03 / 05 / 2024

Cityscape Turkey gayrimenkul sektörü için kaldıraç olacak

Cityscape Turkey gayrimenkul sektörü için kaldıraç olacak

Gayrimenkul sektörünün küresel çapta en büyük organizasyonu CITYSCAPE’in Grup Direktörü Wouter Molman, “Cityscape Turkey, 2016 yılında özellikle yabancıya satışta agresif büyüme hedefine sahip Türkiye gayrimenkul sektörü için kaldıraç olacaktır“ dedi.

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

Shine Turkey Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shine Turkey Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kardelen Turhan tarafından kuruldu.

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Tanrıçer Genç tarafından kuruldu.

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Kanoğlu, Davut Çağlayan ve SW Invest GMBH ortaklığında kuruldu.

Rima Property Turkey Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Rima Property Turkey Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Amır Hosseın Abdollahı Moradlou tarafından kuruldu.

Ptm Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ptm Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mars34 İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi ve Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Resıdence Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Resıdence Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer'de Mehmet Kaya tarafından kuruldu!

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Giovanni E. Nucerana ve Muhammed Kemal Alamo ortaklığında kuruldu.

Indoor Turkey Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Indoor Turkey Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Yazan Temraz tarafından kuurldu.

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

Sealife Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Sealife Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de Ishak Karaga ve Ömer Faruk Özbek ortaklığında kuruldu.

Wın In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Wın In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Talat Karasu ve Abdulhakim Özalp ortaklığında kuruldu.

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aslan ve Ömer Faruk Vani ortaklığında kuruldu.

Cityscape Turkey gayrimenkul sektörü için kaldıraç olacak Haberi

Cityscape Turkey gayrimenkul sektörü için kaldıraç olacak

Cityscape Turkey hakkında bilgi almak için tıklayın


Gayrimenkul sektörünün küresel çapta en büyük organizasyonu CITYSCAPE’in Grup Direktörü Wouter Molman, “Cityscape Turkey, 2016 yılında özellikle yabancıya satışta agresif büyüme hedefine sahip Türkiye gayrimenkul sektörü için kaldıraç olacaktır“ dedi.


Coğrafyamızın en kapsamlı, en geniş çaplı gayrimenkul yatırım fuarlarından CITYSCAPE için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. 24-26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Cityscape Turkey, ulusal ve uluslararası arenada gayrimenkul geliştirme sektörüne yön veren firmaları ve yatırımcıları bir araya getirecek.


Gayrimenkul sektöründe dünya devleri arasına giren Türkiye’de yapacakları fuar için sabırsızlandıklarını vurgulayan Cityscape Grup Direktörü Wouter Molman, “Özellikle Körfez ülkelerindeki yatırımcılar Cityscape Turkey’e büyük ilgi gösteriyor. Türkiye gayrimenkul sektörünün 2016’da sıçrama yapacağına ve Cityscape Turkey’in bu hedefe ulaşmada kaldıraç olacağına inanıyoruz”...