10 / 05 / 2024

cola katar

cola katar

A101 zincir mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L alan şanslı 60 kişi Katar’da düzenlenecek Fifa Dünya Kupası’na katılma hakkı elde edecek. İşte kampanya detayları!

A101’den Coca-Cola Zero alan Dünya Kupası’na gidiyor! O bilet cebinize nasıl gelir?

Katar’da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’nı stadyumda izlemek ister misiniz? Özellikle sporseverlerin ilgisini çekecek bir kampanya haberi geldi A101’den…  A101 mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L ürün alan 60 şanslı kişi, Katar'da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’na gidip maç izleyecek.

A101’den Coca-Cola Zero Sugar al, Dünya Kupası’nı Katar’da tribünden izle! Detaylar haberde!

A101 zincir mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L alan şanslı 60 kişi Katar’da düzenlenecek Fifa Dünya Kupası’na katılma hakkı elde edecek. İşte kampanya detayları!

Tekfen Katar'daki stat ihalesinden umutlu!

Tekfen Holding Taahhüt Grubu Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, Katar'ın stat ihalelerinde yüzde 51 yerli ortak koşulu getirdiğini, bu durumun kendileri tarafından uygunluk oluşturmadığını ifade etti.

Katar El-Vakra Stadı'nın inşaatında kaza: 1 ölü!

Katar'da 2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak stadyumlardan El-Vakra'nın inşası sırasında meydana gelen kazada, bir işçinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Katar'daki ilk Türk okulu açıldı!

Katar'daki ilk Türk okulu açıldı. Karatosun, Türk Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ve Türkiye'nin Doha Büyükelçiliği gözetiminde faaliyet gösterecek Türk Okulu'nun diğer özel okullara kıyasla daha ucuz olduğunu belirtti.

Katar'daki ilk Türk okulu bugün açılıyor!

Katar'da eğitim verecek ilk Türk Okulu, başkent Doha'da bugün açılacak. Okul, 11 bin metrekarelik bir alanda 2 yılda inşa edildi.

Tekfen'in Katar Al Khor Expressway projesinde imzalar atıldı!

Tekfen İnşaat Katar Al Khor Expressway projesinde imzalar atıldı. 34 kilometre uzunluğundaki proje 36 ay sonra tamamlanacak.

Türkiye, Katar 2022 Dünya Kupası projelerine talip!

Bakan Elvan, Katar Kalkınma Planlaması ve İstatistik Bakanı Al Nabit ile görüştü. Elvan: "2022 Dünya Kupası'nın başarılı ve etkin bir şekilde düzenlenmesi adına müteahhitlik firmalarımızın her türlü projede yer alma arzusunda olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.

Tekfen Katar'da payını artırabilir!

Ankara- İzmir hızlı tren inşaatında yüzde 50'lik iş ortaklığıyla 879 milyon TL'lik iş alan Tekfen Holding, Azerbaycan'da hükümetten 94 milyon dolarlık bina ve Katar'da 2,1 milyar dolarlık otoyol inşaatı protokolü imzaladı.

Katar RAF, Gazze'de 15 evi yeniden inşa etti!

Katar RAF yardım kurumunun, İsrail saldırılarında evi yıkılan Gazzeliler için geliştirdiği proje kapsamında inşa edilen 15 ev sahiplerini buldu.

Katar’da ‘Türk Kültür Şehri’ kurulacak!

Türkiye’nin Katar’a olan ihracatının ikiye çıkarılması ve 1 milyar dolarlık ihracat hacmi yakalanması hedefiyle iki ülke şirketleri arasında bir anlaşma imzalandı.

Tekfen Holding hisseleri Katar haberiyle yüzde 17 arttı!

Tekfen Holding hisseleri Katar haberiyle uçtu. Tekfen Holding hisseleri yüzde 17'nin üzerinde artarak Ocak 2009'dan bu yana en hızlı yükselişini gerçekleştirdi.

Türk müteahhitlerin Katar’da üstlendiği işler 15 milyar doları buldu!

Bakan Arslan: "Türkiye ve Katar arasındaki ticaret hacmi son 5 yılda yaklaşık 3 kat artarak 1,3 milyar dolara ulaştı" dedi. Arslan, Türk müteahhitlerin, firmaların Katar’da üstlendiği işlerin 15 milyar doları bulduğuna dikkati çekti.

cola katar Haberi

cola katar

A101-Coca Cola işbirliği inanılmaz bir fırsatla ortaya çıktı. 8 Eylül - 5 Ekim 2022 tarihleri arasında her hafta gerçekleştirilecek kampanyada, Türkiye’deki A101 zincir mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L (çoklu paketlerde) ürün alan herkes çekilişe katılma hakkı elde edecek.

Çekilişe katılmak için paketlerden çıkan şifreyi ad, soyad,telefon numarası,e-posta adresi, doğum tarihi ve adres bilgilerini www.dahadaha.com internet sitesi ya da uygulamasına girerek doldurmak gerekecek. Her

Kampanya kapsamında her hafta yapılacak çekilişte toplamda 60 kişiye, Katar seyahati ve 2022 Fifa Dünya Kupsaı eleme gurubu maç bileti hediye edilecek.

Çekilişler 19 Eylül, 23 Eylül, 30 Eylül ve 7 Ekim tarilhleri arasında noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Her çekilişin sonucunda şanslı 15 kişi, toplamda ise 60 kişi 150 bin TL değerinde 2022 Fifa dünya kupası eleme...