07 / 05 / 2024

Coldwell Banker ile iş bankası

Coldwell Banker ile iş bankası

Coldwell Banker Türkiye ve Türkiye İş Bankası, dev bir işbirliğine imza attı. Konut kredisi ve tapu işlemlerine hız ve avantaj katacak işbirliği ile her Türkiye İş Bankası noktasında, Coldwell Banker ofisine özel bir temsilci olacak..

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran'da açılıyor!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Ofisi 19 Haziran Cumartesi günü hizmete açılıyor.

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Coldwell gayrimenkul sektöründe hedef büyüttü!

Coldwell Banker Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar; yaptığı açıklamada, son dönemde yeniden canlanmaya başlayan gayrimenkul sektöründe yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini dile getirdi.

Koronavirüs sonrasında emlak sektöründe son durum ne?

Coldwell Banker yetkilileri, koronavirüsle ilgili açıklamalarda bulundu. Coldwell Banker, dünya çapında on Gayrimenkul Profesyoneli ile evin mutfağından, odalarından bile, parçası olduğumuz topluluklara hizmet sunmak için detaylı bir şekilde çalışıyor... 

Coldwell Banker'dan gayrimenkul alım, satım ve kiralamada taksit imkanı!

Coldwell Banker'ın başlattığı yeni hizmet kapsamında, müşteriler, gayrimenkul alım, satım ya da kiralamada hizmet bedelini kredi kartı ile anında taksitle ödeyebilecek

Coldwell Banker 2019’da çıtayı yukarıya taşıyacak!

Coldwell Banker Türkiye 2019 yılında çıtayı daha da yukarıya taşıyacak. Şirket şu ana kadar hiçbir markanın olmadığı başlıklarda adım atmaya ve yeni kazanç kapıları açıp franchiselarine kazanç fırsatları yaratmaya başladı…

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

Konuta imar barışı dopingi!

13 milyon konutu ilgilendiren ve 2 ay süre ile uzatılan imar barışı süresinde gayrimenkul fiyatları da uçuşa geçti. Coldwell Banker ve Reidin’in araştırmasına göre emlak fiyatları 5 ayda yüzde 10 oranında arttı. Değer artışı şampiyonu ise İzmir Çiğli oldu

Blockchain teknolojisi ile gayrimenkul işlemlerinde dolandırıcılığa son!

“Coldwell Banker Baras” çatısı altında “Lüks Konut Uzmanı” olarak sektörün çıtasını yükseltmeyi amaçlayan Ayşe Fügen Arda, blockchain teknolojisinin gayrimenkul sektörüne etkisini değerlendirdi. 

Gayrimenkul sektörünün geleceği ne olacak?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş gayrimenkul sektörünün geleceği ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Peki Gayrimenkul sektörünün geleceği ne olacak? İşte yanıtı...

Coldwell Banker’dan Global Luxury eğitimi!

Coldwell Banker Profesyonelleri için özel olarak düzenlenen Global Luxury Lüks Konut Eğitiminin ilki 24- 25 Mayıs tarihleri arasında Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısında yapıldı. 

Coldwell Banker ile iş bankası Haberi

Coldwell Banker ile iş bankası

Dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker’ın Türkiye merkezi, gayrimenkul danışmanlığı sektörüne bir ilki daha kazandırdı ve Türkiye İş Bankası ile dev bir işbirliği yaptı. 

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş , Türkiye İş Bankası ile gerçekleştirdikleri işbirliğinin sektördeki en önemli adımlarından biri olduğuna dikkat çekerek, “Atatürk'ün kurduğu, Cumhuriyetin Bankası İş Bankası ile Coldwell Banker Türkiye olarak bundan sonra birçok alanda Türkiye'de bir çok ilki gerçekleştireceğiz. Türkiye'nin en iyileri ile Türkiye'de ilkleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Artık her Coldwell Banker profesyoneli kendisine açık olan ekrandan ön kredi onayını çok hızlı bir şekilde görüp, kredi cevabını bankaya gitmeden müşterisine verecek. Hem ofislerimizin ve profesyonellerimizin hem müşterilerimizin finansmanında özel oranlı krediler ve başka finansman enstrümanlarını kullanabileceğiz. 2017'de 200 ofis ve...