28 / 04 / 2024

Code İstanbul satışları

Code İstanbul satışları

Yazıcıoğlu İnşaat yakında satışa sunulacak olan İstanbul Bahçelievler'de yeni konut projesi "Code İstanbul" için çalışmalara başladı. Bahçelievler Soğanlı bölgesinde yükseliyor olan Code İstanbul Evleri projesinin temeli atıldı...

Haziran ayında konut satışları neden düştü?

İstanbul’da 2019'un ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 18 bin negatif farkla 91 bin 561 konut satıldı. Gayrimenkul Broker’ı Kemal Keskin; Haziran ayı verileri doğrultusunda ilk 6 aylık konut satışlarını değerlendirdi.

Akzirve Strada'da satışlar tamamlandı!

Akzirve Gayrimenkul, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de yükselen Strada projesinde satışlar tamamlandı. Projenin ikinci etabı Strada Plus ise 2020 yılında tamamlanacak.

Konut satışları Kasım ayında yüzde 27 düştü!

Konut satışları Kasım ayında yüzde 27 oranında azalarak 89 bin 626 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 16 058 konut satışı ve %17,9 ile en yüksek paya  sahip oldu. 

İzmir, konut satışlarında İstanbul'u 10'a katladı!

İzmir, en çok göç alan 3. şehir olmasına rağmen, son 5 yılda konut satışlarında yüzde 16 büyümeye ulaşarak, İstanbul ve Ankara’yı geride bıraktı...

Forev Modern Eyüp'te ön satışlar başladı!

Forev Yapı’nın İstanbul’un en merkezi ve hızlı gelişen semtlerinden Eyüp’te hayata geçirdiği Forev Modern projesinde, avantajlı ön satışlar başladı. 

Konut satışlarına kampanya dopingi!

Haziran ayı boyunca devam eden kampanyanın etkisiyle konut satışlarında 9 ayın en yüksek artışı yaşandı. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 547 adetle ve yüzde 17.2 pay ile zirvede yer aldı. 

ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı. Projede daire fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. 

Projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için ne yapmalı?

Ege Yapı Cer İstanbul projesinin lansmanında konuşan İnanç Kabadayı, projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için izleyecekleri stratejiden bahsetti.

Vogue Trade Center'da satışlar başladı! Yeni proje!

Ayse Yapı imzasıyla İstanbul Ataşehir Finans Merkezi'nde hayata geçirilen Vogue Trade Center projesinde satışlar başladı. Vogue Trade Center'da fiyatlar 4 milyon 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Dap İzmir projesinde çadır satışları başladı!

Dap Yapı, İstanbul dışındaki ilk yatırımını İzmir’de hayata geçiriyor.  450 milyon hasılat beklenen Dap İzmir projesinde çadırdan satışlar başladı. 

İstanbul'da konut satışları yüzde 100 arttı!

Bu yıl 1,5 milyon konut satılacağını belirten İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, İstanbul'da son bir ayda konut satışlarında yüzde 100 artış olduğunu söyledi.

Konut satışlarının artmasında indirimler ve teşvikler etkili oldu!

Konut satışları bayram tatiline rağmen hız kesmedi. İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım "Satışların artmasında indirimler ve teşvikler etkili oldu” dedi.

Code İstanbul satışları Haberi

Code İstanbul satışları


Yazıcıoğlu İnşaat'ın hayata geçireceği Code İstanbul projesi İstanbul Avrupa yakasında Bahçelievler - Soğanlı bölgesinde inşa ediliyor. Code İstanbul Soğanlı projesi Mimar Sinan Caddesi ile Marmara Caddesi'nin kesiştiği noktada yer alıyor.


Temeli atılan Soğanlı Code İstanbul Evleri projesinin satışları Eylül ayının 15'inden sonra başlıyor. 2 blok olarak inşa edilen Code İstanbul Evleri Soğanlı projesi 90 adet konuttan meydana geliyor. Daire büyüklüklerinin 143 metrekareden başladığı Code İstanbul Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri tasarlandı.


Fiyatların henüz belirlenmediği Bahçelievler Code İstanbul konut projesinin detayları önümüzdeki günlerde netleşecek. Satış ofisinin yakında hazır olacağı Code İstanbul Bahçelievler projesi ile ilgili detayları sitemizden öğrenebilirsiniz.


Yazıcıoğlu İnşaat'ın Güneşli'de teslim ettiği Bağ Evleri projesi


Yazıcıoğlu İnşaat iletişim

Telefon: 0212 489 36 80

Web adresi : http://yaziciogluinsaat.com.tr/

Gülcihan...