05 / 05 / 2024

çmk inşaat adres

çmk inşaat adres

ÇMK Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Çumak ve Turgay Çumak ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Çmk İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çmk İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Karaaslan tarafından kuruldu.

Koronavirüs Rusya'da inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Rusya’da Kovid-19 salgının sebep olduğu krizden oldukça etkilenen emlak sektörünün toparlanması için uzun bir süre gerektiği belirtiliyor. Sektör temsilcileri, 2024'ten önce kriz öncesi inşaat temposunu yakalamalarının mümkün olmadığını belirtiyor.

Londra'da inşaat işçileri iş başı yapabilecek!

Londra'da evde çalışmaları mümkün olmayan inşaat veya fabrika işçileri gibi çalışanlar, işbaşı yapacak.

Öz Mk İnşaat Emlak Gayrimenkul Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mk İnşaat Emlak Gayrimenkul Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Adem Basunlu ve Berat Turğay tarafından kuruldu.

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

Mk İnşaatçılık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk İnşaatçılık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Özgür Kılınç tarafından 240 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

2017'de en çok inşaat ve gayrimenkul yatırımı yapılacak!

2017 yılında ekonominin seyrini şirketlerin yatırım planlarından da okumak mümkün. 2017'de en çok inşaat ve gayrimenkul yatırımı yapılacak.

20 yıl vade inşaat sektörünü canlandıracak!

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Yücesoy, inşaat sektörünün canlanması ve konut alımlarının artmasının, bankaların uzun vadeli kredi olanağı sunmasıyla mümkün olacağını belirtti.

Türk İnşaat sektörü dünyaya meydan okuyor!

Türkiye'nin yapı stoğuna bakınca, Türk inşaat sektörünün Cumhuriyet tarihi boyunca pek parlak işler çıkarmadığım söylemek mümkün.

MK İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MK İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Küçükşahin tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Beyoğlu, Piripaşa Mahallesi, Şabandere Sokak Sokak'ta kuruldu.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Türk inşaat şirketleri yeni adres olarak Azerbaycan’ı seçti!

Yabancıya gayrimenkul satışını arttırmak isteyen Türk inşaat şirketleri yeni pazar arıyor. Müteahhitlerin Ortadoğu’dan sonraki adresi Azerbaycan oldu. Bu yıl ilk kez Bakü’de düzenlenen Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na 38 şirket katıldı.

çmk inşaat adres Haberi

çmk inşaat adres

ÇMK Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Çumak ve Turgay Çumak ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de  Esenyurt'ta kuruldu.


ÇMK Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, teknik danışmanlık yapmak, proje ve uygulamalarını yapmak. b. . Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, mimari danışmanlık faaliyetlerinde bulunmak, şehir ve imar planları hazırlamak, proje ve uygulamalarını yapmak. c. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak d. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak...