18 / 07 / 2024

Cityscape Turkey başladı mı

Cityscape Turkey başladı mı

24 Mart’ta İstanbul’da başlayacak dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından Cityscape Turkey, kurumsal ve uluslararası yatırımcıların yanında, konut alıcıları ve bireysel yatırımcılar için de çok cazip fırsatlar sunacak.

Türkiye'den 7 firma Katar'da 200 milyonluk iş bağladı!

Türkiye’den 150 firmayla çıkarma yapılan Expo Turkey by Qatar’da 7 firma 200 milyonluk iş bağladı.

Expo Turkey by Qatar, Doha'da başladı!

EXPO TURKEY by QATAR, Doha’da başladı. Türkiye’den 150 şirketin katıldığı fuar, gördüğü yoğun ilgi ile iki ülke arasındaki işbirliğine sağlayacağı katkıyı daha ilk günden ortaya koydu.

Expo Turkey by Qatar için geri sayım başladı!

Türkiye ile Katar arasındaki ekonomik potansiyeli harekete geçirmeyi hedefleyen Expo Turkey by Qatar için geri sayım başladı.

Cityscape Turkey 2017, 23 Mart'ta başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel organizasyonlarından Cityscape ikinci kez Türkiye’ye geliyor. Cityscape Turkey, 23-24-25 Mart 2017 günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek .

Hashim Group lüks gayrimenkul ürünlerini Cityscape Turkey'de sergiledi!

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.

Cityscape Turkey 2017 Fuarı için çalışmalar şimdiden başladı!

Türkiye'de ilk kez yapılan Cityscape Fuarı, 23-26 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Cityscape'i Türkiye'ye getiren ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, emlakkulisi.com'a Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nı değerlendirdi.

Kuzu Grup’tan Cityscape Turkey’de 24 milyon dolarlık satış!

Türkiye ekonomisine ve sektöre büyük katkı sağlayacak, yerli ve global yatırımcılarla, gayrimenkul geliştiricilerini bir araya getiren Cityscape Turkey geçtiğimiz gün başladı. Kuzu Grup, fuara SeaPearl Ataköy projesi ile katıldı

Konut alırken kazanmak isteyen Cityscape Turkey’e koştu!

Cityscape’in Türkiye’deki ilk fuarı, başarılı başlangıcı ile Türkiye gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirdi. Cityscape Turkey’in sunduğu benzersiz fırsatlardan yararlanmak için gelen konut alıcılarının yoğunluğu da dikkat çekti.

Golden Tulips Kartal'da Cityscape Turkey'e özel yüzde 16 indirim!

İstanbul Kartal'da inşa edilen Golden Tulips Kartal projesinde Cityscape Turkey'e özel yüzde 16 indirim imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

DKY İnşaat 7 yeni projesini Cityscape Turkey'de tanıtıyor!

DKY İnşaat, Kartal, Kağıthane, Tuzla, Kadıköy ve Sultanbeyli'de başlayacağı 995 milyon liralık 7 yeni projenin detaylarını Cityscape Turkey'de duyuracak. Ali Dumankaya, "Cityscape, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı" dedi.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Turkey'de sanal gerçeklik gözlüğüyle tanıttı!

DKY İnşaat, 2016 yılında yapımına başladığı ve 410 milyon TL’ye mal olacak projelerini Cityscape Turkey Fuarı’nda tanıttı. DKY İnşaat, geleceğin satış deneyimi olarak gösterilen ‘3 boyutlu sanal gerçeklik gözlüğü’ ile tanıtımı gerçekleştirdi.

Piyalepaşa İstanbul'da Cityscape Turkey'e özel kampanya!

Piyalepaşa İstanbul projesinin Cityscape Turkey'e özel satış kampanyası çerçevesinde mart ayı sonuna kadar 2015 fiyatları geçerli olacak. Projede konutların satış fiyatı 895 bin 500 TL, rezidansların ise 706 bin 200 TL'den başlıyor.

Metropol İstanbul'un ofisleri Cityscape Turkey'de satışa çıktı!

Metropol İstanbul projesindeki ticari ofislerin satışı Cityscape Türkiye Fuarı’nda başladı. Metropol İstanbul'da fiyatlar metrekare bazında 13 bin TL ile 30 bin TL arasında değişiyor.

Cityscape Turkey başladı mı Haberi

Cityscape Turkey başladı mı

Cityscape Turkey hakkında detaylı bilgi için tıklayın


60’tan fazla şirketin ve dev projelerin yer alacağı fuara özel ödeme imkânları ve yüzde 15’e varan artı indirimler bireysel yatırımcılara çok kazandıracak.


Cityscape Turkey için tüm hazırlıklar tamamlandı. 24-25-26 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek organizasyon, global yatırımcılar ve gayrimenkul geliştirme sektörüne yön veren dev firmaların yanı sıra bireysel yatırımcılar için de çok cazip fırsatlar sunacak.


Cityscape Turkey, 7.000 metre karelik fuar alanında 60'ın üzerinde şirketi ağırlayarak, Cityscape tarihindeki en büyük lansman organizasyonunu olacak. Etkinlikte başta Ağaoğlu, DKY İnşaat, EGE Yapı, Green Valley Real Estate, Kuzu Group, Metropol Istanbul, Ofton, Piyalepaşa İstanbul, Polatyol-Eston İnşaat, Quasar Istanbul, Sinpaş ve Suryapı olmak üzere Türkiye'deki öncü yatırımcılar ve projeleri yatırımcıların ve konut alıcılarının beğenilerine...