07 / 05 / 2024

CNR Holding 2015

CNR Holding 2015

CNR Holding, Suudi Arabistan’ın en büyük holdinglerinden Daleel Grup ile Körfez ülkelerinden yatırımcı grupları Türkiye’ye çekecek ve büyük işbirliklerine vesile olacak işbirliği protokolünü imzaladı.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Bodrum'un ikinci Swissotel'i 2019'da açılacak!

Çağdaş Holding, 2015'te Turgutreis’te 75 milyon euro yatırımla devreye aldığı Swissotel Resort Bodrum Beach'in ardından ikinci Swissotel markalı otelini 2019 yılı içinde hizmete açacak. 

Ataşelerden CNR Emlak Fuarı'na tam destek!

CNR Holding, geçtiğimiz günlerde, Pera Palas Oteli'nde Türkiye'deki ticari ataşeleri ağırladı. 

CNR İMOB açılış için gün sayıyor! 

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve MOSFED tarafından düzenlenen CNR İMOB açılış için gün sayıyor.

Türkiye'ye yatırım yapan kazanıyor!

2. CNR Emlak Zirvesi 2017 bugün TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, TMB Başkanı Mithat Yenigün ve CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel'in konuşmalarıyla açıldı.

CNR Emlak Fuarı 2017 açıldı!

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen CNR Emlak Fuarı 2017 kapılarını açtı.

2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluştu!

CNR Holding ev sahipliğinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle bu sene ikincisi düzenlenecek olan “CNR Emlak Zirvesi” öncesinde gayrimenkul sektörüne yön veren isimler bir araya geldi.

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluşacak!

CNR Holding ev sahipliğinde bu sene ikincisi gerçekleştirilecek olan dev zirve,  “2.CNR Emlak Zirvesi” için geri sayım başladı. 2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluşacak. 

Ankara Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı gerçekleşti. Fuar, CNR Holding tarafından ATO Congresium'da açıldı.

Ceyda Erem'den 166 ülkeden 30 bin profesyonele mektup!

CNR Holding’in Başkanı Ceyda Erem, FETÖ’nün darbe girişimi sonrasında 166 ülkeden 30 bin profesyonele mektup yolladı. Erem, “Kara propagandayı gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi

Ali Kibar: 400 milyon dolarlık arsamız var!

Türkiye’nin en çok ihracat yapan 4’üncü şirketi olan Kibar Holding, 2015’te 23 milyar lira olan cirosunu 2023 yılında 50 milyar liraya çıkarmayı hedefliyor. Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Türkiye’nin yatırım atağına geçmesi gerektiğini söyledi.

İhlas Holding 2015 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

İhlas Holding bugün Bahçelievler'deki İhlas Plaza'da gerçekleştirilen 2015 yılı olağan genel kurul toplantısına ait; toplantı tutanağı, hazır bulunanlar listesi ve kar dağıtım tablosunu yayınladı.

CNR Holding 2015 Haberi

CNR Holding 2015

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı ‘CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’, 3. kez CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.


CNR Holding, Suudi Arabistan’ın en büyük holdinglerinden Daleel Grup ile Körfez ülkelerinden yatırımcı grupları Türkiye’ye çekecek ve büyük işbirliklerine vesile olacak işbirliği protokolünü imzaladı.


Türkiye ve Körfez ülkeleri arasında yatırım, iş geliştirme ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesine önderlik edecek anlaşmaya bağlı olarak Daleel Grup’un CNR Emlak 2015 Fuarı’na 5 binin üzerinde yatırımcı getirmesi bekleniyor.


Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı  ‘CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’, 3. kez CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek. Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmalarını buluşturacak fuar,...