri

Körfez'in en büyük gayrimenkul buluşmalarından Cityscape Global dün Dubai'de başladı. İlginin yoğun olduğu Cityscape 2016 Fuarı'n açılışını Şeyh Muhammed bin Raşid El Maktum yaptı. Büyük bir heyet ile birlikte fuara gelen Şeyh Muhammed bin Raşid El Maktum'un standları gezdi.


KATILAN FİRMA SAYISI AZALDI

Türk gayrimenkul sektörünün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yabancı yatırımcıyla karşılaştığı ilk fuar olan Cityscape'te birçok yeni proje tanıtıldı. Geçen yıl 61 firmayla çıkarma yapılan fuara bu yıl Türkiye'den 20 civarında firma katıldı. Türk firmalarının projelerine Körfez yatırımcıları büyük ilgi gösterdi.


AMA TÜRKİYE'YE İLGİ SÜRÜYOR

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türkiye'deki yatırımcı şirketler tarafından kampanyalarla milli ekonomiye destek vermek isteyen firmaların birçoğu bu yılki Cityscape Dubai 2016 fuarında yerini aldı. Katılımcı firmaların birçoğu bu yılki fuara milli ekonomiye destek vermek...