16 / 05 / 2024

CNR Emlak ve yatırım fuarı

CNR Emlak ve yatırım fuarı

Sine Fuarcılık tarafından İstanbul'da düzenlenen "Emlak 2014 -Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı" ya da diğer adıyla "CNR Emlak Fuarı", Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla açıldı.

CNR Emlak Fuarı 2-5 Mayıs'ta!

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

5. CNR Emlak Fuarı'na kentsel dönüşüm damga vurdu!

5. CNR Emlak Fuarı dün kapılarını açtı. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteklediği fuara bu yıl kentsel dönüşüm damga vurdu...

Kuran İnşaat iki projesiyle CNR Emlak 2017’de!

Asrın Konutları ve Asrın Konakları projelerindeki son konutların satışlarına devam eden Kuran İnşaat CNR Emlak 2017’ye katıldı. 

CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı!

Türkiye’nin tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı.

CNR Emlak Fuarı 2017 açıldı!

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen CNR Emlak Fuarı 2017 kapılarını açtı.

2. CNR Emlak Zirvesi yarın kapılarını açıyor!

Yarın kapılarını açacak olan CNR Emlak Fuarı yatırımcıları, proje sahiplerini ve finansman sektörünü buluşturacak. Fuar 26 Kasım'a kadar sürecek.

Projects İstanbul 5. CNR Emlak Fuarı ve 8. Boğaziçi Zirvesi'nde!

5. CNR EMLAK FUARI ve 8. BOĞAZİÇİ ZİRVESİ’ne medya partneri olan Projects İstanbul, sektöre yön verenlerle buluşmaya hazırlanıyor

2. CNR Emlak Zirvesi 23-26 Kasım'da!

2. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve 5. CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım tarihlerinde  CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak.

2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluştu!

CNR Holding ev sahipliğinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle bu sene ikincisi düzenlenecek olan “CNR Emlak Zirvesi” öncesinde gayrimenkul sektörüne yön veren isimler bir araya geldi.

Emlak sektörü CNR Emlak Zirvesi ve Fuarı'nda görücüye çıkacak!

CNR Expo Yeşilköy'de düzenlenecek CNR Emlak Zirvesi ve Fuarı tanıtıldı. 23-26 Kasım'da tarihleri arasında gerçekleşecek olan zirvesine "God Father of Green (Yeşilin Babası)" lakaplı Jerry Yudelson da katılacak.

CNR Emlak ve yatırım fuarı Haberi

CNR Emlak ve yatırım fuarı

Fuarın açılış konuşmasını yapan Bakan Zeybekci son açıklanan büyüme rakamları üzerinde durarak şunları kaydetti:


"Yüzde 2,1'lik ikinci çeyrek büyüme rakamlarının, 2.09'u ihracattan geldi. Bu rakam Türkiye'nin iç ekonomisinin daraldığının bir göstergesidir. 3. ve 4'üncü çeyrekte iç piyasanın büyümeye katkısı pozitif olacak. Türkiye olarak eğer biz yüzde 5'in altında büyüme rakamları ile yolumuza devam edersek, bu bizim hedeflerimize aykırıdır. Türkiye olarak yüzde 5'in üzerinde büyümek zorundayız".


Bakan Zeybekci, konuşmasında ayrıca inşaat sektörünün Türkiye ekonomisindeki önemine de işaret ederek; bu sektörün bugün Türkiye'nin dünyada parlayan yıldızı olduğunu belirtti. Zeybekci, dünyanın en büyük 250 inşaat şirketinin 42'sinin Türkiye'den olduğunun altını çizdi. Türkiye'nin bu rakamlarla dünyada Çin'den sonra ikinci sırada olduğunu ve bunun önemli bir başarı addedilmesi gerektiğini vurguladı.


Zeybekci, sözlerini yabancıların Türkiye’den konut almasına ilişkin...