05 / 05 / 2024

CNR Ankara emlak Fuarı 2017

CNR Ankara emlak Fuarı 2017

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak İstanbul Fuarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın himayesinde Ankara’ya taşınıyor. ATO Congresium’da organize edilecek CNR Emlak Ankara Fuarı, 7-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Asgari ücretteki artış konut sitesi aidatlarını da vurdu! 

Ankara Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, site ve apartmanlardaki aidat artışı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

2. CNR Emlak Zirvesi 23-26 Kasım'da!

2. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve 5. CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım tarihlerinde  CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak.

Türkiye'ye 50 ülkeden yabancı yatırımcı geliyor!

CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı 23 Kasım'da kapılarını ziyaretçilerine açacak. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı bu yıl ‘Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı’ mottosuyla gerçekleştirilecek ve yabancı yatırımlarını artırmanın yolları aranacak.

CNR Emlak Fuarı kapılarını 23 Kasım'da açacak!

CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı 23 Kasım'da kapılarını açacak. Fuara ulusal ve uluslararası olmak üzere 25 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor.

CNR Ankara'da dev projeler görücüye çıktı!

Ankara'nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Ankara Gayrimenkul Yatırımları, dev projeler ev sahipliği yaptı.

CNR Emlak Ankara Fuarı’na yoğun ilgi!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’na, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

Ankara Emlak Fuarı'nın gözdesi Osmangazi!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’nın gözdesi oldu.

Soğanlı Dönüşüm Projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu.

CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı. ATO Congresium’da düzenlenen fuara, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını yarın açıyor!

Bu yıl ilk kez Ankara’da düzenlenecek olan CNR Emlak İstanbul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle kapılarını yarın açacak.

CNR Emlak Ankara'ya son 2 gün!

CNR Emlak Ankara 5. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 7 Eylül'de başlayacak ve 10 Eylül'e kadar devam edecek.

Ankara’nın çehresini değiştiren projeler CNR Emlak Ankara’da!

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak İstanbul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin desteğiyle, ilk kez 7-10 Eylül tarihlerinde CNR Emlak Ankara Fuarı olarak ATO Congresium’da düzenlenecek.

CNR Ankara emlak Fuarı 2017 Haberi

CNR Ankara emlak Fuarı 2017

CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel, “CNR Emlak İstanbul’u 5 yıldır kesintisiz olarak düzenliyoruz. Buradaki başarımızı dinamik nüfus artışının da etkisi ile canlı emlak piyasasına sahip olan gayrimenkulün göz bebeği Ankara’ya taşımak istedik. Başkentimize İstanbul’daki gibi güçlü bir uluslararası fuar kazandırma mücadelemizde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bizi yalnız bırakmayarak, büyük destekler sundular. "


Türkiye’de gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı olan CNR Emlak İstanbul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın himayesinde bu yıl ilk kez gayrimenkul sektörünün göz bebeği Ankara’da düzenlenecek. Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden olan gayrimenkul için stratejik bir öneme sahip olan Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı (CNR Emlak Ankara) 7-10 Eylül tarihlerinde ATO Congresium’da düzenlenecek. Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer alacağı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi...