15 / 05 / 2024

çocuk ebeveyn lavabosu

çocuk ebeveyn lavabosu

Seramik Tasarım Yarışması'nda sağlık gereçleri kategorisinde Mehmet Oğuz, kaplama malzemelerinde ise Emin Ercan birinci oldu. Seramik Tasarım Yarışması'ndan sektörde bir ilk çıktı. Mehmet Oğuz Çocuk boyuna göre ebeveyn lavabosu yaptı, ödülü kaptı.

Nergiz Çocuk Parkı icradan 1.3 milyon TL'ye satışa çıkıyor!

Ankara 22. İcra Müdürlüğü; Yenimahalle İlçesi, Demetgül Mahallesi'nde yer alan Nergiz Çocuk Parkı'nın bulunduğu alanı satışa çıkardı. Toplam bedeli 1 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Hasan Taşçı: Çocuk şehirle bütünleşmeli!

‘Çocuk, Kent ve Yerel Yönetimler’ sempozyumunda konuşan Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, , "Yöneticiler, çocuklara şehrin bütünlüğünden uzakta bir mekân tasavvurunda bulunmamalı, çocuk şehirle bütünleşmeli" dedi.

Viko Çocuk Tiyatrosu'nun hedefi 100 bin öğrenci!

Elektrik anahtarı ve priz sektörü markalarından VİKO’nun çocuk tiyatrosu ekibi ile çocukları enerji verimliliği konusunda bilgilendirmek üzere sahnelediği “Aydınlık Bir Gelecek İçin” adlı çocuk oyunu yeniden perdelerini açıyor...

Çocuk, kent ve yerel yönetimler sempozyumu 16 Ekim'de!

Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Yerel Yönetimler Bölümü, Marmara Belediyeler Birliği’yle ortak olarak, Esenler Belediyesi sponsorluğunda 16 Ekim'de Çocuk, Kent ve Yerel Yönetimler Sempozyumu düzenliyor.

Adnan Ötüken Kütüphanesi'nin çocuk kütüphanesi olması talep edildi!

Riskli alan ilan edilen Türkiye'nin en büyük halk kütüphanesi olan Adnan Ötüken Kütüphanesinin, arkasındaki 6 bina ile birlikte, çocuk kütüphanesi yapılması için tahsisi talep edildi...

Eyüp'te çocuk parklarına güvenlik kamerası!

Eyüp Belediyesi'nin yeni başlattığı uygulamayla çocuk parkları kameralarla donatılıp güvenlikleri artırılacak; aileler internet ortamında çocuklarını izleyebilecek. Belediye'nin her mahalleye park projesi de tüm hızıyla devam ediyor.

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi yeni sezonda sizlerle!

2014 Yaz Sanat Okulu’nu ihtişamlı bir sergiyle sona erdiren Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, 19 Eylül’de yeni sezonunu açıyor. 31 Ekim’e kadar devam edecek olan süreç, çocuklar için yepyeni deneyimlerin merkezinde duracak.

Çocuk parklarında sigara içilmeyecek mi?

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu uyuşturucu ve sigara ile ilgili alınacak yeni önlemleri açıkladı. Buna göre artık çocuk parkları da sigara yasağı kapsamına alınacak. Yetişkin parklarının da sadece bir bölümünde içilebilecek.

IKEA Türkiye ve UNICEF Türkiye Çocuk Dostu Şehirler için el ele veriyor!

IKEA Türkiye ve UNICEF Türkiye, UNICEF Türkiye Milli Komitesi’yle birlikte, ülkenin dört bir yanında şehirlerin “çocuk dostu” olmasını desteklemek üzere, geleceğe umut katan bir projeyi hayata geçiriyor.

Atatürk Köşkü'nde çocuk müzesi açıldı!

Yalova’da restore edilen Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü arazisi içerisindeki Atatürk Köşkü, düzenlenen törenle ’Atatürk ve Çocuk Müzesi’ olarak açıldı. TİGEM’den 10 yıllığına İl Özel İdaresi’ne tahsis edilen müzenin açılış kurdelesini çocuklar kesti.

Kayseri kazı çalışmalarında 4 bin yıllık çocuk çıngırağı bulundu!

Kayseri'de 1948 yılından bu yana kazı çalışmalarının sürdüğü ve Anadolu'nun en eski yazılı belgelerinin bulunduğu Kültepe Kaniş-Karum ticaret kolonisinde, 4 bin yıllık çocuk çıngırağı bulundu.

Muhittin Böcek çocuk kreşi projesinin temelini attı!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlenen törenle Çocuk Kreşi projesinin temelini attı.Uncalı Mahallesi'nde inşa edilecek olan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi'nin temel atma törenine CHP İl Başkanı Devrim Kök katıldı.

Muhittin Böcek: Çocuk kreşinin startı verildi!

Eğitim ve öğretime verdiği önemle bilinen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, veni bir eğitim projesinin de startını verdi. Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi inşaatının 6 ay gibi kısa süre içinde tamamlanacağını bildirdi.

çocuk ebeveyn lavabosu Haberi

çocuk ebeveyn lavabosu

Seramik Tasarım Yarışması'ndan sektörde bir ilk çıktı Çocuk boyuna göre ebeveyn lavabosu yaptı, ödülü kaptı. Türkiye'nin seramikte uluslararası rekabet gücünü artıracak genç tasarımcıları keşfetmek amacıyla düzenlenen Seramik Tasarım Yarışması'nda sağlık gereçleri kategorisinde Mehmet Oğuz, kaplama malzemelerinde ise Emin Ercan birinci oldu. 


Tasarladığı lavabo ile seramik sağlık gereçleri alanında bir ilke imza atan Mehmet Oğuz ebeveyn ve çocuklara özel üç ayrı bölümden oluşan çalışması için patent başvurusunda bulunacak. Seramik sektörünün Türkiye'de ilk kez düzenlediği tasarım yarışmasının ödülleri, bugün kapılarını açan 26. Uluslararası Unicera Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. İki ayrı kategoride sekiz ödülün verildiği Seramik Tasarım Yarışması'nda, seramik sağlık gereçleri alanında Mehmet Oğuz, seramik kaplama malzemelerinde ise Emin Ercan birinciliğe layık görüldü. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi...