04 / 05 / 2024

Çoğu inşaat piyasasından 25 işadamına yurtdışı yasağı

Çoğu inşaat piyasasından 25 işadamına yurtdışı yasağı

Adana'da FETÖ örgütü ile ilişkileri bulunduğu iddiası ile bin dolayında kamu görevlisi ve sivil gözaltın alınıp yarısına yakını tutuklanırken, operasyonlar devam ediyor. Çoğu inşaat piyasasında iş yapan 25 kişinin yurtdışına çıkışı yasaklanıp, bir kısmının da mal varlıklarına el konuldu.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Fidan, ‘MİT ve Dışişleri takipte’ demişti! KKTC’de inşaat sektöründe yabancılara yap-sat yasağı!

KKTC’de inşaat piyasasına son zamanlarda yabancı ilgisinin artması, Kıbrıs Türkleri arasında önce “Fiyatlar yükseliyor. Çocuklarımıza konut alamıyoruz” tartışmalarına, İsrail-Hamas çatışmasıyla da “Yahudiler Kıbrıs’ı satın alıyor” iddialarına neden oldu. Olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Nebahat Çehre İnşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve ev teklifini reddetti! Depremde evler yıkılırsa kahrolurum...

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından reklam yüzü olması için gelen 10 milyon ve ev teklifini '' "Depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum. Her şey para değil" diyerek reddetti.

Konut almak isteyenler dikkat! AYİDER Başkanı uyardı: İnşaat firmalarından YeS-Tr belgesi talep edin!

AYİDER Başkanı Hakan Şişik, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın yurt dışındaki gibi binanın enerji verimliliğini gösteren ‘YeS-Tr (Yeşil Bina Sertifikası’ isimli bir sertifikası'nın konut almak isteyenler tarafından inşaat firmasından bu belgeyi talep etmelerini söyledi.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcı tarafından kuruldu.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Buğu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mehmet Uğur Karaçanta tarafından kuruldu.

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

Şevki Çoşkun İnşaat Mimarlık Taahhüt Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şevki Çoşkun İnşaat Mimarlık Taahhüt Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Şevki Çoşkun tarafından kuruldu.

Aydoğuş İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğuş İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamer Ateş tarafından kuruldu.

O G İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

O G İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Güleç tarafından kuruldu.

Çoğu inşaat piyasasından 25 işadamına yurtdışı yasağı Haberi

Çoğu inşaat piyasasından 25 işadamına yurtdışı yasağı

Adana'da FETÖ örgütü ile ilişkileri bulunduğu iddiası ile bin dolayında kamu görevlisi ve sivil gözaltın alınıp yarısına yakını tutuklanırken, işadamlarına yönelik operasyonlar da art arda gelmeye başladı. Çoğu inşaat piyasasında iş yapan 25 kişinin yurtdışına çıkışı yasaklanıp, bir kımsının da mal varlıklarına el konuldu.


15 Temmuz'dan bu yana Adana'da FETÖ örgütü ile ilişkileri bulunduğu iddiası ile bin dolayında kamu görevlisi ve sivil gözaltın alınıp yarısına yakını tutuklanıp, 295'i de adli kontrol kaydı ile serbest bırakılırken, işadamlarına yönelik operasyonlar da ART arda gelmeye başladı.


Çoğu inşaat piyasasında iş yapan 25 kişinin yurtdışına çıkışı yasaklanıp, bir kımsının da mal varlıklarına el konuldu. Bu isimler arasında Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'nde 2 dönem Ak Parti'den seçilerek belediye başkanlığı yapıp son seçimi kaybeden Prof. Dr. Azim...