05 / 05 / 2024

Coldwell Banker Adım Gayrimenkul Brokeri Hakan Kayalık

Coldwell Banker Adım Gayrimenkul Brokeri Hakan Kayalık

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Coldwell Banker Adım Gayrimenkul Brokeri Hakan Kayalık'ı ağırlıyor

Coldwell Banker'dan gayrimenkul alım, satım ve kiralamada taksit imkanı!

Coldwell Banker'ın başlattığı yeni hizmet kapsamında, müşteriler, gayrimenkul alım, satım ya da kiralamada hizmet bedelini kredi kartı ile anında taksitle ödeyebilecek

Coldwell Banker 2019’da çıtayı yukarıya taşıyacak!

Coldwell Banker Türkiye 2019 yılında çıtayı daha da yukarıya taşıyacak. Şirket şu ana kadar hiçbir markanın olmadığı başlıklarda adım atmaya ve yeni kazanç kapıları açıp franchiselarine kazanç fırsatları yaratmaya başladı…

Coldwell Banker Türkiye’de 200 yeni ofis açacak!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, ''Hedefimiz daha önce de açıkladığımız gibi 2020’de 300’den fazla ofis, 5.000’den fazla danışman sayısı ve 5 Milyar Dolar’dan fazla satış hacmine ulaşmak” dedi.

İşte inşaat sektörünün canlanması için atılması gereken 3 adım!

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, “İnşaat sektörünün hareketlenmesi ekonominin canlanması için 3 adım atılmalı." dedi. Gökhan Taş, "KDV yüzde 1’e, faiz yüzde 1’in altına, tapu harçları 0.5 inmeli." dedi.

Coldwell Banker müşterilerine, acil sağlık hizmeti Medline’dan!

Dünyanın ilk global gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker, müşteri memnuniyeti kapsamında, müşterilerine 3 aylık Medline Acil Sağlık Hizmeti üyeliği hediye ediyor.

Ege Yapı ve Coldwell Banker’dan işbirliği!

Ege Yapı, Coldwell Banker ile önemli bir işbirliğine imza attı. Coldwell Banker ofisleri, Ege Yapı’nın geliştirdiği gayrimenkul projelerinin tanıtımı için Anadolu’daki adresi olurken, satışlarını da gerçekleştirecek.

Coldwell Banker'ın dünyada en fazla büyüyen ülkesi Türkiye!

Türkiye’de 3 yıl gibi kısa sürede hızlı bir ivme yakalayan Coldwell Banker Türkiye, ABD merkezli dünyanın 1 numaralı gayrimenkul danışmanlık markasının tüm dünyada en fazla büyüyen ülke merkezi oldu.

Kentsel dönüşümde izlenmesi gereken 4 adım!

Kentsel dönüşüm sürecinde kat maliklerinin dikkat etmesi gereken notları ise Coldwell Banker Profesyonel Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Ayşe Fügen Arda paylaşıyor.

LMG Global, Coldwell Banker ile işbirliği yaptı!

Türk gayrimenkul sektörünün yurt dışında söz sahibi olması adına çalışmalarını yürüten yıllık yatırım kongresi ve uluslararası gayrimenkul show’un (IPS) tek yetkili Türkiye ortağı LMG GLOBAL, COLDWELL BANKER’ in ofisini alarak işbirliği yaptı.

Adım İstanbul Kayaşehir iletişim!

Adım İstanbul Kayaşehir iletişim için 0212 924 16 16 telefon numarasını arayabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen proje 6 blok halinde inşa ediliyor.

Adım İstanbul satış fiyatları!

Toplam 16 bin 463 metrekare alanda hayata geçirilecek olan projede daire tipleri 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Adım İstanbul satış fiyatları 464 bin TL'den başlıyor.

Adım İstanbul satış ofisi!

Adım İstanbul satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. Banka kredili ya da peşin ödemelerde yüzde 9 indirim uygulanan projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor.

Adım İstanbul Projesi nerede inşa edilecek?

Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı Kayabaşı 3.etap dahilinde hayata geçirilen Evvel İstanbul'a kardeş geliyor. Evvel İstanbul'un hemen yanında yükselen projeye Adım İstanbul adı verildi.

Coldwell Banker Adım Gayrimenkul Brokeri Hakan Kayalık Haberi

Coldwell Banker Adım Gayrimenkul Brokeri Hakan Kayalık

Türkiye'nin tek emlak konut uzmanı gazeteci Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'da hafta içi her gün 11:30'da canlı yayında ekrana gelen programı Emlak Kulisi'nde Coldwell Banker Adım Gayrimenkul Brokeri Hakan Kayalık'ı konuk ediyor.


Tebernüş Kireçci ve konuğu Kayalık, 02 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 11:30'da canlı yayınlanacak programda konut sektörünü konuşacaklar.


Kireçci ve Kayalık'a soru sormak isteyen izleyiciler, sorularını www.tebernuskirecci.com.tr adresinden iletebiliyor.


Emlak Kulisi programının önceki bölümleri, www.emlakkulisi.tv adresinden...