11 / 05 / 2024

Cnr emlak Hüseyin Oflaz açıklaması

Cnr emlak Hüseyin Oflaz açıklaması

Türk ekonomisinin 2002-2008 dönemindeki hızlı çıkışına dikkat çeken Hüseyin Oflaz gayrimenkul yatırımcısının bekle gör dönemine girdiğini belirtti. Oflaz, bugünkü toplumsal psikolojiyi Marmara Depremi sonrası döneme benzetti.

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu baba oldu!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu baba oldu. 

Marmara Konakları 2. Etap CNR Emlak 2017’de görücüye çıktı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Marmara Yapı, Marmara Konakları'nın ikini etabını CNR Emlak 2017'de görücüye çıkardı.

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu ile Şeyda Sağlam dün akşam evlendi. 

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu ile Şeyda Sağlam dünya evine giriyor. Çiftin düğünü 14 Ekim'de gerçekleşecek. 

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu ile Şeyda Sağlam dün gerçekleşen törenle nişanlandı.

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı’nda!

CNR Emlak fuarı geri sayımı hızla devam ederken, CRM Medya dijital çözümleri ile fuardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Batmanlı emlakçı Hüseyin Usalan yetkililere seslendi!

Batmanlı Emlakçı Hüseyin Usalan, kentte yaşanan imar sorununun çözümü için yetkililere seslendi. Usalan, Tilmerç tapusuna ait arsalarda hava mania nedeniyle yüksek katlı binaların yapılamadığını açıkladı...

Hüseyin Çemrek Emlak ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Çemrek Emlak ve Yatırım Anonim Şirketi, Hüseyin Çemrek Yönetim Kurulu Başkanlığında 2 milyon TL sermaye ile 4 Aralık'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Evren Caddesi, Elif Sokak Erdem İş Merkezi'nde kuruldu.

Blue Green projesi CNR Emlak Fuarı’nda görücüye çıktı!

CNR Emlak Fuarı’nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Kasır Yapı, Blue Green'i CNR Emlak Fuarı'nda tanıttı!

CNR Emlak Fuarı'nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Say Yapı yooistanbul projesi CNR Emlak 2015 Fuarı'nda!

Say Yapı Teknoloji'nin İstanbul’un tam kalbinde hayata geçirdiği, Philippe Starck imzalı 'yooistanbul’ projesinin inşaatı ve satışları hızla devam ediyor. ‘yooistanbul’ , 4-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Emlak 2015 Fuarı’na katılıyor.

Say Yapı yooistanbul ile CNR Emlak 2015 fuarına katılacak!

Say Yapı Teknoloji'nin İstanbul’un tam kalbinde hayata geçirdiği, Philippe Starck imzalı 'yooistanbul’ projesinin inşaatı ve satışları hızla devam ediyor. 'yooistanbul' , 4-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Emlak 2015 Fuarı’na katılıyor.

Cnr emlak Hüseyin Oflaz açıklaması Haberi

Cnr emlak Hüseyin Oflaz açıklaması

CNR Emlak Fuarı’nda ilk gün “Türkiye nasıl yatırım çeker?” konulu oturumda konuşan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, gayrimenkul yatırımcısının bekle gör dönemine girdiğini belirtti. Oflaz, bugünkü toplumsal psikolojiyi Marmara Depremi sonrası döneme benzetti.


Oflaz, ülkede yeniden yatırım yapılabilir iklimin sağlanması için güven atmosferinin oluşturulması, yapısal reformların hayata geçirilmesi, hukukun üstün olduğu algısının yaygınlaştırılması gerektiğini savundu.

Türk ekonomisinin 2002-2008 dönemindeki hızlı çıkışına dikkat çeken Hüseyin Oflaz “Geçmiş dönemlerdeki krizlerden sonra ülkede yeni ve güçlü bir hükümet oluştuğu için Türk halkı artık gelişmeye, reformlara, yükselişe psikolojik olarak hazır hale gelmişti. Bu güçlü hükümetin 2002’den sonra yapısal reformları, AB uyum yasalarını hızlı bir şekilde çıkarması ülkede güven atmosferini güçlendirdi. Mevcut yapı hızlı ve sistematik olarak düzeltilmeye çalışılıyordu. Tüm bunlar birleşince yıllar...