30 / 04 / 2024

Cityscape Turkey son durum

Cityscape Turkey son durum

24 Mart’ta İstanbul’da başlayacak dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından Cityscape Turkey, kurumsal ve uluslararası yatırımcıların yanında, konut alıcıları ve bireysel yatırımcılar için de çok cazip fırsatlar sunacak.

Cityscape Turkey hem bireysel, hem kurumsal yatırımcılar için büyük fırsat!

Sadece Türkiye değil, uluslararası gayrimenkul sektörü oyuncuları tarafından da merakla beklenen Cityscape Turkey’e katılan firmalar organizasyonun Türkiye ekonomisine ve sektöre büyük katkı sağlayacağına inanıyor.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

Expo Turkey by Qatar'da son gün bereketi!

Katar’ın başkenti Doha’da 19-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen EXPO TURKEY by QATAR’da, son gün bereketi yaşandı. Katar’da resmi tatil olan Cuma akşamı gelen yoğun ziyaretçi ve talep üzerine fuarın kapanış saati 22.00’ye kadar uzatıldı.

Cityscape Turkey 2017 ertelendi!

23-25 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Cityscape Turkey 2017 ertelendi. İşte dataylar..

Cityscape Turkey 2017 yine kazandıracak!

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cityscape Turkey 2017 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. .

Cityscape Turkey 2017, 23 Mart'ta başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel organizasyonlarından Cityscape ikinci kez Türkiye’ye geliyor. Cityscape Turkey, 23-24-25 Mart 2017 günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek .

Cityscape Turkey için geri sayım başladı!

Dubai Cityscape Global 2016, bu yıl 41 bin metrekare alan üzerinde toplam 272 firmanın katılımıyla yapıldı. Türk gayrimenkul firmaları, Körfez bölgesinin en büyük gayrimenkul fuarı olan Cityscape Global’de her yıl olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaştı.

PAB Mimarlık, Cityscape Awards 2016’da finalist oldu!

PAB Mimarlık, ulusal yarışma sonucu elde ettikleri Gökçeada Lise Kampüsü projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Kamu, Kültür ve Turizm Yapıları” kategorisinde son üç finalist arasına seçildi.

Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin Nisan sayısı yayında!

Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige, Nisan ayını yatırım başlıklarıyla karşılıyor. Cityscape Turkey’de yoğun ilgi gören KKTC emlaklarıyla ilgili görüşler, yorumlar ve eleştiriler Ekonomi Kıbrıs Prestige’de...

Hashim Group lüks gayrimenkul ürünlerini Cityscape Turkey'de sergiledi!

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.

Cityscape Turkey 2016'yı 7 bin 612 kişi ziyaret etti!

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen Cityscape Turkey 2016 Fuarı ziyaretçi akınına uğradı. 7 bin 612 kişini ziyaret ettiği fuarın ikincisi 2017 yılında gerçekleştirilecek. 54 ülkeden katılımcının katıldığı fuara Körfez yatırımcısı yoğun ilgi gösterdi.

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

Cityscape Turkey'de 1 milyarlık satış yapıldı!

Cityscape Turkey’e Türk inşaat firmaları yaptıkları sıcak satışla damgasını vurdu. 3 günde 1 milyarlık satış yapan sektör temsilcileri, “Yapılan satışlar yabancıların ülkemize olan güveninin en büyük göstergesi” dedi.

Cityscape Turkey son durum Haberi

Cityscape Turkey son durum

Cityscape Turkey hakkında detaylı bilgi için tıklayın


60’tan fazla şirketin ve dev projelerin yer alacağı fuara özel ödeme imkânları ve yüzde 15’e varan artı indirimler bireysel yatırımcılara çok kazandıracak.


Cityscape Turkey için tüm hazırlıklar tamamlandı. 24-25-26 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek organizasyon, global yatırımcılar ve gayrimenkul geliştirme sektörüne yön veren dev firmaların yanı sıra bireysel yatırımcılar için de çok cazip fırsatlar sunacak.


Cityscape Turkey, 7.000 metre karelik fuar alanında 60'ın üzerinde şirketi ağırlayarak, Cityscape tarihindeki en büyük lansman organizasyonunu olacak. Etkinlikte başta Ağaoğlu, DKY İnşaat, EGE Yapı, Green Valley Real Estate, Kuzu Group, Metropol Istanbul, Ofton, Piyalepaşa İstanbul, Polatyol-Eston İnşaat, Quasar Istanbul, Sinpaş ve Suryapı olmak üzere Türkiye'deki öncü yatırımcılar ve projeleri yatırımcıların ve konut alıcılarının beğenilerine...