10 / 05 / 2024

CO Gayrimenkul Yatırım İnşaat adres

CO Gayrimenkul Yatırım İnşaat adres

CO Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Sinan Muhammet Girişen, Halis Ali Çakmak, Cengiz Güldamlası tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta kuruldu.

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Coşkun ve Sema Güner ortaklığında kuruldu.

Previllage Red Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Previllage Red Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kâğıthane'de  100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Coşkun tarafından kuruldu.

Mre Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mre Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon 99 bin 879 TL sermaye bedeli ile Coşkun Tünay ve Cengiz Burak Türkeri ortaklığında kuruldu.

Yağmurluoğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yağmurluoğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Coşkuner tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırım fonlarına yatırım zamanı!

Türkiye’nin lider yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co’nun iştiraki ÜNLÜ Portföy, 2 gayrimenkul yatırım fonu ile müşterilerine cazip getiri fırsatı sağlıyor. 

Vision Development Co Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vision Development Co Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Saros Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saros Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Coşkun Sarıgül, Sabri Ceylan, Mehmet Seven tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Perpa İş Merkezi'nde kuruldu.

CO Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

CO Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Sinan Muhammet Girişen, Halis Ali Çakmak, Cengiz Güldamlası tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta kuruldu.

Veziroğlu Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Takaydın Şubesi açıldı!

Veziroğlu Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Takaydın Şubesi, Rasim Coşkun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Arnavutköy, Baklalı Mahallesi, Tayakadın Yassıören Caddesi'nde kuruldu.

Veziroğlu Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Veziroğlu Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilal Faruk Kayıhan, Rasim Coşkun tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mart'ta Çatalca, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Leon Hananel, Toni Hananel tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim 2013 tarihinde Beyoğlu, Karaköy, Bankalar Caddesi'nde kuruldu

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Salem Sadek Ben Tahia tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Fatih, Gençtürk Caddesi'nde kuruldu

CO Gayrimenkul Yatırım İnşaat adres Haberi

CO Gayrimenkul Yatırım İnşaat adres

CO Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Sinan Muhammet Girişen, Halis Ali Çakmak, Cengiz Güldamlası tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta kuruldu. 


CO Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır:   1-      Her türlü gayrimenkulü edinmek, başkalarına ait her türlü gayrimenkulü kira ile tutmak, bunlar üzerinde dekorasyon, peyzaj gibi her türlü iyileştirmeyi yapmak, bunlar üzerinde ikametgah, otel, motel, iş merkezi, alışveriş merkezi, showroom, tatil köyü, restaurant, sağlık ve güzellik merkezi gibi her türlü amaç için kullanılmak üzere her türlü inşaatı yapmak ya da başkalarına yaptırmak, bu yapıları işletmek ve idare etmek.   2-      Türkiyenin muhtelif yerlerinde market, hipermarket, yapı market, mobilya market türünde toplu alışveriş...