11 / 05 / 2024

CNP Tur adresi

CNP Tur adresi

CNP Tur Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi; 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran' da Ümraniye, Yamanevler Mahallesi, Alemdağ Caddesi' nde açıldı.

CNP Tur Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

CNP Tur Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi; 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran' da Ümraniye, Yamanevler Mahallesi, Alemdağ Caddesi' nde açıldı.

Murad Tur Turizm Acenteliği İletişim İnşaat Otomotiv Eğitim Reklam Organizasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirket

Murad Tur Turizm Acenteliği İletişim İnşaat Otomotiv Eğitim Reklam Organizasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Kılıçoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile Kadıköy'de 4 Haziran'da kuruldu.

Anı Tur'dan 30. yılına özel tatil kampanyası!

Turizm sektöründe 30. yılını dolduran Anı Tur, tatil rezervasyonu yaptıranlara indirimin yanı sıra farklı kampanyalarla da avantajlar sunuyor.

Batı Mahal Evleri adresi!

Yalçınlar Group imzası ile yükselen proje toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Batı Mahal Evleri adresi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

Eryap Grup, New York’a özel tur düzenledi!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap Grup, bölge bayileri için ABD’ye 6 günlük bir seyahat düzenledi. Ekip New York’ta NBA maçı seyretti, Central Park’ta tur attı.

Sarıkamış'taki Sar-Tur Oteli yıkılıyor!

Kars'ın Sarıkamış İlçe Belediyesine ait Sar-Tur Oteli'nin yıkımına başlandı. İnönü Mahallesi'nde bulunan yaklaşık 40 yıllık bina, Sarıkamış Belediye Meclisinin kararıyla yıktırılıyor. Otelin yerine çok amaçlı sosyal ve spor tesisleri yapılacak.

Tab Tur Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tab Tur Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Jean Michel Foucault tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Keten Haliç merkezde yaşamak isteyenlerin yeni adresi oldu!

Eyüp’te yükselen 6 katlı iki bloktan oluşan ve akıllı ev sistemi ile inşa edilen Keten Haliç Projesi, ulaşım avantajıyla dikkatleri üzerine çekerken, merkezi yerde yaşamak isteyenlerin yeni adresi haline geldi.

Tur operatörlerinin desteği 100 yolcu kapasitesine bağlandı!

Tur operatörlerinin uçak başına 6 bin dolar destek alabilmesi için uçağın en az 100 yolcu kapasiteli olması gerekiyor.

Elçi Tur'dan aileye özel havuzlu tatil imkanı!

Kutsal topraklara yapılan ziyaretlerle adından söz ettiren Elçi Tur, alternatif turizm arayışında olanlara seçenekler sunuyor.

Yeni evinizin adresi Marina Ankara!

Eymir ve Göl manzaralı dairelerin yer aldığı Sinpaş Marina Ankara projesinde lansmana özel olarak indirim uygulanıyor. Proje "Yeni evinizin adresi Marina Ankara" sloganıyla tanıtılıyor.

Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat!

"Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat" diyen Şahika Grup Yapı Ortaklarından İç Mimar Murat Altuntaş, "İnşaatta ciddi birikim var. Doğru adımlarla işsizliğe ilaç olabilir" dedi.

Tur operatörlerine 100 milyon TL kredi desteği!

KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı başta Rusya olmak üzere, 11 ülkeden Türkiye'ye turist getiren tur operatörlerine 100 milyon TL'lik kredi desteği sağlamak üzere çalışma başlatıldığını açıkladı.

CNP Tur adresi Haberi

CNP Tur adresi

CNP Tur Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi; 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Ümraniye, Yamanevler Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde açıldı.


CNP Tur Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi adres: Ümraniye, Yamanevler Mahallesi, Alemdağ Caddesi...