19 / 05 / 2024

CLK Uludağ Elektrik Görükle Şubesi nerede

CLK Uludağ Elektrik Görükle Şubesi nerede

Bursa’nın yeni gelişen bölgesi olan Nilüfer Görükle’de abonelik ve fatura işlem merkezini törenle hizmete açan CLK Uludağ Elektrik, yeni hizmet noktalarıyla birlikte müşterilerine daha etkin ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyor...

Sahne Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Plastik Ham Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahne Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Plastik Ham Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uludağ tarafından kuruldu.

Elektrik faturası nasıl düşürülebilir?

Açıklanan yeni tarifelerle beraber mesken abone grubundaki müşteriler için kademeli tarife uygulaması hayata geçirildi. Ocak'dan itibaren geçerli olmak üzere uygulamaya alınan kademeli tarifeye ilişkin müşterilerine bilgi veren Limak Enerji Uludağ Elektrik, tasarruf detaylarını da paylaştı...

Limak, Uludağ Elektrik'teki hisselerini İngiliz firmaya sattı!

Limak, Uludağ Elektrik'teki hisselerinin satışını gerçekleştirdi. Lİmak, paylarının tamamının devri için sözleşmeyi dün imzaladı.

Limak Holding, Cengiz-Limak-Kolin ortaklığından ayrıldı!

Boğaziçi, Akdeniz, Çamlıbel ve Uludağ Elektrik dağıtım ihalelerini alarak 3.7 milyar dolarlık dev bir ortaklık kuran Limak-Cengiz-Kolin'den çok kısa bir açıklamayla ayrılık kararı geldi. Limak Holding, Cengiz-Limak-Kolin ortaklığından ayrıldı..

Limak, CLK`dan ayrıldı!

İstanbul`un Avrupa Yakası Elektrik Dağıtımı ihalesini kazanan ve 2013 yılından bu yana CLK Boğaziçi Elektrik adıyla hizmet veren Cengiz-Limak-Kolin ortaklığında sürpriz bir ayrılık yaşanıyor.

CLK Boğaziçi Elektrik - Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı!

Türkiye ekonomisinin dinamosu görevini gören gayrimenkul sektöründeki hareketliliği elektrik abonelikleri üzerinden anlık olarak izleyip sonuçlarını aktardığımız CLK Boğaziçi Elektrik - Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı.

CLK Boğaziçi Elektrik gayrimenkul raporu yayınladı!

CLK Boğaziçi Elektrik, abonelik sözleşmelerinden yola çıkarak gayrimenkul raporu yayınladı. Rakamlar inanılmaz. Sadece İstanbul’un Avrupa yakasında 360 aile her gün ‘0’ eve taşınıyor. İkinci elde hareket ise ayda 25 bini geçiyor.

CLK Akdeniz Elektrik'ten indirimli elektrik fırsatı!

Antalya, Burdur, Isparta illerinin enerji tedarik şirketi CLK Akdeniz Elektrik, sağladığı indirimli elektrikle vatandaşlara destek veriyor.

Mesut Efe: BTSO ile güzel çalışmalar yapmak istiyoruz!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, enerji ve inşaat meslek komitesi üyeleri ile birlikte Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.’yi (UEDAŞ) ziyaret etti.

Antalya Demre'de elektrik kabloları yer altına alınıyor!

Antalya’nın Demre ilçesinde CLK Akdeniz Perakende Satış A.Ş. tarafından, tehlike ve kesinti yaşanmasına neden olan elektrik hatları yer altına alınmaya başladı.

EPDK, Boğaziçi Elektrik için işlem başlattı!

CLK Boğaziçi Elektrik, 2 yıl önce bazı daha düşük tarife uygulanan sanayi abonelerini, bilgi vermeden yüksek tarifeli ticarethane abone grubuna dönüştürdü. EPDK şirket hakkında işlem başlattı

Bursa'da 5 gündür elektriksiz kalan mahalleli eylem yaptı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kar yağışı nedeniyle 5 gündür mahallelerine elektrik verilmediğini iddia eden bir grup vatandaş, Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ) binası önünde eylem yaptı.

Elektrik aboneliği işlemleri internetten yapılabilecek!

CLK Boğaziçi Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre, online işlem merkezi sayesinde vatandaşlar kolayca "abonelik, tahliye, güvence iade, tarife değişikliği" gibi başvurularını ekstra herhangi bir işlem yapması internetten gerçekleştirebilecek.

CLK Uludağ Elektrik Görükle Şubesi nerede Haberi

CLK Uludağ Elektrik Görükle Şubesi nerede


Türkiye’nin önde gelen elektrik satış şirketlerinden CLK Uludağ Elektrik müşteri hizmet noktalarına bir yenisini daha ekledi. Görükle’de abonelik ve fatura işlem merkezini törenle hizmete açan CLK Uludağ Elektrik, yeni hizmet noktalarıyla birlikte müşterilerine daha etkin ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyor.


Bursa’nın yeni gelişen bölgesi olan Nilüfer Görükle’de açılışı yapılan CLK Uludağ Elektrik Müşteri İşlem Merkezi'nde, elektrik faturası tahsilatı ve abonelik hizmetleri verilecek. Uludağ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Serdar Aldaş, şirket yöneticileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış kurdelesini kesen Uludağ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, özelleştirme sonrası yeni hizmet binalarını tek tek devreye aldıklarını belirterek, "Diğer ilçelerde de ihtiyaç doğrultusunda müşteri işlem merkezlerini açmayı planlıyoruz. Hizmet binalarımızın sayısını arttırarak müşterilerimize etkin ve...