27 / 04 / 2024

cnr axpo emlak fuarı ne zaman açılıyor

cnr axpo emlak fuarı ne zaman açılıyor

CNR EXPO Yeşilköy'e gelen nihai tüketiciler ve yatırımcılar, Türkiye'nin öncü gayrimenkul ve müteahhitlik firmalarının sunduğu fuar avantajlarından yararlanacak. Fuar, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

2. CNR Emlak Zirvesi 23-26 Kasım'da!

2. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve 5. CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım tarihlerinde  CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak.

Türkiye'ye 50 ülkeden yabancı yatırımcı geliyor!

CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı 23 Kasım'da kapılarını ziyaretçilerine açacak. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı bu yıl ‘Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı’ mottosuyla gerçekleştirilecek ve yabancı yatırımlarını artırmanın yolları aranacak.

CNR Emlak Fuarı kapılarını 23 Kasım'da açacak!

CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı 23 Kasım'da kapılarını açacak. Fuara ulusal ve uluslararası olmak üzere 25 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

TOKİ'den CNR Emlak Fuarı'na tam destek!

Türk emlak ve gayrimenkul sektörünün en önemli kurumlarından TOKİ (Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) CNR Emlak Fuarının en büyük destekçilerinden biri oldu.

CNR Emlak Ankara 7-10 Eylül'de!

Türkiye emlak ve gayrimenkul sektörünün en büyük fuarı CNR Emlak Ankara, 7-10 Eylül 2017 tarihleri arasında ATO Congresium'da düzenlenecek. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü fuarda yerini alacak.

TOKİ'nin kampanyalı projeleri 2017 CNR Emlak Fuarı'nda!

TOKİ'nin müteahhitleri Eylül'deki indirimli projelerini Kasım'da düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda da tanıtacak.

CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım'da!

23-26 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan CNR Emlak Fuarı, yeniliklerin görülmesi, rekabet şartlarına adapte olunması, sektörlerdeki eğilim ve değişimlerin takip edilmesi açısından hayati değer taşıyor.

Türkiye, yabancı gayrimenkul yatırımcıları için cazibe merkezi!

Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar, Evkalade tarafından Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergilendiği CNR Expo Emlak Fuarı’nda ağırlandı. Yabancı yatırımcılar, ağırlıklı olarak rezidans ve ticari projelere ilgi gösterdi.

CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840 yabancı ziyaret etti!

Rusya, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Fas, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen profesyonel ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840’ı yabancı olmak üzere toplam 22 bin 884 kişi ziyaret etti.

Bursa Atış Premium projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük fuarı olup 17-20 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan CNR 4. Emlak-Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı yerli ve yabancı katılımcılarıyla görkemli bir şölene dönüştü.

Osmangazi, CNR EXPO Emlak Fuarı’nın yıldızı oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

Kıbrıslı müteahhitler CNR Emlak Fuarı'nda!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen müteahhit firmaları ile birlikte CNR Emlak 2016 Fuarı'na katıldı.

cnr axpo emlak fuarı ne zaman açılıyor Haberi

cnr axpo emlak fuarı ne zaman açılıyor

CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek Emlak 2014-Konut ve işyeri, Satın Alma, Kiralama ve Finansman Fuarı, 11 Eylül'de kapılarını açıyor. 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'e gelen nihai tüketiciler ve yatırımcılar, Türkiye'nin öncü gayrimenkul ve müteahhitlik firmalarının sunduğu fuar avantajlarından yararlanacak. "Emlak 2014-Konut ve İşyeri, Satın Alma, Kiralama ve Finansman Fuarı", Türkiye'nin en büyük emlak platformunu CNR çatısı altında oluşturuyor. Ziyaretçiler fuar alanındaki bankalardan kredi alabilecek ve tapu işlemlerini başlatabilecek. Ayrıca ziyaretçiler, bilgi aldıkları projeleri karar aşamasında yerinde görmek istedikleri takdirde de fuar alanından özel servislerle proje sahasına ulaştırılarak ürünü doğrudan inceleyebilme fırsatı bulacak... 



FUARI GÖRMEDEN KARAR VERMEYİN 

TC Şehircilik ve Çevre Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO'nun desteğinde ITF Fuarcılık'ın organize ettiği Emlak 2014'e katılan firmaların cazip fiyat ve ödeme koşulları...