08 / 05 / 2024

Çlk Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Çlk Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Çlk Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Arer Mülk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Arer Mülk Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 5 milyon 537 bin 172 TL sermaye bedeli ile Ala Ecelehüve Ersoy tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Şeker tarafından kuruldu.

SGK peşe peşe duyurdu! Müjdeli haber resmen verildi!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından art arda açıklama geldi. İlk olarak yapılandırma, cari dönem prim borçları ve diğer her türlü borçların son ödeme süresinin 31 Temmuz olduğunu duyuran SGK, bugün yaptığı duyuruyla bu süresinin 3 Ağustos tarihine kadar uzatıldığını aktardı.

Lokasyon Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lokasyon Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Yakup tarafından kuruldu.

Konutsan Gayrimenkul Yapı Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konutsan Gayrimenkul Yapı Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Baran, Muhammed Yeniay, Can Bayraktar ve Özgür Garip Özdemir ortaklığında kuruldu.

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Kaya tarafından kuruldu.

Canay Gayrimenkul Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Canay Gayrimenkul Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Paralı tarafından kuruldu.

Safkan Gayrimenkul Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Safkan Gayrimenkul Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Bayraklı tarafından kuruldu.

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu. İşte ayrıntılar...

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında kuruldu.

Multi Mülk Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Multi Mülk Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sajıd Alı tarafından kuruldu.

Maqam Gayrimenkul Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maqam Gayrimenkul Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Duru ve Ferdi Küksar tarafından kuruldu.

Çlk Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Çlk Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi


Çlk Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün  kuruldu.


Çlk Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a - Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Çlk Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi...