06 / 05 / 2024

Coldwell Banker Başkent Brokerı ve genel müdürü Evren Barutçu

Coldwell Banker Başkent Brokerı ve genel müdürü Evren Barutçu

Evren Barutçu, Ankara’nın dünyanın en büyük ve saygın gayrimenkul fuarlarından birisi olarak kabul edilen MIPIM’de 140 m2’lik bir stant ile görücüye çıkmasının Ankara gayrimenkul piyasasını ciddi anlamda hareketlendirdiğini belirtti.

Gayrimenkul sektörü 2020 yılına damgasını vurdu! 

Coldwell Banker Başkent Genel Müdürü Evren Barutçu, pandemi döneminde gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirerek 2021 yılı için ön görülerini paylaştı... 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Coldwell Banker'dan gayrimenkul alım, satım ve kiralamada taksit imkanı!

Coldwell Banker'ın başlattığı yeni hizmet kapsamında, müşteriler, gayrimenkul alım, satım ya da kiralamada hizmet bedelini kredi kartı ile anında taksitle ödeyebilecek

Coldwell Banker 2019’da çıtayı yukarıya taşıyacak!

Coldwell Banker Türkiye 2019 yılında çıtayı daha da yukarıya taşıyacak. Şirket şu ana kadar hiçbir markanın olmadığı başlıklarda adım atmaya ve yeni kazanç kapıları açıp franchiselarine kazanç fırsatları yaratmaya başladı…

Coldwell Banker Türkiye’de 200 yeni ofis açacak!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, ''Hedefimiz daha önce de açıkladığımız gibi 2020’de 300’den fazla ofis, 5.000’den fazla danışman sayısı ve 5 Milyar Dolar’dan fazla satış hacmine ulaşmak” dedi.

REIDIN ile Coldwell Banker’dan iş birliği!

Sektör profesyonellerinin veri kaynağı olarak tercihi haline gelen REIDIN, Coldwell Banker’a güncel bilgi desteği vermeye başladı.

Ankara’ya 20 yılda 750 bin yeni konut!

Coldwell Banker Başkent ofisi Broker ve Genel Müdürü Evren Barutçu, Ankara'nın gayrimenkul sektörü açısından değerlendirmesini yaptı. 

Coldwell Banker Türkiye yıl sonuna kadar 48 şube açacak!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, şu anda Türkiye'de 127 şube olduklarını ve 2019 yılı hedefinin 300 ofis olduğunu dile getirdi...

Coldwell Banker Türkiye dünya birincisi oldu!

Coldwell Banker’ın Türkiye ve Kıbrıs'taki franchiselarından 550 gayrimenkul danışmanının biraraya geldiği "Gayrimenkul danışmanlığının zirvesi" Genblue Türkiye 2017 Bodrum'da başladı.

Coldwell Banker, 3 yılda bin 700 kişiye istihdam sağladı!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, gayrimenkul sektöründe franchise ile pek çok kişinin kendi işinin sahibi olduğunu belirtti.

Coldwell Banker, Türkiye'de 3 yılda 1.700 kişiye istihdam sağladı!

Coldwell Banker Türkiye olarak franchise ile 3 yılda 1.700 kişiye istihdam sağladıklarını açıklayan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, "Bu yıl hedefimiz 300 kişiyi daha iş sahibi yapmak" dedi.

Başkent Emlak Konutları ev fiyatları!

Başkent Emlak Konutları ev fiyatları 396 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başkent Emlak Konutları'nda yüzde 10 peşinatla 15 yıl vade imkanı sunuluyor...

Başkent Emlak Konutları fiyat ve ödemeleri!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya’ya bağlı Mühye’de inşa edilecek Başkent Emlak Konutları bugün basına tanıtıldı.

Coldwell Banker Başkent Brokerı ve genel müdürü Evren Barutçu Haberi

Coldwell Banker Başkent Brokerı ve genel müdürü Evren Barutçu

Demografik yapı olarak incelendiğinde Ankara’daki nüfusun Ülkenin en nitelikli nüfusu olduğunun altını çizen Barutçu  “Ankara, kişi başına düşen gelir rakamları, nüfusunun yoğunluğu, niteliği ve özellikle de kamu sektörünün alım gücünden dolayı önemli bir gayrimenkul piyasasıdır. Şehirde yaklaşık 220.000 üniversite öğrencisi ve 400.000’e yakın memur yaşamakta dolayısı ile eğitim-gelir-kültür seviyesi son derece yüksek. Bununla beraber ülkenin başkenti olması sebebiyle çoğunlukla kamu sektörüyle yakından ilişkileri olan enerji, sağlık, inşaat, savunma ve bilişim gibi lokomotif sektörlerin ülke ekonomisinde ciddi payı olduğu bir ekonomiye de sahip.” dedi.

Konut anlamında olmasa bile Ticari gayrimenkul açısından Ankara’nın önemli fırsatları barındıran ve kazançlı bir piyasa olduğunu belirten Barutçu özellikle son yıllarda gerek A sınıfı ofis piyasasında gerekse perakende gayrimenkul piyasasında getiri anlamında dünya çapındaki projelerle rahatlıkla yarışabilecek...