05 / 05 / 2024

Çobanözü Tokuşlar Göleti ve Sulaması

Çobanözü Tokuşlar Göleti ve Sulaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Biz, 3 yılda bin tane gölet ve sulaması yapalım diye çılgın bir projeyi hayata geçirdik. Projemiz, bütün dünyada ses getirdi" dedi.

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Bu kapsamda yatırımcılar ''altın fiyatları ne olur?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

Çalışanlar dikkat! Bunu yaparsanız maaşlarınız misliyle geri alınacak! Emeklilik hayali kabusa dönüyor!

Milyonlarca çalışanın hayali emekli olmak. Emekli hayali kuran çalışanların dikkat etmesi gereken şartlar bulunmakta. Bir hata sonucu emeklilik hayaliniz suya düşebilir. Hata yüzünden prim günleri iptal edilebilir hatta dolandırıcılık işin içine girerse sigortanız iptal edilebilir. İşte ayrıntılar.

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş elinde altın ve dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Açtı ağzını yumdu gözünü!

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken dolar ise yatay seyrine devam ediyor. Altın ve dolar için yatırımcılar alım fırsatını kovalarken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın ve dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Açtı ağzını yumdu gözünü...

Carrefoursa kırmızı et indirim günleri ne zaman? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Artan kırmızı et fiyatlarından sonra vatandaşlar uygun fiyatlı et arayışında bulunuyor. Peki Carrefoursa'da kırmızı et indirim günleri ne zaman? Carrefoursa 1 kiloluk dana kıyma kaç TL? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Karaman Üzümlü Göleti projesi TBMM gündeminde!

Karaman'ın Başyayla ilçesinde yapımına devam edilen Üzümlü Göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bitlis'te binaların arasında kaybolan tarihi yapılar gün yüzüne çıkarılıyor!

Bitlis'te Osmanlı döneminden kalan ve zamanla yapılan binaların arasında kaybolan tarihi yapılar, gün yüzüne çıkıyor.

Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti TBMM gündeminde!

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde bulunan Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti ve Lalapaşa 2.Göletinin tarla bağlantılarının yapılmaması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Osmangazi Dağyenice Göleti’nin çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Dağyenice Göleti’nin Doğancı Mahallesi sınırları içerisindeki kaçak prefabrik yapıları yıktı.

Trabzon'daki tarihi yapılar gün yüzüne çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıları gün yüzüne çıkarıyor.

Çobanözü Tokuşlar Göleti ve Sulaması Haberi

Çobanözü Tokuşlar Göleti ve Sulaması


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Biz, 3 yılda bin tane gölet ve sulaması yapalım diye çılgın bir projeyi hayata geçirdik. Projemiz, bütün dünyada ses getirdi" dedi. 


Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesindeki meydanda düzenlenen toplu temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Sinanpaşa'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


Sinanpaşa'ya 15 baraj, gölet ve sulama tesisi yapacaklarını ifade eden Eroğlu, geçmişte bir kente yapılan yatırımın 5 katını şimdi bir ilçeye yaptıklarını belirtti. 


Eroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Afyonkarahisar'daki toplu açılışta hizmete alınan, 1 milyar 129 milyon liralık 123 tesisten, Sinanpaşa'nın da nasibini aldığını bildirdi.


Sinanpaşa'nın 50 yıllık rüyasını da gerçeğe dönüştürdüklerini dile getiren Eroğlu, uzun yıllar sürüncemede kalan Kuruçay Barajı'nı inşa ettiklerini vurguladı. 


Türkiye'de "Bin Günde Bin Gölet ve Sulaması" yapmak için 1 Ocak 2012...