19 / 05 / 2024

Cm Reyclıng Ambalaj iletişim

Cm Reyclıng Ambalaj iletişim

Cm Reyclıng Ambalaj Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cüre tarafından kuruldu. 

Cm Reyclıng Ambalaj Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Reyclıng Ambalaj Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cüre tarafından kuruldu. 

Genpa Yapıtek İnşaat Ambalaj Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genpa Yapıtek İnşaat Ambalaj Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Şen tarafından kuruldu. 

NG Grup Sapanca'da AVM açacak!

Porselen, seramik, makine, otelcilik ve ambalaj sektörlerinde faaliyet gösteren NG Grubu, Sapanca'dan Antalya'ya uzanan yol üstü arazilerinde alışveriş merkezleri açacak. NG Hotels İcra Kurulu Başkam Hediye Güral Gür AVM zincirinde ilk adımı Sapanca'da attıklarını belirtti.

NG Kütahya Seramik tasarımları ile Unicera'da!

Dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda. NG Kütahya Seramik, 120x240 cm, 120x120 cm ve 60x160 cm ebatlarındaki koleksiyonları ile öne çıkıyor.

Gürsel Öngören: Riskli yapı tespiti yapan kuruluşlara çeki düzen getirildi!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Gürsel Öngören yeniden düzenlenen Uygulama Yönetmeliği ile getirilen değişikliklerle ilgili değerlendirmelerini paylaştı. Öngören'Riskli yapı tespiti yapan kuruluşlara çeki düzen getirildi' dedi.

Tomurcuk Ahşap Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomurcuk Ahşap Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Amil tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Büyükçekmece, Ulus Mahallesi, Atatürk Caddesi, No:19/3'de kuruldu.

Boeing, 36 bin 770 yeni uçak talebi olmasını öngörüyor!

Boeing, 36 bin 770 yeni uçak talebi olmasını öngörüyor. 20 yıllık Mevcut Piyasa Görünümü, talepte yüzde 4,2’lik artış gösteriyor. Tek koridorlu uçaklar, en hızlı büyüyen ve en dinamik segment.

Gürsel Öngören: Yeni yargı paketiyle kentsel dönüşümün önü açılacak!

Prof. Dr. Gürsel Öngören, "Yeni yargı paketi olarak bilinen paketten kentsel dönüşüme ilişkin iki düzenleme çıktı. Bu değişiklikle, idari yargıda birkaç yıl süren, riskli alanlardaki kentsel dönüşüm davaları birkaç ay içinde bitirilecek" dedi.

NG Afyon’da huzur ve keyif dolu bir Ramazan!

NG Afyon Wellness & Convention, Ramazan ayında termal ve iftar keyfini bir arada sunuyor. NG Afyon’da Ramazan eğlenceleri ile şenlenen mühteşem iftar sofraları ve termal suyun tazeleyici etkisi, Ramazan ayınızı unutulmaz kılacak.

Ramazan coşkusunu NG Sapanca ayrıcalığıyla yaşayın!

Muhteşem bir doğa içinde konumlanan NG Sapanca’da şehrin stresinden uzakta Ramazan coşkusunu yaşayabilir, yaz sıcağında serinleyerek huzurlu bir tatilin keyfine varabilirsiniz. Ramazan coşkusunu NG Sapanca ayrıcalığıyla yaşayın.

CM Mimarlık, WAF finallerine kaldı!

CM Mimarlık, Dünya Mimarlık Festivali (WAF) kapsamında düzenlenen ve mimarlık dünyasının en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen WAF 2014’de “Konut Yapıları” kategorisinde finale kalma başarısını gösterdi.

Yunanistan elektriği özelleştirmeyi öngören yasa tasarısı protesto edildi!

Yunanistan elektriği özelleştirmeyi öngören yasa tasarısı protesto edildi. DEH'in binası önünde toplanan çok sayıda çalışan, teşkilatın özelleştirilmemesi yönünde sloganlar atarak Parlamentonun da bulunduğu Sintagma Meydanı'na yürüdü.

Güngör Güzel, Kadastro Dairesi Başkanlığına atandı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından, Kadastro Dairesi Başkanlığına Güngör Güzel atandı. Özel Kalem Müdürlüğü'nde görev alan Güngör Güzel'in atama kararı 24 Haziran 2014 tarihinde alındı...

Cm Reyclıng Ambalaj iletişim Haberi

Cm Reyclıng Ambalaj iletişim

Cm Reyclıng Ambalaj Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cüre tarafından kuruldu. 

Cm Reyclıng Ambalaj Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Lastik,kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamül ve malzemenin imalatı,ithalat ve ihracatını yapmak. 2.Plastik hammaddelerin alım satımını yapmak. Plastik kalıpların ve makinelerin imalat ve satışını yapmak. 3.Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat ve taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Cm Reyclıng Ambalaj Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kurtköy Mahallesi Ankara Cad. No:289/21...