28 / 04 / 2024

cityscape turkey 2017 fuarı

cityscape turkey 2017 fuarı

Türkiye'de ilk kez yapılan Cityscape Fuarı, 23-26 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Cityscape'i Türkiye'ye getiren ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, emlakkulisi.com'a Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nı değerlendirdi.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

2. Expo Turkey by Qatar 17 Ocak'ta başlayacak!

Türkiye Katar’la ilişkilerini güçlendirmeye devam ediyor. İlki Nisan 2017’de gerçekleşen Expo Turkey by Qatar’ın ikincisi 17-19 Ocak 2018’de Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirilecek. 

Dubai'de konut yatırımcısına vatandaşlık anlatıldı!

Cityscape Global 2017, Dubai’de gerçekleşti. 26 ülkeden 300 firma bu fuarda buluştu. Türkiye’den 14 şirketin katıldığı fuara Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de destek verdi.

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Vatandaşlık hakkı yabancı yatırımcının iştahını kabarttı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global 2017’de buluştu. Fuarın ikinci günü SABAH gazetesinin bir araya getirdiği Türk firmaları ev alana vatandaşlık verilmesi ve KDV muafiyeti sağlanmasının avantajına vurgu yapıldı.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Türk inşaat firmaları Körfez’den vazgeçmedi!

Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı'na katılan Türk inşaat stantları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla yoğun ilgi gördü. Şirketler şimdi gelen ön talebi satışa çevirmek için harekete geçti.

Dubai Cityscape'te en çok 3. Havalimanı'nı sordular!

Emlak Konut GYO, Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’ye 50 projesi ile çıkartma yaptı. Fuarda Türkiye’nin tanıtım ofisi gibi çalışan Emlak Konut GYO, Arap yatırımcıların en çok Türkiye’deki çılgın projelerle ilgili sorularına muhatap oluyor.

Kentsel dönüşümün yerine depremsel dönüşüm geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Dubai’deki Cityscape Global 2017 Fuarı’nı ziyaret etti. Fuarda konuşan Özhaseki, Depreme Hazırlık Yasası adlı yeni bir çalışma için çalıştıklarını açıkladı.

Emlak Konut, Körfez yatırımcılarla buluştu!

Dünyanın en önemli gayrimenkul ve mimarlık buluşmalarından biri olarak kabul edilen ve bu yıl 15.kez düzenlenen Cityscape Global 2017’de yerini alan Emlak Konut GYO, körfez yatırımcılarına Türkiye konut piyasasının avantajlarını anlattı.

Türk inşaat sektörü Körfez’de tanıtıldı!

Emlak Konut GYO, Cityscape Global 2017’ye katıldı. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Emlak Konut projelerinin Ortadoğu’da dikkat çektiğini söyledi.

Türk projeleri Dubai’de boy gösterdi!

Emlak Konut’un 50, Artaş’ın 11, Tahincioğlu’nun 2 ve Katay’ın bir marka projeyle katıldığı Dubai Cityscape Global 2017’de, Türk firmalarına yabancı ilgisi ilk günden başladı.

Dubai Cityscape Global 2017 başladı!

Cityscape Global 2017, Dubai’de kapılarını araladı. Bu yıl 15’inci kez gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’de Türkiye gayrimenkul sektörünün ön planda olma geleneği de sürüyor.

cityscape turkey 2017 fuarı Haberi

cityscape turkey 2017 fuarı


- Cityscape'in Türkiye'deki ilk yılı. Fuar sizin hedeflediğiniz gibi oldu mu? Katılımcıların ve ziyaretçilerin beklentilerini karşıladı mı?


Fuarın ilk gününden itibaren konuştuğumuz katılımcılar ve ziyaretçiler, fuardan hem çok tatmin olduklarını hem de beklentilerinin çok üstünde olduğunu belirttiler. Katılan firmaların kalitesi, ziyaretçilerin sayısı artı basının olan ilgisinden dolayı. Ziyaretçilerimizle de konuşma fırsatı oldu. Hem sektör mensubu hem de yerel konut alıcılarıyla. Onlar da bir çok iyi projeyi böyle bir çatı altında görmekten çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Fuarın genel olarak gezmesinin çok kolay olduğunu ve yapısından dolayı projeleri çok rahat inceleyip, karşılaştırabildiklerini söylediler. Bu anlamda bakarsak bir hedeflerimizi tutturmuş durumdayız. Çünkü ilk sene olduğu için hiç bir şekilde karşılaştırmamız mümkün değil. O yüzden de bizim için de soru işaretleri vardı. Başka...