05 / 05 / 2024

Coldwell Banker ofis

Coldwell Banker ofis

Türkiye’de 3 yıl gibi kısa sürede hızlı bir ivme yakalayan Coldwell Banker Türkiye, ABD merkezli dünyanın 1 numaralı gayrimenkul danışmanlık markasının tüm dünyada en fazla büyüyen ülke merkezi oldu.

Coldwell Banker'ın yeni ofisi Orion Yeşilköy'de açıldı!

Dünyanın ilk ve en köklü gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker'ın İstanbul'daki yeni ofisi "Orion", Yeşilköy'de düzenlenen görkemli bir açılış ile hizmete girdi...

Coldwell Banker Bolu'da ilk ofisini açtı!

Dünyada 6 kıtada, 51 ülkede, 3600 ofisi ve 100 bin danışmanı ile 108 yıldır hizmet veren Coldwell Banker, Türkiye'de büyümeye devam ediyor...

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran'da açılıyor!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Ofisi 19 Haziran Cumartesi günü hizmete açılıyor.

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Coldwell gayrimenkul sektöründe hedef büyüttü!

Coldwell Banker Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar; yaptığı açıklamada, son dönemde yeniden canlanmaya başlayan gayrimenkul sektöründe yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini dile getirdi.

Coldwell Banker'dan gayrimenkul alım, satım ve kiralamada taksit imkanı!

Coldwell Banker'ın başlattığı yeni hizmet kapsamında, müşteriler, gayrimenkul alım, satım ya da kiralamada hizmet bedelini kredi kartı ile anında taksitle ödeyebilecek

Coldwell Banker 2019’da çıtayı yukarıya taşıyacak!

Coldwell Banker Türkiye 2019 yılında çıtayı daha da yukarıya taşıyacak. Şirket şu ana kadar hiçbir markanın olmadığı başlıklarda adım atmaya ve yeni kazanç kapıları açıp franchiselarine kazanç fırsatları yaratmaya başladı…

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

Coldwell Banker’dan Global Luxury eğitimi!

Coldwell Banker Profesyonelleri için özel olarak düzenlenen Global Luxury Lüks Konut Eğitiminin ilki 24- 25 Mayıs tarihleri arasında Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısında yapıldı. 

Coldwell Banker Türkiye’de 200 yeni ofis açacak!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, ''Hedefimiz daha önce de açıkladığımız gibi 2020’de 300’den fazla ofis, 5.000’den fazla danışman sayısı ve 5 Milyar Dolar’dan fazla satış hacmine ulaşmak” dedi.

Coldwell Banker Avrupa'da ilk 3'te!

Coldwell Banker Avrupa’ya 5’inci kez çıkarma yaptı.Uluslararası Coldwell Banker Avrupa Kongresi Blue Spirit bu sene 19-22 Mart tarihlerinde Barcelona'da gerçekleşti.

Gayrimenkul'de stoklar artıyor uyarısı!

Konut ve ofis üretiminde stok uyarıları arttı uyarısı yapılıyor. Coldwell Banker Ülke Başkanı Gökhan Taş, “600 bin adet konut stoku var. Alınan 1.5 milyon ruhsatla birlikte stok 2 milyonu geçiyor” diye açıklamalarda bulundu. 

REIDIN ile Coldwell Banker’dan iş birliği!

Sektör profesyonellerinin veri kaynağı olarak tercihi haline gelen REIDIN, Coldwell Banker’a güncel bilgi desteği vermeye başladı.

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

Coldwell Banker ofis Haberi

Coldwell Banker ofis

Türkiye’de 3 yıl gibi kısa sürede hızlı bir ivme yakalayan Coldwell Banker Türkiye, ABD merkezli dünyanın 1 numaralı gayrimenkul danışmanlık markasının tüm dünyada en fazla  büyüyen ülke merkezi oldu.


Bu başarıda pay sahibi olan Türkiye’nin her yanından Coldwell Banker profesyonelleri, 2016 Gen Blue Kongresi’nde bir araya gelerek, nasıl daha iyi olabileceklerini tartıştılar, deneyimlerini paylaştılar.  TRT sunucusu ve iletişim eğitmeni Hakan Urgancı, gazeteci-yazar Volkan Akay,  ‘’Satışın 10 Altın Kuralı’’nın yazarı Taner Özdeş,‘’Yılın Kadın Girişimcisi’’  Başak Taşpınar Değim’den de motivasyonu ve başarıyı artırma tüyolarını öğrendiler.


ABD merkezli dünyanın 1 numaralı gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker’ın ‘dünya çapında en fazla büyüyen ülke merkezi’’ seçtiği Coldwell Banker Türkiye, başarıda sürekliliği sağlamak için ekibiyle düzenli olarak bir araya geldiği meslek içi eğitim zirveleri düzenliyor.


 Coldwell Banker’ın bu...