26 / 07 / 2024

Clarks ayakkabı markası

Clarks ayakkabı markası

Dünyanın en büyük özel gayrimenkul firması olan Cushman & Wakefield, dünyaca ünlü ayakkabı markası Clarks’ın önümüzdeki 4 yıl boyunca Türkiye’de açacağı en az 25 mağaza için en doğru noktaları bulacak...

Puma’dan yüzde 45’e varan indirim fırsatı! 29 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Sevilen spor giyim ve ayakkabı markası Puma’dan beklenen indirim geldi. Puma’nın sevilen modeli Extent Nito’nun fiyatının 850 TL, Puma Slipstream’in 600 TL düştüğü indirim başka hangi ürünlerde geçerli? Puma indirimi ne zamana kadar devam ediyor?

U.S. Polo ayakkabı ve çantada sezon finali: sepette yüzde 60’a varan indirim! U.S. Polo 12 Ekim 2022 fiyat listesi

U.S. Polo markası sezon finali indirimlerine ek olarak ayakkabı ve çanta kategorisinde sepette yüzde 60’a varan indirim yaptı. İşte indirimli ürünler..

Ayakkabıda İskandinav stili ECCO’da bir çok üründe indirim fırsatı sizi bekliyor! 22 Eylül 2022 Ecco fiyat listesi

Uluslararası ayakkabı markası ECCO, online satış kanalına yönelik bir çok üründe indirim kampanyası başlattı. Cüzdandan kemere, çantadan ayakkabı ve bota seçili ürünlerde yüzde 30’u bulan indirime giden ECCO, lüksü her daim makul fiyatlara sunmayı hedefliyor.  

Slazenger'da 1 alana 1 bedava! Slazenger 16 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sportif giyim ve ayakkabı markası Slazenger yaz sezonunu dev kampanyalarla kapatıyor. Pek çok üründe indirim yapan marka 1 alana 1 bedava kampanyasıyla karşımızda.

Chicco’dan sezon sonu kampanyası! Giyim ve ayakkabılarda net yüzde 50 indirim. İşte Chicco’nun 8 Eylül 2022 fiyatları

Bebekleri için en iyisini isteyen anne babaların gözde alışveriş markası Chicco sezon sonu müthiş bir kampanyaya imza atıyor. Chicco, tüm bebek giyim ve ayakkabılarında net yüzde 50 indirime gitti. İşte 8 Eylül 2022 fiyatları.

Vaneda, ilk mağazasını Karaköy'de hizmete açtı!

Türkiye’nin ilk yerli outdoor ayakkabı markası Vaneda, ilk mağazasını Karaköy'de hizmete açtı...

Flo iki yıl içinde 50 mağaza açma hedefliyor!

Flo Mağazacılık'ın satın aldığı ünlü ayakkabı markası Nine West, yeni sahibi ile atağa kalkmış durumda. Geçen yıl ABD'li ayakkabı devinin Türkiye lisans haklarını satın alan Flo, büyüme için düğmeye basmış.

Elle Shoes yurtdışında 10 mağaza açmayı hedefliyor!

Şu anda yurtiçinde ve yurtdışında 58 mağazası olan ayakkabı markası Elle Shoes, yurtdışında 10 mağaza açmayı hedefliyor...

LAMP 83, Ayakkabı Dünyası mağazalarında yüzde 40 tasarruf sağladı!

Ayakkabı sektörünün önde gelen markası Ayakkabı Dünyası, mağazalarında LAMP 83 ile yürüttüğü LED dönüşüm projesi sayesinde enerji tüketiminde yüzde 40’a varan bir tasarrufa ulaştı...

Ayakkabı Dünyası, LAMP 83 ile yüzde 40 enerji tasarrufu sağladı!

Ayakkabı sektörünün önde gelen markası Ayakkabı Dünyası, mağazalarında LAMP 83 ile yürüttüğü LED dönüşüm projesi sayesinde enerji tüketiminde yüzde 40’a varan bir tasarrufa ulaştı...

Deichmann 10 mağaza açacak!

Alman ayakkabı zinciri Deichmann, Türkiye’de 10’uncu yılını kutluyor. 10’uncu yılı şerefine 10 mağaza açacak olan şirketin Türkiye Müdürü Atilla Özkul, “Türkiye’de en yaygın yabancı ayakkabı markasıyız, tüm mağazaları kendimiz açıyoruz” dedi.

Joya, Türkiye'deki 3. mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı!

İsviçreli ayakkabı markası Joya, Türkiye’de mağazalaşarak büyümeye devam ediyor. Bozkır Grup distribütörlüğünde bu yıl itibariyle Türkiye pazarına giriş yapan Joya, üçüncü mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı.

Hogan Türkiye'deki 3. mağazasını açtı!

2014'te Türkiye pazarına giren İtalyan lüks ayakkabı markası Hogan, iki yılda üçüncü mağazasını açtı. Hogan'ı Türkiye'ye getiren işadamı Ayaydın, "4 yıllık yatırım planımızı 2 yılda tamamladık. Önümüzdeki günlerde yeni mağazalar açacağız" dedi.

Clarks ayakkabı markası Haberi

Clarks ayakkabı markası

Dünyanın en büyük özel gayrimenkul firması olan Cushman & Wakefield, dünyaca ünlü ayakkabı markası Clarks’ın önümüzdeki 4 yıl boyunca Türkiye’de açacağı en az 25 mağaza için en doğru noktaları bulacak.


Dünyanın en büyük gayrimenkul yatırım danışmanlığı firması olan ve Türkiye’de büyük ofis ve perakende projeleriyle ön plana çıkan Cushman & Wakefield, uluslararası ayakkabı markası Clarks’ın Türkiye büyüme stratejisinde başrol oynayacak. 


Clarks’ın 5’inci mağazasını Capacity AVM’de açması için danışmanlık yapan Cushman & Wakefield, markanın önümüzdeki 4 yıl boyunca Türkiye genelinde açacağı en az 25 mağaza için de danışmanlık hizmetini sürdürecek. 


Clarks’ın önümüzdeki ay açılacak olan 5’inci mağazası, toplamda 149 metrekare olacak ve diğer dünyaca ünlü markalarla aynı çatı altında yer alacak. 


Özellikle yabancı markaları Türkiye’ye çekmeye çalıştıklarını duyuran Cushman & Wakefield Türkiye Genel Müdürü...