06 / 08 / 2024

COBE kurucusu Dan Stubbergaard

COBE kurucusu Dan Stubbergaard

COBE'nin kurucusu ve yaratıcı direktörü Danimarkalı Dan Stubbergaard kimdir? Dan Stubbergaard hangi işlere imza attı?

Uzun süreli başarı için Jack Ma'dan 5 önemli tavsiye!

Alibaba şirketinin kurucusu Jack Ma'dan uzun süreli başarılı olunmanın 5 önemli tavsiyesi. Peki uzun süreli başarıyı yakalamak için ne yapılmalı? İşte cevabı...

Koronavirüs sonrası otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan değişimi!

Ödüllü projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, Covid-19 pandemisinin ardından turizm sektöründe otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan ne tür değişiklikler yapması gerektiğinden bahsetti.

Verimliliği ve motivasyonu artırmak için mimari açıdan dikkat edilmesi gereken noktalar!

Ödüllü ofis ve konut projeleri ile uluslararası çapta başarılara imza atan Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, evlerden çalışılan bu günlerde verimliliği ve motivasyonu artırmak için mimari açıdan dikkat edilmesi gereken noktalara değindi.

Gayrimenkul danışmanlık firmaları için geçici lisans sistemi oluşturulmalı!

Realtor Gayrimenkul'ün kurucusu Anıl Ulaş Övençoğlu gayrimenkul danışmanlık firmaları için çalışma izninden önce 'Geçici Lisans'' Sistemi oluşturulması gerektiğini söyledi.

Amerika'dan ev almak mantıklı mı?

Amerika'dan ev almak mantıklı mı? Ev alırken neler isteniyor? Türkler en çok hangi bölgeleri tercih ediyor? İsteamerika. com'un kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu ile gerçekleştirdiğimiz özel röportajda bu soruların bütün yanıtlarını bulabilirsiniz..

Vatandaşlara yaşam alanı yaratmalıyız!

COBE'nin kurucusu ve yaratıcı direktörü Dan Stubbergaard, mimari ve kentsel yaşam alanları hakkında görüşlerini paylaştı. İşte o haber...

Yuvako: Emlak danışmanlığını dijitalleştirdi!

Emlak danışmanlığını dijital hale getiren Yuvako kurucusu Altay Tınar, "Şu anda Miami ve İstanbul çapında hizmet veriyoruz. Önümüzdeki dönemde büyük şehirler öncelikli olmak üzere Türkiye geneline yayılmayı hedefliyoruz" diyor.

Dan Stubbergaard kimdir?

COBE'nin kurucusu ve yaratıcı direktörü Danimarkalı Dan Stubbergaard kimdir? Dan Stubbergaard hangi işlere imza attı?

AKEM Gayrimenkul Danışmanlık kurucusu Hasan Murat Çelikel kimdir?

Gayrimenkul yatırım danışmanlığı sektörünün önde gelen isimlerinden Hasan Murat Çelikel, 1990 yılında AKEM Gayrimenkul Danışmanlık&Proje şirketini kurarak, gayrimenkul alım-satım -kiralama, proje geliştirme konularında danışmanlık yapmaktadır.

Türkiye gayrimenkul danışmanlığının gelişimi için ümit verici!

Franchising vererek Kars'a kadar ulaşan RE/MAX, 2 bin 500'e yakın gayrimenkul danışmanını sistemine dahil etti. RE/MAX Türkiye Kurucusu Murat Goldştayn, "2 bin 900 kişilik bir girişimci camiasına sahip, alanında lider bir markayız''diyor.

Şenpiliç Kurucusu Haşim Gürdamar'dan yeni gayrimenkul şirketi!

Şenpiliç Kurucusu Haşim Gürdamar, İpek Üstündağ ve Gül Gürdamar Altıkulaç ile yeni gayrimenkul şirketini kurdu. GH Gayrimenkul Anonim Şirketi, 168 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İki Design Group International Hotel Property Awards’dan ödül aldı!

Sema Eser Özsaruhan ve Murat Kader’in kurucusu olduğu İki Design Group mimarlık şirketi, 2013 yılını yine bir ödülle kapattı. İki design group International Hotel Property Awards’dan ödül aldı...

Murat Goldştayn: Herkesin gayrimenkul danışmanı olmalı!

RE/MAX Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn, son yıllarda, Türkiye’deki RE/MAX gayrimenkul danışmanlarının olağanüstü bir satış grafiği yakaladığını söylüyor...

COBE kurucusu Dan Stubbergaard Haberi

COBE kurucusu Dan Stubbergaard

Danimarkalı Dan Stubbergaard, mimarlık ofisi COBE'nin kurucusu ve yaratıcı direktörüdür. Dan Stubbergaard, Kopenhag'daki Royal Danish Academy of Fine Arts'ta mimarlık eğitimi aldı. 


2005 yılında kurduğu ve tüm projelerinin yürütücüsü olduğu COBE, güçlü-anıtsal yapılardan, karmaşık masterplanlara kadar farklı ölçekteki projeler için tasarım ve uygulama hizmeti veriyor.


Özgün mimari yaklaşımı ile ofisin birçok ikonik, ödüllü projesinin tasarımcısı olan Dan, mimari çalışmalarının yanı sıra, Royal Danish Academy of Fine Arts'ın mimarlık bölümünde ders veriyor ve uluslararası konferanslarda COBE'nin güncel projeleri hakkında konuşmalar yapıyor.


Dan Stubbergaard, T Buluşmaları'nın üçüncü konferansında yer almak üzere 9 Ocak'ta İstanbul'a geliyor.


COBE'nin projelerinden bazıları

Ragnarock (Roskilde, Danimarka)

Frederiksvej Kindergarten (Frederiksberg, Danimarka)

Israels Plads (Kopenhag, Danimarka)

Forfatterhuset Kindergarten (Kopenhag, Danimarka)

Krøyers Plads (Kopenhag, Danimarka)

Nørreport Station (Kopenhag, Danimarka)

Porsgrunn Maritime Museum (Porsgrunn, Norveç)

The Library (Kopenhag, Danimarka)


Ödüllerinden bazıları

2016 WAN (World...