29 / 04 / 2024

Coldwell Banker yeni şubeleri

Coldwell Banker yeni şubeleri

Türkiye yapılanmasını değiştiren gayrimenkul danışmanlığı şirketi Coldwell Banker, 2016 yılı sonunda toplam 250 şubeye ulaşmayı hedefliyor, iki farklı yatının modeli sunan şirket, Anadolu şehirlerinden daha düşük franchise giriş bedeli alıyor...

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran'da açılıyor!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Ofisi 19 Haziran Cumartesi günü hizmete açılıyor.

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Coldwell gayrimenkul sektöründe hedef büyüttü!

Coldwell Banker Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar; yaptığı açıklamada, son dönemde yeniden canlanmaya başlayan gayrimenkul sektöründe yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini dile getirdi.

Gayrimenkul sektörünü domine ediyoruz!

Coldwell Banker yeni hedeflerinin 300 ofise 5000 danışmana ulaşmak olduğunu açıkladı. ERA'nın ise en büyük amacı 500 ofise 5 bin danışmana ulaşmak.

Coldwell Banker'dan gayrimenkul alım, satım ve kiralamada taksit imkanı!

Coldwell Banker'ın başlattığı yeni hizmet kapsamında, müşteriler, gayrimenkul alım, satım ya da kiralamada hizmet bedelini kredi kartı ile anında taksitle ödeyebilecek

Coldwell Banker 2019’da çıtayı yukarıya taşıyacak!

Coldwell Banker Türkiye 2019 yılında çıtayı daha da yukarıya taşıyacak. Şirket şu ana kadar hiçbir markanın olmadığı başlıklarda adım atmaya ve yeni kazanç kapıları açıp franchiselarine kazanç fırsatları yaratmaya başladı…

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

Yeni Ekonomi Programı'ndan kira zamları nasıl etkilenecek?

“Coldwell Banker Baras” çatısı altında “Lüks Konut Uzmanı” olarak sektörün çıtasını yükseltmeyi amaçlayan Ayşe Fügen Arda, Yeni Ekonomi Programı'ndan kira zamlarının nasıl etkileneceğini kaleme aldı. 

Gökhan Taş, yeni emlakçı yönetmeliğini değerlendirdi!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni emlakçı yönetmeliğini değerlendirdi..

Coldwell Banker’dan Global Luxury eğitimi!

Coldwell Banker Profesyonelleri için özel olarak düzenlenen Global Luxury Lüks Konut Eğitiminin ilki 24- 25 Mayıs tarihleri arasında Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısında yapıldı. 

Coldwell Banker Türkiye’de 200 yeni ofis açacak!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, ''Hedefimiz daha önce de açıkladığımız gibi 2020’de 300’den fazla ofis, 5.000’den fazla danışman sayısı ve 5 Milyar Dolar’dan fazla satış hacmine ulaşmak” dedi.

Coldwell Banker yeni şubeleri Haberi

Coldwell Banker yeni şubeleri

Türkiye yapılanmasını değiştiren gayrimenkul danışmanlığı şirketi Coldwell Banker, 2016 yılı sonunda toplam 250 şubeye ulaşmayı hedefliyor, iki farklı yatının modeli sunan şirket, Anadolu şehirlerinden daha düşük franchise giriş bedeli alıyor. 


Goldwell Banker, 107 yıldır lüks konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı alanlarında global olarak en yüksek satış hacmine sahip bir şirket. 1906 yılında San Francisco'da, Colbert Coldwell ve Benjamin Arthur Banker tarafından gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren bir kurum olarak kurulmuş. Merkez Ofisi ise New Jeısey'de. 


Toplamda 500 milyar dolar satılan mülk değeri ve 6 milyar dolar alınan komisyon bedeli ile dünyanın en çok ciro üreten gayrimenkul danışmanlık şirketi olan Cokkvell Banker, bugün 50 ülkede, 3 bin 200'ü aşkın ofisi ve 120 bini aşkın gayrimenkul danışmanı ile hizmet veriyor. 

2013 yılında master franchise yapısı...