29 / 04 / 2024

Code İstanbul lansman

Code İstanbul lansman

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler Kocasinan'da Yazıcıoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Code İstanbul'un lansmanı 9 Kasım'da yapılacak. Etkinlik satış ofisinde saat 13.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek...

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün gerçekleştirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. 

Akros İstanbul lansman fiyatları!

Akros İstanbul lansman fiyatları kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor. Projede konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor...

3. İstanbul projesi görücüye çıkıyor!

Havalimanı, 3. Boğaz Köprüsü gibi bölgesinin kaderini değiştirecek proje 3. İSTANBUL, düzenlenecek basın toplantısı ile lansmana çıkacak. 3. İSTANBUL Lansmanı 15 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Motto İstanbul'da satışlar başladı!

İstanbul’un hızlı gelişen bölgesi Güneşli’de hayata geçirilen Motto İstanbul, lansman öncesi indirim fırsatlarıyla yatırımcılarını bekliyor.

Piyalepaşa İstanbul lansman kampanyası!

Piyalepaşa İstanbul lansman kampanyası devam ediyor. Projedeki dairelerin fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den, rezidans fiyatları ise 10 bin 500 TL'den başlıyor.

Code İstanbul Bahçelievler satışa çıkıyor!

Gayrimenkul sektöründeki yenilikçi projelerini gerçekleştirmeye devam eden Yazıcıoğlu İnşaat, şimdi de Bahçelievler ve İstanbul'a damgasını vuracak yeni projesi Code İstanbul'u satışa çıkarıyor..

Code İstanbul Bahçelievler adres!

Code İstanbul Bahçelievler adres bilgileri kapsamında proje, Kocasinan Merkez Mahallesi Marmara Caddesi üzerinde bulunuyor. Satışları devam eden projede daire fiyatları 714 bin TL'den başlıyor.

Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul Evleri!

Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de inşa ediliyor. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 2 bloktan meydana geliyor.

Fortis İstanbul lansman fiyatları!

Fortis İstanbul lansman fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Toplam 705 adet konuttan oluşan proje E-5 Karayolu'na 690 metre, Kuyumcukent'e 772 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Botanica İstanbul lansman fiyatları!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzası ile hayata geçirilen Botanica İstanbul lansman fiyatları 266 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Marmara Park AVM'nin karşısında inşa ediliyor.

Vadişehir Evleri lansmanı bugün!

Vadişehir Evleri lansmanı bugün gerçekleşecek. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alan projenin 1. etabında 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazası bulunuyor.

Code İstanbul lansman Haberi

Code İstanbul lansman

Yazıcıoğlu İnşaat’ın yeni projesi Code İstanbul’un tanıtım ve Lansman kokteyli yapılacak. İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler Kocasinan'da inşa edilen Code İstanbul'un lansmanı 9 Kasım 2013 günü satış ofisinde saat 13.00 ile 17.00 arasında...