16 / 05 / 2024

Club Flipper otel

Club Flipper otel

Club Flipper icralık oldu. Ünlü işadamı Ahmet Bayer hakkında, tatil köyünün tadilatından kalan 1.5 milyon lirayı ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.Club Flipper'ın üçüncü şahıslara devrinin önlenmesi için tedbir talep edildi.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

NG zincirinden iki yeni otel!

NG Hotels'in Yönetim Kurulu Başkanı Gür, "NG Sapanca Club'ı 2020'nin ilk çeyreğinde hizmete açmayı hedefliyoruz. NG Phaselis Bay olarak isimlendirdiğimiz otelimiz olağanüstü bir koya sahip. Bu otel de 2021'de hizmete girecek" diyor...

Marmaris Club Chicago Otel 7.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Marmaris 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Muğla İli, Marmaris İlçesi, Armutalan Mahallesi 0 Ada, 4189 Parseldeki 6 katlı oteli 7 milyon 386 bin 622 TL'ye icradan satıyor...

Hediye Güral Gür: Yeni otel projemiz var!

NG Hotels, Sapanca’daki mevcut otelin yanında yıl içinde NG Sapanca Club’ın açılışı planlanıyor. Yeni otelin trendleri yansıtan 298 adet lüks ve estetik odaya sahip olduğunu belirten Gür, “Buna ek olarak Afyon için de yeni bir otel projemiz var” dedi…

İş adamı Ahmet Bayer'e haciz şoku!

Club Flipper Devre Mülk Tesisleri'ne yıllardır 2 milyara yakın borcu olduğu iddia edilen Ahmet Bayer'in Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan devre mülk tesislerine ve İstanbul Emirgan'da bulunan villasına haciz konuldu.

Samsun'da 100 milyon liralık termal otel yatırımı!

Samsun Havza'da hayata geçirilecek olan Hattuşa Vacation Termal Club Havza Termal Otel, Devre Mülk ve Tatil Köyü kompleksinin tanıtımı yapıldı.

Bodrum Club Flipper'a haciz geldi!

Bodrum'un ünlü tesisinde haciz gerginliği yaşandı. Yaklaşık 25 yıl önce Yalıkavak Mahallesi'nde faaliyete başlayan, 3 yıl önce devre mülk ve devre tatil olmak üzere 2 bölüme ayrılan Club Flipper'da haciz işlemi gerçekleştirildi.

Club Flipper'a haciz şoku!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Club Flipper devre mülk sitesinin yönetimine ödenmeyen borçları nedeniyle ikinci kez haciz geldi. Haciz edilecek olan jeneratör ise gerginliğe neden oldu.

Club Flipper'ın çamaşırhanesinde yıkım çalışması başlatıldı!

İlçenin Yalıkavak Mahallesi Gökçebel mevkinde bulunan Ahmet Bayer'e ait tatil köyünün iki katlı çamaşırhanesinin ruhsata aykırı olduğunu tespit eden Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, yıkım kararı aldı.

Bodrum Vita Nova Yalı projesinde yaşam başlıyor!

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Tilkicik Koyu'nda hayata geçirilen Vitanova Yalı Daireleri, Club Flipper'ın hemen yanında bulunuyor. Denize 20 adımlık mesafede bulunan projede daireler oturuma hazır durumda.

Ahmet Bayer eski eşine ev sözünü tutmadı!

Sinem Yıldırım Club Flipper'ın sahibi Ahmet Bayer'den 2009'da boşanmıştı. Boşanırken de mahkeme Sinem Yıldırım'a bir ev ve aylık nafaka verilmesini karara bağlamıştı.

Vita Nova Yalı projesi için çevre ve sahil düzenlemesi yapıldı!

Bodrum Tilkicik Koyu 'nda, Club Flipper 'ın sahibi Ahmet Bayer'in projesi olarak başlayan Vita Nova Yalı Daireleri'ne Amerikan desteği geldi.

Club Flipper icralık oldu!

Club Flipper icralık oldu. Ünlü işadamı Ahmet Bayer hakkında, tatil köyünün tadilatından kalan 1.5 milyon lirayı ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.Club Flipper'ın üçüncü şahıslara devrinin önlenmesi için tedbir talep edildi.

Club Flipper otel Haberi

Club Flipper otel

Manken Aslı Baş'ın ölümüyle gündeme gelen Club Flipper'ın tadilat işlerini yapan şirket olan Yücesoy Yapı İnşaat "Dolandırıldık" diyerek mahkemeye başvurdu. İşadamı Oğuz Yücesoy ile Erkan Doğan, Club Flipper'ın sahibi Ahmet Bayer'den 1 milyon 500 bin lira alacağını isterken, Bayer'in üzerine kayıtlı malları ile Club Flipper'ın üzerine tedbir konulmasını da talep etti. Ahmet Bayer hakkında icra takibi başlatıldı. 


ÜÇ AYRI DAVA AÇILDI 

Türkiye'nin ilk büyük tatil köylerinden olan ve Bodrum'da bulunan Club Flipper'ın tadilatı için 4 yıl önce Yücesoy Yapı İnşaat ile anlaşma yapıldı. İşadamı Bayer ile Yücesoy ve Doğan arasında hazırlanan protokolde tadilat değeri 1 milyon 500 bin lira olarak hesaplanarak imzalar atıldı. Tadilat bitti, ancak anlaşmada yazılan para inşaat şirketine verilmedi. Yücesoy Yapı İnşaat yaklaşık 1 milyon 500 bin lira...